2013 eylül anneleri bebeğini hissetmeye başlayan var mı

yarın 17:00 da ama ondan önce USG ayrıntılı ultrasona giriceğim organlarına ayrıntılı bakılacakmış...bide ben izine ayrılıyorum kısmet olursa 17 haziranda bu sefer dr.umla ayrıntılı herşeyi konuşucam merak ettiklerimi sorucam...sonuçlardan hbr veririm..teşekkür ederim moral verdiğin için bu arada mrk ettim yaş kaçtı?

yaş 24 canım senin kaç. hıım ne gzel haberdar et bizi gelişmelerden. bende cok sey merak ediyorum bazen unutuyorum kagıda yazıyorum bazen istediğim gibi cevap alamıyorum doktorumu değiştiricem zaten inş.

bugün ayrıntılı usg ye girdim yarım sa.heryerine baktı dr.bebeğimin maşallah hiçbir sorun yok organlarında, gelişiminde..hareketlerini hissetmemen ise normal daha zaman var dedi.biraz fazla kilo almışım sadece dikkat etmem gerekiyor :) bebeğimde tosuncuk olabilirmiş haftasından biraz önde gidiyor :) ee anne baba iri olunca normal yani..şimdilik gelişmeler bu kadar bu arada tatil planlarıda başlar bizim için :)

bugün ayrıntılı usg ye girdim yarım sa.heryerine baktı dr.bebeğimin maşallah hiçbir sorun yok organlarında, gelişiminde..hareketlerini hissetmemen ise normal daha zaman var dedi.biraz fazla kilo almışım sadece dikkat etmem gerekiyor :) bebeğimde tosuncuk olabilirmiş haftasından biraz önde gidiyor :) ee anne baba iri olunca normal yani..şimdilik gelişmeler bu kadar bu arada tatil planlarıda başlar bizim için :)

maş canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sonuclarına sevindim canım bizde 1 hafta öndeyiz.bizzde tosuncuguz :))bizde iriyiz eşimle ooooooooh gzel bi gezin dinlenin. hareketlerini takma canım içeride kıpır kıpırdır o doktora rahatlatmış zaten

seninkine de maşallah canım tosuncuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız işallah benim kiloda aldı başını gidiyor zaten.. ben 33 yaşımdayım eskişehir de oturuyorum memurum bir kurumda...seni tanımak güzel paylaştığın güzel şeyler için teşekkürler doğuma kadar ve sonrasındad a beraberiz işallah kendine ve bebişine iyi bak görüşmek üzere

seninkine de maşallah canım tosuncuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız işallah benim kiloda aldı başını gidiyor zaten.. ben 33 yaşımdayım eskişehir de oturuyorum memurum bir kurumda...seni tanımak güzel paylaştığın güzel şeyler için teşekkürler doğuma kadar ve sonrasındad a beraberiz işallah kendine ve bebişine iyi bak görüşmek üzere

buaralar ablası cok sancı yapıyo ama bebişim endişeliyim bide hep altta toplanıyo çarşamba günü bidaha gidicem doktora kısmtse. benimde kilom aldı basını gidiyo 24 yasındayım bende rizede yasıyorum ev kadınıyım. inş.canım hem simdiki durumları hem dogum sonrası durumları konusmak cok gzel olur bu macerada hep beraber olucaz. dertlerimize derman bulucaz inş.sende kendine ve miniğineee coook iyi bak büyüsün göbüşler büyüsün minikler:36::36::36:

buaralar ablası cok sancı yapıyo ama bebişim endişeliyim bide hep altta toplanıyo çarşamba günü bidaha gidicem doktora kısmtse. benimde kilom aldı basını gidiyo 24 yasındayım bende rizede yasıyorum ev kadınıyım. inş.canım hem simdiki durumları hem dogum sonrası durumları konusmak cok gzel olur bu macerada hep beraber olucaz. dertlerimize derman bulucaz inş.sende kendine ve miniğineee coook iyi bak büyüsün göbüşler büyüsün minikler:36::36::36:

demek rizedesin bende babamın mesleğinden dolayı 2 yıl giresunda 3 yıl orduda kaldım iyi bilirim oraları ama seneler önceydi tabii karadenize hayranım en çok da yeşilliğine, yaylalarına :) bu arada endişelenme hiçbirşeyi yoktur bebişinin dr.bana öyle arasıra bir tarafa toplanması normal dedi ama merak ettiğimden sormuştum öyle bişey hissetmiyorum ben..7 haziranda tetanoz 2.doz 10 hazirandada yüz tanıma ultrasonu çektiricem sonrada kısmet olursa tatile..benimde göbüşüm iyice büyümeye başladı :) ne giyeceğimi şaşırıyorum artık bide işe gidince daha çok sıkıntı oluyor...benden bu kadar kendine iyi bak canım görüşmek üzere..bu arada ksr bkma sık girip yazamıyorum hem iş hem ev yoruluyorum bi taraftanda bebişimizin odasıyla ilgilenince :))

