2013 Eylül Anneleri Bebeğinize Hangi İsmi Koymaya Karar Verdiniz

Ne yazık ki hala aklıma yatan işte bu diyebileceğim bir isim yok hatta bu konuda kafayı yemek üzereyim
Eşimin önerdiği isimler; Nehir, Irmak, Beyza Nur, Zehra. Ama ben hala karar verebilmiş değilim ve başka arayışlar içindeyim..
Senin bebişinin cinsiyeti ne ?

Al bendende okadar ben aslında asya koymak istiyorm ama karşı çıkan çok ortak karar zehra duruyor şimdilik onada ek koymak istiyorum hicbirsey uymuyor hayırlısı bakalım

benim 4 yaşında Asya kızım var.isminden hiç pişman olmadım.çok asıl duruyo ve öyle de bir çocuk oldu maşallah.şimdi 2ci kızıma bende tam karar veremedim ama A harfiyle ve 4 harfli olması şartımız var:) eşim, ben hepimizin ismi öyle.şartlar böyle oluncada seçenekler azalıyor.arya,alya gibi isimler hoşuma gitmedi. azra da anlamından dolayı begenmiyorum. şuana kadar ayça biraz içime sindi.
sizin aklınıza gelen bişeyler olursa çok sevinirim.

Bizde isim koyma hakkını oğluma verdik ama yanlışmı yaptık diye düşünmeden edemiyorum. Sürekli değişiyor çünkü isim en son: Elif Eylül :)

Hep kizim olursa asya koyacagim derdim ama esimi ikna edemiyorum. Sizin secimde zormus 4 harfli a ile baslayacak falan Allah kolaylık versin isim isi zormus

AYSU nasıl Asya çok güzel ben de oğlumu etkilemeye çalışıyorum asya konusunda

aslı çok güzel bence ben koyacaktım ama ablamın kızının adı o yüzden başka düşünüyorum

Biz ilk 3 ayda karar verdik ve değişltirmeme kararı aldık.
Kızımızın adı ÖYKÜ olacak. Belki yanına ek olarak değilde 2. isim olarak ayrı yazılması şartıyla Öykü Su yada Öykü Naz ismini verebiliriz

Eşimin adı ANIL. isminin terside LİNA oluyoo bu benım en başıında aklıma geldii anlamı varsa kızımıza bu ismi koyalım dedik aratırdık baktık anlamıda güzel arapça bi kelima anlamı hurma filizi demekmiş. bu isme karar kıldık içimize sinerek ve çok beğenerek :)

" ASLI " ismi de güzel bir isim, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…