2013 Ekim anneleri kilolar ne durumda :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi FZAB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de 57 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim.
Doğumdan çıktığımda 67 kilo olduğumu görünce moralim cok bozulmuştu..
Birkaç gün sonra iki, üç kilo derken, şimdi 59 kiloyum..

maşallah sana yaa demekki bünye meselesi biraz da zaten zayıf olan hatunlar hemen vermiş maşallah ben çok zayıf değildim hamile kaldığımda ömrüm boyunca da öyle zayıf biri olamadım malesef 65 ile hamile kalmıştım ama perşembe adanaya gidicem annemlere ordan dönüşte diyetisyene gidicem inşallah hem de hiç zaman kaybetmeden bu yaz ev arkadaşımın düğünü var o zaman zayıf olma istiyorum

malesef kilo sorunu yaşayan biride benim:14::14:
65le hamil kaldım 77 kilo ile doğuma gittim eve geldiğimde 74 kilo idim malesef hiç gitmemişti şimdi de 73 filan geliyorum allahtan boyum çok kısa değil deordan kurtarıyorum ama eşim bir kaç kere bu ne hal beni geçmşilsin filan dedi çok moralim bozuldu zaten sütüm az diyet yaptığımd bebeğime yetmiyor napıcam bilemedim diyeti denedim eşim öyle diyince bir kaç gün denedim ama sütüm akşama kadar hiç kalmıyordu sonra bıraktım nasıl zayıflasam acaba spor yapim diyorum da sezaryen sonrası ne zaman başlanır acaba sezaryen olanlar başladı mı spora:26::26::26::26:

ben 15 gün önce başaldım ama harbiden iç dikişlerim çok acıdı mekik çektim belki değişik hareketler yapmalıyız

Ben de hayırlısıyla sağ salim kucağıma alsam bebeğimi de kilolarımla uğraşmaya başlasam:)

Ben de hayırlısıyla sağ salim kucağıma alsam bebeğimi de kilolarımla uğraşmaya başlasam:)

Ayy cnm benimm.. Biz de senin gibiydik. Zaman öyle cabuk geçiyor ki.. İnsan sasırıyor.. Kızım 5.5 aylık oldu bile.
Rabbim sana da hayırlısıyla, sağlıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin. Tüm hamişlere inşaAllah..

56-56.5 arasındayım.. Yani hamile kaldığım kilodan da aşağı düşmüşüm.. 57 ile hamile kalmıştım..

Ayy cnm benimm.. Biz de senin gibiydik. Zaman öyle cabuk geçiyor ki.. İnsan sasırıyor.. Kızım 5.5 aylık oldu bile.
Rabbim sana da hayırlısıyla, sağlıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin. Tüm hamişlere inşaAllah..

İnşallahhhh:) Allah size de sağlıkla bebeğinizi büyütmeyi hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X