3 çocukla çalışan anneler nasıl başarıyorsunuz

ben de hep haftasonu sıcak sıcak kavanoza koyup vakumlarım yemekleri kesinlikle haftaiçi rahatlatıyor beni. Büyük kızım yemek seçiyor of o zorluyor yoksa kocam bir hafta makarna yese gıkı çıkmaz.
5 yıl memuriyetten sonra isteğe bağlı 1 yıl izin hakkınca ama kullanmaktan çekiniyorum dünyanın binbir türlü hali var ilerde ihtiyacım olur belki diye
En küçük ne kadarlık

Bilmiyorum ben memnun değilim o parayı verip almam mesela annemde hamur yoğurma makinesi bosch daha iyi bence
Babamın malını över gibi övmek istemem ama 😄 bunun fonksiyonel olması farklı.
Beklenti de önemli tabii.
Ben çok üşengeç biriyim, mutfağı da sevmem, elim bulaşmadan kısa sürede kurabiye yapmak çok cazip benim icin.
Köfte yoğurmak basit bir şey normalde, ama ben üşenirdim.
5 dakika sürüyor malzemesini atması ve yoğurması.
Bugün bozulsa yarın alırım.

Babamın malını över gibi övmek istemem ama 😄 bunun fonksiyonel olması farklı.
Beklenti de önemli tabii.
Ben çok üşengeç biriyim, mutfağı da sevmem, elim bulaşmadan kısa sürede kurabiye yapmak çok cazip benim icin.
Köfte yoğurmak basit bir şey normalde, ama ben üşenirdim.
5 dakika sürüyor malzemesini atması ve yoğurması.
Bugün bozulsa yarın alırım.
İşte ben börek çörek kurabiye yapmıyorum köfteyi de çok yakıp donduruyorum ben de çorba yapıyorum köfte yapıyorum kısır yoğurt vs ama sulu yem2k sevemedim soteleme yapamıyor bence bazen rastgele bir şey yapıyorum isteğim varsa

Ay çok teşekkür ederim yorumunuz ilaç gibi geldi. ben de öğretmenim aslında okulda kırk çocuğun gürültüsünden sonra evde kendi çocuklarıma nasıl tahammül edeceğim onu da düşünüyorum. Benim de büyük ortaokulda zaman zaman onun derslerine de yardımcı oluyorum. Bir çocukla iş hayatı zorlamıyordu birden 3 çocuğa çıkınca seminer dönemi bile zorladı beni.
Seminer dönemi en zoru. Kreş yok, çocuklar sana yapışık, anne nereye çocuk oraya. En illallahlik dönem. Ona göre degerlendirmeyin. Dönem içinde rutine binince herşey bir yoluna oturuyor. Okulda olmak, okulda çocuklarla birlikte vakit geçirmek hele de ders anlatmak insana iyi geliyor. Bir de çok verimli geçen bir derse degmeyin keyfime 😅

Ayrıca yaz tatilinden sonra bile okula gelince ben ders nasıl anlatıyordum acaba hissi oluyor😅 ilk haftadan sonra herşey tıkırında ilerliyor ve yapıyorum ben bu işi diyorsunuz. 🥰

Göz kırpmayın, alın, almadığınız günlere yanarsınız sonra ☺️

3 çocukla çorba karıştırmak bile zordur eminim.
1 tabak yemek yerken o orda çorba pişirsin ben ayakta beklemek ve karuştırmak zorunda kalmadan. Bileklerim çok güçsüz sinir sıkışması tenisçi dirseği boyun fıtığı derken değil hamur yoğurmak, bir kaşar rendelemek bile zorlarken beni.. imkanlar dahilinde düşünülmeli.

