2013 eylül anneleri bebeğini hissetmeye başlayan var mı

serays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
44
3
48
İstanbul
Daha erken mi bilmiyorum ama bu haftalarda hiç bebeişinizi hissettiniz mi ya da hissettiyseniz nasıl hissettiniz:)

ben hissediyorum canm ilk basta yer değiştirmesini hissettim sağa sola giderken içim gidiyordu.şimdi cok kuvvetlı olmasa da herseyını hıssedıyorum minik minik vuruyor bazen daha net oluyor bu haftaa eşimde anlıyor artk konusunca cok heyecanlanıo kuzum:)

bazen kasık bölgemde ufak bi dokunus gibi birşey oluyor ilk bebeğim olduğu için pek anlayamıyorum nasıl bir duygudur bu :))

17 hafta içinde olduğum şu günlerde bazen çok çok hafif bebeğimi hissediyorum. Ama evet şimdi tekmeledi, ya da evet çok net diyebileceğim hiçbir şey yok. Tüm internet sitelerinde ilk gebelikte 20.hafta ikinci gebelikte ise genellikle 17.haftadan itibaren başlar diyor. E bu da ilk gebeliğim :) sanırım tam olarak hissetmem için Rabbim izin verirse 2-3 hafta sonra hissedicem.

bu duyguyu yaşayan arkadaşlarım çöyle diyor. gerçek tekme attığında gayet net hissediyorsun ve biraz ürküyorsun. :) ve sonra da ağlıyorsun :))

Rabbim herkese yaşatsın inşaallah...

17 hafta 4 günlük hamileyim son bi iki hafta emin olamadığım bi kaç hareketini hissettim gibi ama bu gün çikolatalı bi tatlı yedikten sonra hareketlerinden emin oldum çünkü arka arkaya baya hissettim sürekli tatlı mı yesem acaba:))

ben geçen hafta bi kere hissettim yada öyle olduğunu sandım çok hafif bir kıpırdama yada yer değiştirme olabilir başkada hiç hissetmedim ama o an bile heyecandan öldüm müthiş bir duygu rabbim isteyn herkese bu duyguları yaşatsın inşallah :nazar:

ben de yaklaşık 2 haftadan beri tekmeleniyorum:)))Benim ikinci bebeğim olduğu için biraz daha çabuk hissettim tabi.Hatta yazarken yeni bir tekme daha yedim:)))Kendisinden bahsetmemden hoşlanmadı heralde:))

Bende hissettim arkadaşlar. Ablama sanki kasıklarımda bi dürtme hissettim dediğimde imkansız hatta gazdır dedi :) Geçen hafta dr'a sorduğumda da doğrudur, hissedebilirsin dedi. Tabii net bi vurma mı hareket mi ediyo bunu anlayamıyorum şimdilik :D

17 hafta içinde olduğum şu günlerde bazen çok çok hafif bebeğimi hissediyorum. Ama evet şimdi tekmeledi, ya da evet çok net diyebileceğim hiçbir şey yok. Tüm internet sitelerinde ilk gebelikte 20.hafta ikinci gebelikte ise genellikle 17.haftadan itibaren başlar diyor. E bu da ilk gebeliğim :) sanırım tam olarak hissetmem için Rabbim izin verirse 2-3 hafta sonra hissedicem.

bu duyguyu yaşayan arkadaşlarım çöyle diyor. gerçek tekme attığında gayet net hissediyorsun ve biraz ürküyorsun. :) ve sonra da ağlıyorsun :))

Rabbim herkese yaşatsın inşaallah...

merhaba canım öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle... benimde ilk gebeliğim ve şu şekilde söylim ilk doğru dürüst hareketlerini tam 22. haftada hissettim ondan önce böyle bir yılan kıvranması gibi oluyordu içim ama omu acaba diyordum nasıl 22 ye girdim güm güm atmaya başladı şimdi ise dans ediyor dışardan bile farkediyorum :)))

Ben ilk kez yazıyorum.hepiniz hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah:)gebeliğimin 18. haftasındayım ve bebeğimi iki hafta önceden hissetmeye başladım.çok güzel duygular..

Valla ben de birkaç gündür çok minik bir acı hissediyorum ama bebek mi yoksa başka bir şey mi tam olarak anlamıyorum. Nasıl emin olabilirim ilk gebeliğim benim de =)

merhaba canım öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle... benimde ilk gebeliğim ve şu şekilde söylim ilk doğru dürüst hareketlerini tam 22. haftada hissettim ondan önce böyle bir yılan kıvranması gibi oluyordu içim ama omu acaba diyordum nasıl 22 ye girdim güm güm atmaya başladı şimdi ise dans ediyor dışardan bile farkediyorum :)))

çok teşekkürler...

sanırım 3-4 hafta daha sabretmem gerekecek.

Rabbimden hayırısı...

Daha erken mi bilmiyorum ama bu haftalarda hiç bebeişinizi hissettiniz mi ya da hissettiyseniz nasıl hissettiniz:)

Ben 15 gündür hissediyorum kıpırtıları.Hareketli müzikte ve bişeyler yediğimde daha net hissediyorum.Cumartesi günü de çok net bi şekilde hissetmiştim.Erken diyenlerde var ama gaz değil ondan eminim.İkisini ayırtedebiliyorum artık:46:

benim ikinci bebeğim ama aradan 15 yıl gibi bir süre geçtiği için sanki ilkmiş gibi çünkü herşeyi unuttum. bende 16 haftalıkken seğirme şeklinde pıt pıt atış hissediyordum son 1-2 haftadır tekmeye döndü sanki özellikle pantolon yada tayt sıkmaya başlarsa özellikle en çok sıkışan yere tekme atıyor sanki rahatlat beni sıkıldım diyor gibi çok hoşuma gidiyor...

ben de hissediyorum.pıt pıt atıyo yavrucum.hıçkırığı olabilir diyo sorduklarım.çok kuvvetli hıçkırıyolarmış çünkü.baya net hissediyorum hem de.hatta geçen gece eşimin elini alıp karnıma koydum o bile hissetti,eşimin suratındaki mutluluğu ve heyecanı görmeliydini.çok mutlu oldum :) maşallahhh hepimize :D

Arkadaşlar herkese günaydın.21. haftaya girecem bu hafta Allah nasip ederse.Ama ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.Çok önceleri sadece kasıklarımda pıt pıt damar atar şeklinde atımlar vardı,onlarda geçti.Şimdi açıkcası tedirginimi.Acaba tedirgin olmakta haklımıyım arkadaşlar.Benimle aynı haftada olupta hissedemeyen varmı hala????

bende 15-16 haftalıkken sırtüstü yattığımda sanki karnımda yer değiştirmeler oluyor gibiydi
bunu 2 veya 3 hafta gayet net hissettim şimdi 19 haftamın içindeyim ama hareketlerini çok
az hissediyorum hatta bazı günler hiç hissetmiyorum ama ultrasonda sağlıklı gözüküyor

ben ilk kızımı 18 haftalıkken pıt pıt göz seyirmesi gibi bi harekketten başlamıştım hissetmeye şimdi 2.ye hamileyim ve 12-13 haftalıktan beri içerde sanki bişiler kayıyomuş gibi hissediyordum arada pıt pıt atıyo şimdilerde :1:

Back
X