2013 Anneleri beraber zayıflıyor

Hamilelikte kaç kilo aldınız?

• 0-10 kilo

OY: 5 10,9%
  • 11-20 kilo

OY: 26 56,5%
  • 21-30 kilo

OY: 15 32,6%
  • 31-40 kilo

OY: 0 0,0%
  • Kilo verdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    46
Hamile kaldigimda 60kg dum dogumda 15kg almisim suan 67 kg yum bebegim 6aylik ozel bişey yapmiyorum hatta canim isteyince gece mece tanimam yerim cikolatayi tatlıyı :D 2ay sonra tatile gidicez ins acil vermem gerek o 7kgyu hatta esime kalsa fazladan 5kg daha ver diyo nisanlilik zamanimdaki gibi🙈

59.6 oldum son 4,5 kilo.
1 ay sonra oğlumun doğum günü 57 olsam iyi olur. Sıkı spor yapmaya başladım. sabahları jillian michaels akşamları da 1,5 saat yüzüyorum. çok toparladı vucüdumu
güncel kilom 58 oldu son 3 kilo kaldı

Bu kadar az kilo alıp tıkır tıkır da verenleri anlamıyorum vallahi.ne kadar şanslı olduğunuza yatıp kalkıp dua etseniz ancadır.ben ilk oğluma 69 kilo ile kalıp 92 ile doğum yaptım.oğlum 4 kiloya yakın doğdu ve doğum sonrası 85 e düştüm.düşüş o düşüş,ne ileri ne geri yıllar oldu.emmedide hiç.kaldım böyle fıçı gibi.haka lohusa gibiyim karnım belim göbeğim... Şimdi ikinci çocuk için tedavi görüyorum,100ü geçerim heralde bu kez.ama biraz daha bilinçlendiğim için emzirmede ve emzirirken yediklerimde çok dikkarli olmaya kararlıyım.faydası olur diye çok dua ediyorum:cry::cry:

güncel 53,6
Oğlum 27 aylık oldu. Şimdi geçmişi okuyunca çok duygulandım
Hamilelikte aldığım tüm kiloları verdim. Hatta fazladan da 1.5 kilo daha verdim ve oğlumu da 2 yaşına kadar emzirdim.

2. Kez anne oldum Doğumdan önce 55 tim doğuma 79kg gittim. 12 gün oldu Doğum yapalı şu an 72kg oldum. Emziriyorum.17 kg var vermem gerekli. Emzirirken, sütüm kesilmeden , 40 ım çıkınca başlayacağım.

Benim de bebeğim iki aylık oldu .4 kilo kaldı vermem gereken. Ama bogazim durmuyor :( omrimdebu kadar yediğimi hatırlamiyorum. :KK12:

Bebeğim 10 aylık ve 63,5 kiloyum. 8,5 kilo var vermem gereken. Hamilelikte nasıl bu kadar kilo alıyorum bilmiyorum.
İlk hamilelikten ders almamışım. Neyse spor yapıyorum ve kızım 1 yaşına geldiğinde en azından 59 olmak istiyorum.

Back
X