evet arkadaşım karşı karşıya sanırım daha tenha ve rahatperihan özden canım karşı odası :)
Mrb cnm... benim dogum kasim sonu gozukuyo satla uyumlu degil... ben ozel okmeydani hastanesine gidiyorum, osman batur doktorum cok memnunum... kafami kurcalayan sadece bi konu vardi, gece sancim tutarsa eger doktor doguma gelir mi gelmez mi diye.... ve konustum gelicekmis.. onun disinda taksiyle 5 dk olmasi avantaj benim icin... turkiye hastanesinide dusundum arastrdim hatta 20dk falan taksiyle.ama okmeydaninda karar kildim...
selam kızlar işinize karısmak gibi olmasın ama yakın zamanda 12.12.12 aralık dogumlu bir kızım olsugundan tecrübemi konusturayım isterimeger sezeryan dogum yapıcaksanız mutlaka epidural fln yaptırın komple uyumayın çnkü bu bnm içimde bir vicdan azabı pişmanlık bebeğimin ilk aglamasını yüzünü fln hiç göremedim.ve bende özel okmeydanı hastanesne gidiyordum drum ayrıılınca onun gitği yasar hast nde yaptım dogumu hiç memnun kalmadım..ayrıca özel okmdada eşim ameliyat oldu hastane kosulları iyi fkat ordada komple uyutuyorlar. türkiye hastanesine gelince orada yapmadıgıma cok pişmanım evimin dibi ( hemde spinal sezeryan yapıyolar.ayrıca cocuk dr da Şükrü Beye gidiyoruz cokta menunum sadece cok yogun.ayrıca dogum yaptıgınız hast.nin çocuk doktoruda cok önemli.özel okmaydanında en üst kattaki cocuk dr.u iyi biri onada gittim ama en son türkiye hast. gidiyoruz ztn yakında 1 yasına gidricek meleğim.
bu arada balat rum hast de de dogum yapan 2 tanıdıgım var gayette menun kaldılar:)
normal dogumsa sorun yok sezeryan gercekten cok önemli:)
saglıklı ve hayırlı dogumlar diliyorum
evet arkadaşım karşı karşıya sanırım daha tenha ve rahat
leyla hanıma bikere gittim o kadar kalabalıktıki bekle bekle öldüm ve hemen değiştirdim ama çok iyi olduğunu biliyorum :))
doğum konusunda konuştunmu hiç gece olursa falan geliyolarmı acaba sormadım ben daha:44:
henüz konuşmadım benim normal doğum için hiç cesaretim yok sonuna kadar sezaryen diye direnicem:)
bu nedenle gün verir herhalde, kendi doktorlarımız olmazsa büyük hayal kırıklığı olur en başından beri gidiyorum inşallah öylece kalmayız.Doğum stresi hiçbirşeye benzemiyor, bu kontrolümde konuşucam...
umarım arkadaşım ancak hani sezaryen diye beklerken hiç farkettirmeden doğarsabende tam tersi sonuna kadar normal diye direnicem umarım istediğimiz gibi olur :)
Balat or ahayim hastanesinde dogum yapicam insallah eski rum hastanesi benden baska buraya giden yokmu acep ?.
Ben de Medipol Mega Bağcılar da yapacağım kısmetse... Doktorum Derya Yaşar, şimdilik memnunum umarım hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza...
görümcemin çatı muayenesini sağlıklı yapamadığı için travmatik bir doğum yaşadı, bilgine....Ben Türkiye Hastanesinde yapmayı düşünüyorum, takibimi yapan doktorumda orda şimdilik memnunum.
görümcemin çatı muayenesini sağlıklı yapamadığı için travmatik bir doğum yaşadı, bilgine....
ben de medipol bağcılar da yapacağım kısmetse,sezeryan 1450 olmuş,bir de ağrı pompası var,o da 150 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?