2013 Ekim anneleri kilolar ne durumda :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi FZAB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FZAB

İtaat Et Rahat Et!
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
377
13
38
35
Konya
Merhaba Ekim anneleri.Ben foruma yeni üye oldum.kilolarımı aşırı bir şekilde kafaya takmış durumdayım.67 kilo ile hamile kaldım doğumdan 2 hafta öncesine kadar 80 kiloydum doğuma girerken 85 idim doğumdan çıktım yine 80 kiloyum:53: bebeğim de 3600 doğdu ama niye bu kadar az gitti anlamadım.:44:bir ara vertigo oldum emziremedim falan 75 e düştüm ancak şimdiden kaçan sütüm geri gelsin diye yedim yedim ve 81 kiloyum.Boyum 1,75 aşırı kilolu durmuyorum ama yine de çok iriyim :( Sizler ne durumdasınız:44:

Son düzenleme:
Merhaba Ekim anneleri.Ben foruma yeni üye oldum.kilolarımı aşırı bir şekilde kafaya takmış durumdayım.67 kilo ile hamile kaldım doğumdan 2 hafta öncesine kadar 80 kiloydum doğuma girerken 85 idim doğumdan çıktım yine 80 kiloyum:53: bebeğim de 3600 doğdu ama niye bu kadar az gitti anlamadım.:44:bir ara vertigo oldum emziremedim falan 75 e düştüm ancak şimdiden kaçan sütüm geri gelsin diye yedim yedim ve 81 kiloyum.Boyum 1,75 aşırı kilolu durmuyorum ama yine de çok iriyim :( Sizler ne durumdasınız:44:

Merhaba cnm:1:ben 44 şe hamile kaldım
57 ıle doğuma girdim doğumdan 1,5 ay
Sonra 46 olmusum :46:iki kilom kaldı :41:ama
Oda gitmiyor:50:boyum 153 galiba:44:

Daha ne olsun incecikmissin zaten:nazar: bence o iki kilo da yakismistir sana o da hatira kalsin:) extra yaptgn birsey varmiydi peki

Daha ne olsun incecikmissin zaten:nazar: bence o iki kilo da yakismistir sana o da hatira kalsin:) extra yaptgn birsey varmiydi peki

Sağol tatlım:38:evet bol bol su meyve
Yiyorum bir ara abur cubur yiyordum
Onu kesince kilo almaz oldum ama
Eskisi gibi git ve ssıkı değilim:43:

Sağol tatlım:38:evet bol bol su meyve
Yiyorum bir ara abur cubur yiyordum
Onu kesince kilo almaz oldum ama
Eskisi gibi git ve ssıkı değilim:43:

bunu çok duyuyorum eski kilosuna ulaşsa bile o dönem giydikleri pantolonlar olmuyormuş sanırım spor yapıp vücudu sıkılaştırmak şart ben de aşırı abur cubur yıyorum ve hala kesemedim:18:

canım benim de boyum 1,64.
53 kg ile hamile kaldım.
şimdi 75 im.
süt olsun diye daha çok kg aldım malesef
bence karatay diyetini uygularsan hem sütün kesilmez hem de kendini
aç hissetmezsin.ben başladım bakalım
doyana kadar yiyorum
bakalım durum ne olcak
ilk hamileliğimde de 30 kg vermiştim..
ama o zaman az az, sık sık yiyerek yaptım bunu

bunu çok duyuyorum eski kilosuna ulaşsa bile o dönem giydikleri pantolonlar olmuyormuş sanırım spor yapıp vücudu sıkılaştırmak şart ben de aşırı abur cubur yıyorum ve hala kesemedim:18:
Haklısın spor şart malesef ben yapamiyorum abur cuburu
kesmek zor ama imkansız değil basarirsin
53 kg ile hamile kaldım.
şimdi 75 im.
doyana kadar yiyorum
bakalım durum ne olcak

Sedef tatlum yine basarirsin kqdinlar kafasina
koyduklarını yaparlar

53 kg ile hamile kaldım.
şimdi 75 im.
doyana kadar yiyorum
bakalım durum ne olcak

Masallah canm sana:nazar: ama ben hic diyet yapabilcek bi.insan degilim esimde cok bogazli sagolsun aksam yemicem diye idare edip gecenin 12 sinde tost yapip yiyen insanlarz::56: bn daha cok sporla verebilcegimi zannediyorum zumba diye bisey buldum onu yapmaya calisiyorum sanki dans etmek hemen farkettirdi gibi:26:

Masallah canm sana:nazar: ama ben hic diyet yapabilcek bi.insan degilim esimde cok bogazli sagolsun aksam yemicem diye idare edip gecenin 12 sinde tost yapip yiyen insanlarz::56: bn daha cok sporla verebilcegimi zannediyorum zumba diye bisey buldum onu yapmaya calisiyorum sanki dans etmek hemen farkettirdi gibi:26:

işte tam da bunu diyorum
diyet yapabilecek bi insan değilsen karatay diyeti tam sana göre
aslında buna diyet denemez yaşam biçimi bu...
asla aç kalmazsın,
istersen kitabı bi oku..
zayıflamanın abc sini veriyor karatay hoca..
zaten kendisini çok seviyorum

ama tabi önce beyin olarak kendini hazırlaman lazım
ben zayıflayam deme bence
bu diyet değil yaşam biçimi
hem de aç kalmadan...