Annenizin ellerinden öperim. 3 çocukla kurabiye kek böreğin eksik olmadığı ev lux bana. 3 çocukla aç karnımızı dourabilsek kafi 🙈
ilk başta öyle geliyor ama kendinize haksızlık etmeyin mükemmeliyetçi de olmayın yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor, akışa bırakın

Çocukla çalışmak konusunda fikir veremem ama konu ev aletleri olunca size diyeceğim eğer evinizde yoksa Fissler marka bir düdüklü tencere edinin. 30 yıllık iş hayatımın en esaslı yardımcısı oldu hep, işten sonra yemek yetiştirmek sorun olmaktan çıktı, eski bir çalışan olarak herkese tavsiyemdir, kolaylıklar dilerim🙏

Çocukla çalışmak konusunda fikir veremem ama konu ev aletleri olunca size diyeceğim eğer evinizde yoksa Fissler marka bir düdüklü tencere edinin. 30 yıllık iş hayatımın en esaslı yardımcısı oldu hep, işten sonra yemek yetiştirmek sorun olmaktan çıktı, eski bir çalışan olarak herkese tavsiyemdir, kolaylıklar dilerim🙏

Thermomix benim de çok ilgimi çekiyor ama biraz daha yaygınlaşsın diye bekliyorum 😃😃
Harika bir cihaz yıllarca kullandım şimdi danışmanlığını yapıyorum
Beklemeyin pişman olursunuz düğmeye basıp evden çıkmak döndüğünde yemeğin hazır olması çok büyük lüks . Birde eylül ayından sonra tm6 satışta olmayacak sadece tm7 satılacak oda 75 bin ve hediyesiz aralarında da tasarım dışında işlem vs. Bir fark yok beklemeden alın

Merhabalar 2020 Mart ayına kadar çalışan bir anne idim bir kızımla idare ediyordum. Covid 19 ile iş hayatından uzaklaştım bu arada art arda 2 doğum yaptım ve doğum izinlerimi sonuna kadar kullandım. Eylül itibariyle iş hayatına dönmem lazım. Öncesinde 10 yıl çalışmış olsam da sanki her şeye yeni başlıyor, hiçbir şey bilmiyormuşum gibiyim😬 üstelik artık 3 çocukluyum. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. İş ortamım zaten stresli yönetici tayfa resmen mobbing uyguluyor çalışanlar üzerinde o da ayrı bir hikaye. Çalışma saatlerim de 8-16 arası olacak. Eşim de akşam7:30 gibi evde oluyor. Çocuklardan biri kreşe gidecek diğeri bakıcı ile evde olacak
Sorum size 3 çocuklu çalışan anneler ne yapıyorsunuz nasıl başarıyorsunuz nasıl yetişiyorsunuz her şeye bana tavsiyeleriniz nelerdir?
Suan Çalışan bir bayan olarak söylüyorum thermomix aldıktan sonra biraz daha rahatladım . En azından yemek işini düşünmüyorum . Elim kolum ayağım . Çalışırken en azından çocuklarına sağlıklı dondurma içecek yiyecek yaparak o vicdan yükünü hafifletiyor önce kullanıcı sonra danışman olarak söylüyorum başlamadan alın sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız

airfryer alan arkadaşlarım çoktan üzerine dantel koyup kaldırdılar. Bu da ona benzemesin diye bir köşede bekliyorum aslında
Aırfrey sağlıksız ve tek bir amaç için yapılmış bir cihazdı fenomenler patlattı insanlar sorgulamadan aldı . Thermomix 1970 den beri almanyada aktif kullanılıyor. Alıpta kullanmayan bir kaç kişi gördüm onlarda saçma fenomenlerden alıp danışmanlık desteği alamayanlar . Firmanında dediği gibi biz ünlü birine reklam karşılığında cihaz tanıtıp fiyatı pahalı yapmayacağız kullanıp memnun kalan danışmanlar duyuracak bizim markamızı diyor yani cihaz iyi bir danışman desteği ile kullanılamayacak bir ürün değil ve Türkiye de yeterli ilgiyi görmüyor bence. Tek bir amacı yok çünkü yemek yaparsın onu da yapmazsan hamur yoğurur onu da yapmazsan dondurma için kullanırsın o da olmadıysa limonata yazın içecek yaparsın illaki kullanılıyor. Ve coocidoya da çözüm buluyoruz yıllık ücreti uyguna geliyor 😊geciktirmeden alın bence

Back
X