Ben Halkalı Batı Bahat Hastanesinde yapacağım kısmetse. Doktorum Gürkan AĞRALI. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi olduğu, eve yakın olduğu ve en önemlisi harika bir doktorumuz olduğu için tercih etti. Fiyatları gayet makul. Bu taraflarda oturan varsa düşünebilir.
benim öncekı doğumlarım sezeryan olduğu için bu da oyle olacak,normal doğumda var mı bılmıyorum ama sezeryen de ağrı pompası takılıyormuş ağrın olunca elınde kı butona basınca ağrı kesıcı sanırım serumdan vücuduna geliyor,ben de yenı oğrendım,bilgilerim eksık olabılır,doktoruna sorabılırsın
bende fiyatları sorarken extra ne çıkabilir demiştim yatış görevlisine
en çok ağrı pompası isteniyor demişti
doğumda anneleri rahatlattığı söyleniyor o yüzden uyguluyoru da çok pahalı değil demişti adam
ama dr umla henüz doğumu konuşmadığımız için bende bilmiyorum ama güzel bir uygulma olduğu kanısındayım kızlar..
öğrenirseniz sizde yazın
benim öncekı doğumlarım sezeryan olduğu için bu da oyle olacak,normal doğumda var mı bılmıyorum ama sezeryen de ağrı pompası takılıyormuş ağrın olunca elınde kı butona basınca ağrı kesıcı sanırım serumdan vücuduna geliyor,ben de yenı oğrendım,bilgilerim eksık olabılır,doktoruna sorabılırsın
Merhaba. Sitemde yayınlamak üzere ilk doğum fotoğrafı çekimlerimi ücretsiz gerçekleştirmek istiyorum.
İstanbul sezaryen ve Eskişehir normal - sezaryen doğumlar için düşünürseniz beni arayın :)) esraaras@hotmail.com.tr