Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar dogum sonrası göbeklerınız ne durumda benım 19 gun oldu ve sezeryandı ve göbegım hala biraz duruyo nezaman iner acaba kızımda normal dogumdu ve göbegım kalmamıstı inş buda oyle olur.
merhaba hanımlar dogum sonrası göbeklerınız ne durumda benım 19 gun oldu ve sezeryandı ve göbegım hala biraz duruyo nezaman iner acaba kızımda normal dogumdu ve göbegım kalmamıstı inş buda oyle olur.
korse giy cnm..ben sürekli korse giyiyorum..normalde sıkıntı olmuyor dr a da sordum giy dedi..tayt gibi olanlardan vardı bir de göğüs altına kadar olanlardan aldım, o bi beden daha büyük evdekinden ..ikisini değişimli giyiyorum..
benim de sezaryen ve bende göbek var korse giyiyorum biraz fayda etti ama gevşek sönmüş balon gibi duruyor aşağı doğru 10 gün oldu bugün doğum yapalı umarım düzelir
Ben 29 Ekimde doğum yaptım. ılk doğumum normaldi bu maalesef sezaryen oldu çok fazla kilo aldım gebeliğim boyunca ve şu an inanılmaz bir göbeğim var tamamen aşağı doğru sarkmış durumda nasıl toparlanacak bilmiyorum moralim çok bozuk