Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızımm olacak annesinin meleği nazlı kızım benm simdi hastanede yatıyoruz gripten ama olsun.
kısmetse çarşamba günü öğrenip burda hemen paylaşıcam kızlar bekleyin beni de![]()
Evli değilim,yani hamile de değilim. Ama ablamda bir anne adayı,4 aylık erkek bir bebişimiz gelecek inşallah, teyzesinin fındığı
Bakalım sizin oğlunuz mu kızınız mı olacak,belli olduğunda yazarsınız buraya:) Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde..
allah tamamını erdirsin arkadaşım:)
merhaba kızlar bugün çok şükür gösterdi sıpamız 2 gündür ugraşıyoruz göstersin diye ama bizim ki ne yaptı ne etti sakladı neyse bugün izin verdi gördük ERKEK geliyor....çok mutluyum :)
Allah herkese evlat versin yoklugunu aratmasın...
merhaba anne adayları :) ben sitede çok yeniyim benide alın aranıza :) ben şuan 14 haftalık hamileyim biraz erken öğrendik ama bebeğim kızmışş çok sevindik :) Allah kucagımıza almayı nasip etsin kuzularımızı :)
Selam kizlarrr bizimde insallah kesinn olmakla birlikte kizimiz olcakkkk![]()
![]()
![]()
![]()
senide tebrik ediyorum bzim daha belli değil çarşamba kısmetse meleğimizi göricez darısı hayırlısıyla başıma diyelimmmm
Aminnn insallah. Kocaman olmus yaaa sasirdim
![]()
![]()
benim bebişimde erkekmişşş
Kızlar şimdiden herkez hoşgeldiBnm henüz belli olmadı ama kısmetse 10 nisana belli olucak::):)
![]()