2013 aralık anneleri doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz?

Balat or ahayim hastanesinde dogum yapicam insallah eski rum hastanesi benden baska buraya giden yokmu acep ?.

selam kızlar işinize karısmak gibi olmasın ama yakın zamanda 12.12.12 aralık dogumlu bir kızım olsugundan tecrübemi konusturayım isterim eger sezeryan dogum yapıcaksanız mutlaka epidural fln yaptırın komple uyumayın çnkü bu bnm içimde bir vicdan azabı pişmanlık bebeğimin ilk aglamasını yüzünü fln hiç göremedim.ve bende özel okmeydanı hastanesne gidiyordum drum ayrıılınca onun gitği yasar hast nde yaptım dogumu hiç memnun kalmadım..ayrıca özel okmdada eşim ameliyat oldu hastane kosulları iyi fkat ordada komple uyutuyorlar. türkiye hastanesine gelince orada yapmadıgıma cok pişmanım evimin dibi ( hemde spinal sezeryan yapıyolar.ayrıca cocuk dr da Şükrü Beye gidiyoruz cokta menunum sadece cok yogun.ayrıca dogum yaptıgınız hast.nin çocuk doktoruda cok önemli.özel okmaydanında en üst kattaki cocuk dr.u iyi biri onada gittim ama en son türkiye hast. gidiyoruz ztn yakında 1 yasına gidricek meleğim.

bu arada balat rum hast de de dogum yapan 2 tanıdıgım var gayette menun kaldılar:)

normal dogumsa sorun yok sezeryan gercekten cok önemli:)
saglıklı ve hayırlı dogumlar diliyorum

Tesekkurler cqnim.. sezeryanda tamamen uyuttuklarini bilmiyodum:26: bunu arastrmam gerekiyo ((

evet arkadaşım karşı karşıya sanırım daha tenha ve rahat

leyla hanıma bikere gittim o kadar kalabalıktıki bekle bekle öldüm ve hemen değiştirdim ama çok iyi olduğunu biliyorum :))
doğum konusunda konuştunmu hiç gece olursa falan geliyolarmı acaba sormadım ben daha:44:

henüz konuşmadım benim normal doğum için hiç cesaretim yok sonuna kadar sezaryen diye direnicem:)
bu nedenle gün verir herhalde, kendi doktorlarımız olmazsa büyük hayal kırıklığı olur en başından beri gidiyorum inşallah öylece kalmayız.Doğum stresi hiçbirşeye benzemiyor, bu kontrolümde konuşucam...

bende tam tersi sonuna kadar normal diye direnicem umarım istediğimiz gibi olur :)

bende kartal umut avicennada doğum yapıcam inşAllah kızlar doktor henüz doğum konusunda bişey sölemedi ama ben içimden normal istiyorum artık Allah hayrlısını versin hepimize

bende bursa jimer hastanesinde yapıcam Allah kısmet ederse..

bende tam tersi sonuna kadar normal diye direnicem umarım istediğimiz gibi olur :)
umarım arkadaşım ancak hani sezaryen diye beklerken hiç farkettirmeden doğarsa normal isterim ama hayırlısı ,inşallah hepimiz kolayca sağlıklı şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız...

ben izmirdeyim. medifeme hastanesinde yaptıracağım, ayrancılarda oluyor burası. Doktorum Aysel Zabit Taşer son derece memnunum, normal doğum yanlısı sonuna kadar, keza ben de öyleyim. hayırlısı bakalım.

medipol mega hastaneler grubu diye geçiyor ismi. bağcılar da doğumu bu hastanede yapamaya karar verdik , doktorum Lebriz Hale Aktün Tamer

Balat or ahayim hastanesinde dogum yapicam insallah eski rum hastanesi benden baska buraya giden yokmu acep ?.

ben gidiyorum taner beye dogum ucretlerı 2,000 tl ymış ne yapcaz bımıyorum ama ordamı yaparım başka bı yerdemı kararsızım
kendın ıstersen sezeryanı 2,750

Son düzenleme:
Ben de Medipol Mega Bağcılar da yapacağım kısmetse... Doktorum Derya Yaşar, şimdilik memnunum umarım hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza...

Bende çakmak erdem hastahanesinde yapacağım.doktorum fatoş özlem hanım.ilk doğumumuda özlem hanım yaptırdı çok memnun kaldım.hastahanedende memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…