2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

freedoom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
439
0
66
Bursa
Evet Aralık annişleri bebişlerinize kaç kg ile hamile kaldınız ve hamileliğinizi kaç kg ile bitirebilmeyi istiyorsunuz gelin paylaşalım. hem kilo takibi yapar hemde sağlıklı, bebeğe yararlı yediklerimizi konuşuruz.:49:

Konu sahibi olarak ben başlayayım o zaman. ben hamileliğimi öğrendiğim gün 55,500 kg idim. Öğrendiğim andan itibaren bir sürü araştırma yaparak çok dikkatli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve şu an 6+0 da 54,100 kg'yim.

bende 61 kg ile başladım şuan aynıyım ama ben çok kılo alırım o potansiyel var bende:1: hayırlsı olsun.

bende 61 kg ile başladım şuan aynıyım ama ben çok kılo alırım o potansiyel var bende:1: hayırlsı olsun.

merhaba, bizimde doğum tarihimiz 06.12.2013 olarak görünüyor ama endişelerimiz var. Kan testi yaptırdın mı? doktora gittin mi aynı zamanlarda olduğumuz için merak ettim paylaşırsan sevinirim.

allah tamamına erdirsin hepimizi:)

merhaba, bizimde doğum tarihimiz 06.12.2013 olarak görünüyor ama endişelerimiz var. Kan testi yaptırdın mı? doktora gittin mi aynı zamanlarda olduğumuz için merak ettim paylaşırsan sevinirim.

Canım özel değilse neden endişeleriniz var. Sen doktora gittin mi? Bhcg kaç çıktı? Kalbini ferah tut rahat ol sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

hayırlı olsun canım keseyi görene kadar bende çok endişeliydım kımseye söylemedım ayrıca ben erkenden öğrendim hamile olduğumu neredeyse adete bir hafta kala. tabi inanmak için kan testi yaptırdım ve beta hcg yapıldığında adetım henüz geçmemişti. kanda cıkıtı ama 4+3 te keseyi görmeye gittik be gördük allaha şükür muhtemelen kan değerimde 2000 den yüksekti göründüğünde
endişe etme bol bol dua et Allah sana bağışlasın minik bebişini. kan testi yaptır eğer 1000-1500 ise görülebilir miş. ultrasonda benım vajınal yoldan değilde ultrasonda cıktı kese.

bende de var aynı potansiyel söylemesi ayıp:1: ondan en azından ağırlıklı olarak bebişimi besleyecek şeyler yemeyi düşünüyorum kendimi değil:56:

ben de öyle canım listemi yaptım hem işyerımde ki listeyi hemde evde yapabileceğim yemeklerden liste oluşturmaya calışıyorum

hayırlı olsun canım keseyi görene kadar bende çok endişeliydım kımseye söylemedım ayrıca ben erkenden öğrendim hamile olduğumu neredeyse adete bir hafta kala. tabi inanmak için kan testi yaptırdım ve beta hcg yapıldığında adetım henüz geçmemişti. kanda cıkıtı ama 4+3 te keseyi görmeye gittik be gördük allaha şükür muhtemelen kan değerimde 2000 den yüksekti göründüğünde
endişe etme bol bol dua et Allah sana bağışlasın minik bebişini. kan testi yaptır eğer 1000-1500 ise görülebilir miş. ultrasonda benım vajınal yoldan değilde ultrasonda cıktı kese.

ben de öyle canım listemi yaptım hem işyerımde ki listeyi hemde evde yapabileceğim yemeklerden liste oluşturmaya calışıyorum

anladım canım.. ben ilk hamileliğimde boş gebelik yaşadım.. bende onda erkenden öğrenmiştim kısmet olmadı.. ilk hamileliğimde adet günümde 700 küsürdü. benimde kan testi dün 265 çıktı düşük gibi geldi baktığıma göre de ortalama değerlerde senin değerlerin bana çok yüksek geldi çoğul gebelik muhtemel mi? hayırlısı ile var olsunlar da ..

anladım canım.. ben ilk hamileliğimde boş gebelik yaşadım.. bende onda erkenden öğrenmiştim kısmet olmadı.. ilk hamileliğimde adet günümde 700 küsürdü. benimde kan testi dün 265 çıktı düşük gibi geldi baktığıma göre de ortalama değerlerde senin değerlerin bana çok yüksek geldi çoğul gebelik muhtemel mi? hayırlısı ile var olsunlar da ..

265 normal canım merak etme bende hep burda baktım adetımden 2 gun önce yaptırdım >1000 cıktı kesin değer yazmıyordu binden büyük bişey. neyse çok endişe ettim çünkü kımsenın öyle değil herkse senin gibi değerlerden bahsediyordu. ama keseyi gördüm doktorumda olumsuz birşey söylemedi. İnşallah bundan sonra da olumsuzluk yaşamam ve bebeğimin pıtpıtlarını duyarım bu arada tek kese görndü çogul olsa iki kese çıkmazmı hemen. tabi en önemlı şey sağlıklı olması ne olursa olsun.