Kilolarla benim de başım dertte doktorum hep ikaz etti ama ben dikkat etmedim hiç.61le hamile kaldım 81 le doğuma gittim eve geldiğimde 74 e düşmüşüm 2 gün sonra 72 oldum adet gibi bişey oldum 70e düştüm artık durdu 70 im hiç oynamıyor emzirmekle gideceğine inanmıyorum sütüm zaten çok fazla değil bebeğime anca yetiyor humana da içiyorum her gün diyet yapamam spora başlıcam en kısa zamanda kilo vermek çok zormuş gerçekten......

malesef kilo sorunu yaşayan biride benim:14::14:
65le hamil kaldım 77 kilo ile doğuma gittim eve geldiğimde 74 kilo idim malesef hiç gitmemişti şimdi de 73 filan geliyorum allahtan boyum çok kısa değil deordan kurtarıyorum ama eşim bir kaç kere bu ne hal beni geçmşilsin filan dedi çok moralim bozuldu zaten sütüm az diyet yaptığımd bebeğime yetmiyor napıcam bilemedim diyeti denedim eşim öyle diyince bir kaç gün denedim ama sütüm akşama kadar hiç kalmıyordu sonra bıraktım nasıl zayıflasam acaba spor yapim diyorum da sezaryen sonrası ne zaman başlanır acaba sezaryen olanlar başladı mı spora:26::26::26::26:

işte tam da bunu diyorum
diyet yapabilecek bi insan değilsen karatay diyeti tam sana göre
aslında buna diyet denemez yaşam biçimi bu...
asla aç kalmazsın,
istersen kitabı bi oku..
zayıflamanın abc sini veriyor karatay hoca..
zaten kendisini çok seviyorum

ama tabi önce beyin olarak kendini hazırlaman lazım
ben zayıflayam deme bence
bu diyet değil yaşam biçimi
hem de aç kalmadan...

zaten yasam bıcımı halıne getırebılsem ömür boyu rahat ederim :( sen bu şekilde mi verdin peki 30 kiloyu

Kilolarla benim de başım dertte doktorum hep ikaz etti ama ben dikkat etmedim hiç.61le hamile kaldım 81 le doğuma gittim eve geldiğimde 74 e düşmüşüm 2 gün sonra 72 oldum adet gibi bişey oldum 70e düştüm artık durdu 70 im hiç oynamıyor emzirmekle gideceğine inanmıyorum sütüm zaten çok fazla değil bebeğime anca yetiyor humana da içiyorum her gün diyet yapamam spora başlıcam en kısa zamanda kilo vermek çok zormuş gerçekten......

benim de aynısı canım sütüm çok az o yüzden yemekten kesemiyorum kilo alıyorum üstüne :( hıc bır kıyafetım olmuyo suratım bıle kocaman oldu gbı gelıyo nasıl gıdıcek bılmem ben bı ara sutumu sağdım bembeyaz hıc o yağlı dedıklerı kısım yok zaten o olsa hem bebegımıze yarar mıs hem de bız kılo verırmısız.pkı cnm sen spor salonunda mı spora başlamayı dusunuyosun?

65le hamil kaldım 77 kilo ile doğuma gittim eve geldiğimde 74 kilo idim malesef hiç gitmemişti şimdi de 73 filan geliyorum allahtan boyum çok kısa değil deordan kurtarıyorum ama eşim bir kaç kere bu ne hal beni geçmşilsin filan dedi çok moralim bozuldu zaten sütüm az diyet yaptığımd bebeğime yetmiyor napıcam bilemedim diyeti denedim eşim öyle diyince bir kaç gün denedim ama sütüm akşama kadar hiç kalmıyordu sonra bıraktım nasıl zayıflasam acaba spor yapim diyorum da sezaryen sonrası ne zaman başlanır acaba sezaryen olanlar başladı mı spora:26::26::26::26:

valla cnm benim esım de bna aynısını yaptı hatta onun kıyafetlerını gıyıyorum suan ustlerı pıjamaları.. yenı bısey almak su halımle hıc ıcımdengelmıyo:43: dıyet bn de yapamam bnmde sutum cok az :( bn normal doğum yaptım ama 7 aylık gıbı gobegım var hıc abartısız:50: spor yapmaya hıc ımkanım yok kımsemız yok yakınımızda bn bı kac gun once evde mekık çekmeye felan basladm ama sen sezeryanlısın en az 6 ay dıyolarr ama bu forumda 1.5 sene sonra bıle dikişşlerı acıyanları okudum.bn bıde oryantal açıp dans edıyorum acayıp terletıyo :66: en azından sımdılık bunlar gelıyo elımden bı de zumba cok etkılı o da su gıbı terletıyo ıse yarıcagını umuyorum :14:

Son düzenleme:
zaten yasam bıcımı halıne getırebılsem ömür boyu rahat ederim :( sen bu şekilde mi verdin peki 30 kiloyu

yok canım o zamanlar karatay hoca pek ünlü değilidi yada ben bilmiyordum.2009un başında doğum yaptım.2 yılda verdim kg larımı.evde egzersiz yapıyrdum bir de..
şimdi karatay diyeti yapıyorum.bakalım sonuç ne olcak..ama kesinlikle aç kalmıyorum onu söyleyeyim...karatay hoca diyor ki
kan şekerini çabun yükseltecek şeyler yemeyin ki çabuk acıkmayın.ayrıca az az sık sık değil,en başta 3 sonraları da 2 öğün beslenerek zayıflayabilirsiniz..çünkü yağ yakan leptin hormonu siz yemek yedikten en az 4,5 saat sora çalışır..öğünlerde öyle güzel doyuyursun ki..ayrıca çabuk acıktırmayan şeyler yemediğin için tatlı krizi falan yemiyorsun diyeti bozmaya imkan yok.yeter ki iste doğru uygula..mesela diyor ki ekmeğin her türlüsü yok.bana da başta nasıl olur.kepek de olsa yemezsem nasıl doyucam gibi geliyrdu..ama tam tersi ekmek yiyen, tatlı yiyen, pirinç, patates gibi şeyler yiyen daha çok ve daha çabuk acıkır..
yani kan şekerini çabuk yükseltmeyen.glisemik indeksi düşük şeyler ye ki sağlıklı zayıfla..göbeğin ersin.baıları zayıflar ama göbeği erimez karatay ile göbek de gidiyrmuş.bakalım bende ne olacak...ancak şunu söyleyebilirim.kesinlikle aç kaşmazsın sütün kesilmez aksine artar.faydalı proteinler ve karbonhidratlar tüketeceksin çünkü..kitabı okursan daha iyi oluy tabi...

Lina CNm henüz spor yapmA
6 aydan sonra iç dikişler iyleşiyormuş
En sağlıklısı bu kilolar sonrada gider tatlım

valla cnm benim esım de bna aynısını yaptı hatta onun kıyafetlerını gıyıyorum suan ustlerı pıjamaları.. yenı bısey almak su halımle hıc ıcımdengelmıyo:43: dıyet bn de yapamam bnmde sutum cok az :( bn normal doğum yaptım ama 7 aylık gıbı gobegım var hıc abartısız:50: spor yapmaya hıc ımkanım yok kımsemız yok yakınımızda bn bı kac gun once evde mekık çekmeye felan basladm ama sen sezeryanlısın en az 6 ay dıyolarr ama bu forumda 1.5 sene sonra bıle dikişşlerı acıyanları okudum.bn bıde oryantal açıp dans edıyorum acayıp terletıyo :66: en azından sımdılık bunlar gelıyo elımden bı de zumba cok etkılı o da su gıbı terletıyo ıse yarıcagını umuyorum :14:

Lina CNm henüz spor yapmA
6 aydan sonra iç dikişler iyleşiyormuş
En sağlıklısı bu kilolar sonrada gider tatlım

zaten şu an bebeğimi beşiğinden bile kaldırırken zorlandığımı hissediyorum özellikle geceleri o yüzden spor yapamam daha mekik filan çekemem en iyisi 3-4 ay daha bekleyip öyle spor ve diyete başlamak hem o zaman bebişler ek gıdaya da geçer sütümüz de yeter o zaman onlara

Ben de 57 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim.
Doğumdan çıktığımda 67 kilo olduğumu görünce moralim cok bozulmuştu..
Birkaç gün sonra iki, üç kilo derken, şimdi 59 kiloyum..

Ben de 57 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim.
Doğumdan çıktığımda 67 kilo olduğumu görünce moralim cok bozulmuştu..
Birkaç gün sonra iki, üç kilo derken, şimdi 59 kiloyum..

masallah:nazar:sizin bir şey kalmamış zaten darısı benmde başıma:61:

Back
X