demek rizedesin bende babamın mesleğinden dolayı 2 yıl giresunda 3 yıl orduda kaldım iyi bilirim oraları ama seneler önceydi tabii karadenize hayranım en çok da yeşilliğine, yaylalarına :) bu arada endişelenme hiçbirşeyi yoktur bebişinin dr.bana öyle arasıra bir tarafa toplanması normal dedi ama merak ettiğimden sormuştum öyle bişey hissetmiyorum ben..7 haziranda tetanoz 2.doz 10 hazirandada yüz tanıma ultrasonu çektiricem sonrada kısmet olursa tatile..benimde göbüşüm iyice büyümeye başladı :) ne giyeceğimi şaşırıyorum artık bide işe gidince daha çok sıkıntı oluyor...benden bu kadar kendine iyi bak canım görüşmek üzere..bu arada ksr bkma sık girip yazamıyorum hem iş hem ev yoruluyorum bi taraftanda bebişimizin odasıyla ilgilenince :))

evet dediğin gibi yeşili mavisi ve yaylaları bende 1 senedir buradayım evlilik sebebiyle ama cok sevdim dogasını. inş. bişey yoktur insan endişe ediyo işte ilk hamilelik ya tereddütlüyüm hep. bizimde 4d ultrasıonumuza 2 haftamız var bakalım cok merak diyorum miniğimi. bende kıyafet konusunda coook zorlanıyorum eski hiçbişeyim olmuyo bol gömlek aldım gecen gün gene karnımın belli olmasını istemiyorum ortada durmasın. sıkıntı yok arkadasım her sekilde muhabbet ediyoruz. sende kendine ve miniğe coook iyi bak. görüşrüz canım biz daha baslamadık oda hazırlıgına bakalım ne zaman nasip olucak. öptüüüükk sizi :)

Bizler daha düne kadar hissettikmi hissetmedik mi acaba gaz mı yoksa tekmemiyldi diye düşünürdük ama şimdi gümbür gümbür ordan oraya yer değişimi herşeyi net hissedebilioruz doğuma az kaldıkça sabırsızlık bende artıyor ve bebeğimi cok merak ediyorum kime benzeyecek nasıl olacak diye sizlerdeki duygular nasıl gün sayıyormusunuz sizde benim gibi

Bizler daha düne kadar hissettikmi hissetmedik mi acaba gaz mı yoksa tekmemiyldi diye düşünürdük ama şimdi gümbür gümbür ordan oraya yer değişimi herşeyi net hissedebilioruz doğuma az kaldıkça sabırsızlık bende artıyor ve bebeğimi cok merak ediyorum kime benzeyecek nasıl olacak diye sizlerdeki duygular nasıl gün sayıyormusunuz sizde benim gibi

saymazmıyız fakat gecmiyor sankş günler 25 haftadan sonra zaman durdu yavaş ilerliyo gibi sanki ama geciyo tabi günler ama bi türlü sonu gelmiyo bende miniğime kavusmayı fazlasıyla istiyorum hep rüyamda görüyorum. kuruntularda basladı buaralar zaten vardı dahada arttı. rabbim herkese hayırlısıyla saglıklı kaderleri güzel bi evlat nasip etsin inş. hep mutlu olsunlar hep bizi sevsinler. bende kime benzicek diye düşünüyorum ama şekillendirmiyorum hiç kafamda hayırlısı olsun eli ayagı düzgün saglıklı olsunlar hep rabbim acı haberlerini duyurmasın hep korusun yavrularımızı cok korkuyorum bişey olucak diye. rabbime emanet yavrularımız

Selam kızlar,

Yaa sizler bebeğinizin hareketlerini dışardan görebiliyor musunuz ? Ayakcıklarını yada kafasını filan anlayabiliyor musunuz ?
benim dışa doğru çıkıntı oluyor ama elimi ayağımı ayırt edemiyorum..

Selam kızlar,

Yaa sizler bebeğinizin hareketlerini dışardan görebiliyor musunuz ? Ayakcıklarını yada kafasını filan anlayabiliyor musunuz ?
benim dışa doğru çıkıntı oluyor ama elimi ayağımı ayırt edemiyorum..

canım biz toplu anniş oldugumuz için malaesef öyle bende cıkıntı görüyorum ama tahminlerime ve okuduklarıma göre sertlik olan yer kafası oluyo genelde mide üstümdeykken rahat hissediyorum sertliği oradaki yag tabakası daha ince oyüzden net anlıyorum bide tekmelerinin sertliğinden neresi nerede az cok tahmin ediyorum ama cok isterdim her yerini net görmeyi ama napalım bizim sucumuz buda :(

Back
X