Canım özel değilse neden endişeleriniz var. Sen doktora gittin mi? Bhcg kaç çıktı? Kalbini ferah tut rahat ol sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

ilk hamileliğimde boş gebeliği yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım kasım ayında o yüzden endişelerim var. aynısı olur mu diye ama içim ferah tutmaya çalışıyorum..

dün bakıldı 265 çıktı değerim düşük gibi geliyorda biraz da korkuyorum bu sebepten..

yarın ıne yaptır istersen iki kat artması gerekıyormuş ya.. için rahat eder ama aklna kötü şeyler getirme

hanımlar merhaba melek ve hayat,

Sohbetinize tanık oldum biraz evvel... Adınıza çok sevindim... Umarım hayırlısıyla tamamlarsınız bu güzel yolculuğu ve bebeklerinize kavuşursunuz...

Ben şu anda ne gibi belirtileriniz var gebelikle ilgili merak ettim... Yazabilirseniz çok sevinirim...

merhaba canım ben 4. haftayı bitirmek üzereyim ben de aslında suan karın ağrısı var. kasık ağrısı da oluyor arada sancı gibi minik minik batmalar hissediyorum. onun dışında şuan hisstiğim pek bir şey yok. sen de mı beklıyorsun hamilelik

ilk hamileliğimde boş gebeliği yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım kasım ayında o yüzden endişelerim var. aynısı olur mu diye ama içim ferah tutmaya çalışıyorum..

dün bakıldı 265 çıktı değerim düşük gibi geliyorda biraz da korkuyorum bu sebepten..

çok üzüldüm canım. büyük geçmiş olsun. umarım bu kez bebişini sağlıkla alırsın kucağına. ve değer için endişe etme benim adete 3 gün kala 84, adete 1 gün kala 174 çıktı.yani benimki daha da düşük. ama ben aklıma kötü şeyler getirmiyorum hep olumlu düşünüyorum. sen de öyle yapmaya çalış canım.:nazar:

aynen bende epey araştırdım ne yemeli ne yememeli ve listede yaptım uyabilecek miyiz bakalım.şimdi neyse de asıl 5 aydan sonra bakalım nasıl olacak.ayyy heyecanlandım 5 ay falan diyince:52:

bu arada konuyla alakalı 54,100 kg iken allah kısmet ederse doğuma en fazla 10 kg almış olarak girmek istiroum. hayırlısı bakalım. böyle söyleyince ii de nasıl başarcaz hep birlikte görcez.

merhaba:)

ben 44 kilo ile hamile kaldım bakalım kaç ile tamamlıcam:)

oglumda 46 kilo ile hamile kalmıştım. gerçi erken dogum olmustu 35. haftada ama 57,5 kilo ile doguma gittim. oglum 3260 gram dogdu 55 kilo ile hastaneden çıktım. çocuk 1 bucuk yasına gelene kadar 52 53 lerde gezindim ne zaman emzirme işimiz bitti 1 bucuk yasından sonra brden kilo verip bu kasım ayından bugune kadar 44 e düştüm.:))))) bakalım ikinci de nasıl olacaak göreceğiz..:)

kızlar bekarken 65 kilodan 1 kilo aşşağıya düşemeyen ben 39 kilo ile gelinlik giydim :) stresten hatalandım onun sonucubu ilk oğluma 42 kilo ile hamile kaldım ama ikizlerdi ve ciddi kilo artışım oldu teki düştükten sonrada vücut ikiz gebelik devam ediyor gibi kilo almaya devm etti. 58 kilol ile doğum yaptım sonra emzirme vs. derken eşim askere gitti ardından da tekrar yükseldim 60lara eşim askerden geldikten sonra bu 1 yıl içinde 50 kiloya düştüm ve taşınma derdine düştük 48 kilo ile hamile kaldım :) dr. üç kese gördü sanırım üç katı yükseleceğim :) inş. 70 leri görmem :))

kızlar bekarken 65 kilodan 1 kilo aşşağıya düşemeyen ben 39 kilo ile gelinlik giydim :) stresten hatalandım onun sonucubu ilk oğluma 42 kilo ile hamile kaldım ama ikizlerdi ve ciddi kilo artışım oldu teki düştükten sonrada vücut ikiz gebelik devam ediyor gibi kilo almaya devm etti. 58 kilol ile doğum yaptım sonra emzirme vs. derken eşim askere gitti ardından da tekrar yükseldim 60lara eşim askerden geldikten sonra bu 1 yıl içinde 50 kiloya düştüm ve taşınma derdine düştük 48 kilo ile hamile kaldım :) dr. üç kese gördü sanırım üç katı yükseleceğim :) inş. 70 leri görmem :))

meryemenes canım şimdi üçüzlere mi hamilesin :nazar::nazar::nazar:

merhaba:)

ben 44 kilo ile hamile kaldım bakalım kaç ile tamamlıcam:)

oglumda 46 kilo ile hamile kalmıştım. gerçi erken dogum olmustu 35. haftada ama 57,5 kilo ile doguma gittim. oglum 3260 gram dogdu 55 kilo ile hastaneden çıktım. çocuk 1 bucuk yasına gelene kadar 52 53 lerde gezindim ne zaman emzirme işimiz bitti 1 bucuk yasından sonra brden kilo verip bu kasım ayından bugune kadar 44 e düştüm.:))))) bakalım ikinci de nasıl olacaak göreceğiz..:)

maşallah canım sana ne güzel hem fazla kilo almamışsın hemde verebilmişsin kiloları.Ben korkuyorum veremem diye.

Back
X