2013 anneleri safak sayıyoruz!

38OZLEM38

HERSEYİM BİRİCİK ESİM...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
1.180
9
108
Kayseri
ewet kızlar bırlıkte baslayıp surdurdugumuz bu yolda artık safak sayıyoruz prens ve prenseslerle kavusmamıza günler kaldı artık :52::52::52:

benm safak:88 :9::9::9:

ewet kızlar bırlıkte baslayıp surdurdugumuz bu yolda artık safak sayıyoruz prens ve prenseslerle kavusmamıza günler kaldı artık :52::52::52:

benm safak:88 :9::9::9:

Benimde şafak 91 :)) melegim annen seni bi an önce kollarina almak icin sabırszlanıyoooooooorrrrrrr :)

Son düzenleme:
zaman ne de cabuk gecıyo demi kızlar 7. hafta 8. hafta derken 27. haftalara geldik...:1::1::1::1::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kesinlikle :) ilk gordugumde minicikti yavrum susam tanesi kadar, bi an önce sabırszlandım kalp atsini dinlemek icin, dinledim icim yine rahat deil bu seferde hareketlerini hissetmek icin sabırsazlandm :)) simdide bi sure hareket etmeyince pimpirikleniyorum sanirim doguma kadar bu devam edicek :)

benimde sezeryan olacak kan pıhtılaşmam ve miniğim tedaviyle olduğu için, eğer aceleci davranmazsa yaklaşık 102 gün sonra melek kızıma kavuşacağım düşünüyorumda 280 den 100 lere düştük takviminde doğuma 10 gün kaldı falan yazanları okuyunca çok imreniyorum maşallah... Allah herkese vaktinde hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin

Back
X