2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Kızlar çoğunuz hemen her şeyi halletmiş.
Biz geç mi kalıyoruz acaba.
Kına salonumuz, nikah salonumuz, benim çeyizlerim hazır. Başka bişey yapmadık henüz.

kına,düğün salonu çeyizlerim hazır. evimde yerleşti :) gelinlikte tamam tek kalan davetiye.. erkenden hallet herşeyiniki sonra strese girme canım.. gelinliğinin siparişini vermediysen mutlaka gidip vermen gerekir..

kına,düğün salonu çeyizlerim hazır. evimde yerleşti :) gelinlikte tamam tek kalan davetiye.. erkenden hallet herşeyiniki sonra strese girme canım.. gelinliğinin siparişini vermediysen mutlaka gidip vermen gerekir..

Canım bende senin gibi hızlı gidenlerdenim sanırım. Benimde çeyizim tamam, eksik illa ki çıkacaktır o başka ama beyaz eşyalar, mobilyalar, gelinlik, bindallı ve kına için gerekli diğer detaylar, nikah şekerleri vs. hepsi tamam. Ev konusunda ise belki alma fikrimiz doğdu. O yüzden şimdilik Temmuzun son haftasına kadar bekleyeceğiz herhalde.

Balayını soran bir arkadaşımız olmuş. Biz Bodrum'da yeni açılacak olan Torba'da ki Thor Hotel'i düşünüyoruz. Ultra herşey dahil konseptinde hizmet verecek. Kendim de Turizm'ciyim o yüzden işin içindeyim. Genelde bu tarz otellere ilk yıl gitmenin hem avantajı hem dezevantajı olur. Avantajı bir sonraki yıl bu otel ilk açıldığı yıl ki gibi uygun fiyat vermez ki şuandaki fiyatı da Eylül ayında kişi başı 200 TL gibi. Dezevantajı da hizmetlisi oturmamış olabilir. Verim alınamayabilir. Açılışı Haziran idi, Temmuz'a ertelendi. Biz o yüzden beklemedeyiz açıkçası bir açılsın bir kaç yolcumuzu gönderelim fikir alalım istiyorum. Diğer düşündüğüm balayı otelleri Ets grubuna ait olan Voyage'lar yine Bodrum'daki 3 Voyage'dan biri tercih edilebilir ama Antalya düşünenler için Belek tavsiye olunur.

Gelinlik paylaşan bir arkadaşımız olmuş yine onun gelinliğini de çok beğendim, sadece belindeki dore detay yerine şeker pembe ya da pudra pembe çalıştırılırsa çok daha güzel olacaktır. Nacizane fikrim.

canm bnde snnle aynı durumdaym geç mi kalıorz acaba ?

bende 28 eylül geliniyim, haftaya nikahım olacak hazırlıklara gelince beyaz eşyaları aldık, balayı,fotografçı, kuaför ayarlandı...

en büyük eksikliğim gelinlik ve mobilya...Mobilyalara haftaya bakacağız ama nerde oturacağım belli olmadığı için almak istemiyorum aslında... evim küçük mü olacak geniş mi , tayinim çıkacak mı hepsi sorun valla... ama gelinliğimi muhtemelen temmuz başı gibi beğenir sipariş veririm...mobilyaları da temmuz ortası kesinleştirir, ağustos başı alırız...ankara sitelerden almayı düşünüyorum ben mobilyayı, haftaya gidip gezeceğim, kınalığımıda temmuzda alacağım, her şey yetişir kızlar yeter ki biz stres yapmayalım

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 735689 Eki Görüntüle 735690 Eki Görüntüle 735691 Eki Görüntüle 735692 Eki Görüntüle 735693 Eki Görüntüle 735694 Eki Görüntüle 735695 Eki Görüntüle 735696 Eki Görüntüle 735697 Eki Görüntüle 735698 Eki Görüntüle 735699 Eki Görüntüle 735700 Eki Görüntüle 735701 Eki Görüntüle 735702 Eki Görüntüle 735703 Eki Görüntüle 735704 Eki Görüntüle 735705 Eki Görüntüle 735706

Ay ne güzel Herseyinizi hal etmissiniz Bizde ekimde evleniyoruz Dügün kina salonunu Resim kamera Müzik Grubunu tutduk o kadar

Thebeauty

Ayni senin gibiyim bende oturcagimiz yer belli olmadigi icin mobilya vs hic bakmadik eylülde ev tutmayi düsünüyoruz hayirlisi ile hersey nisanlimi bekliyor

Allah hepimizin hakkinda herseyin hayirlisini versin aminnnnnnnnnnnn

oyyyyyhhhh çok şükür

yorgun alışverişçi karşınızda hanımlar uuyyhh
buzdolabım çamaşır makinem bulaşık makinem tamam..
yemek takımım salon oturma grubum yatak odam oturma odam tamam.. nasıl mı?
bugün daha önceden belirlemiş olduğum bütün eşyalarımı 6 saatte satın aldık ya la

üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam..
dünde annem sağolsun kına kıyafetimi aldı
geriye televizyon fırın ve gelinlik kaldıııı birde evi tutar tutmaz perde tül avize halı..
büyükler bitti ya çok şükür bide eşyacıklarım sindi ya içime miiisss

selamlar bende 2013 eylül 21 de evleniyorum eylül gelinlerini görünce bende bir bakayım dedim

kızlar neler yapıyorsunuz bakıyım??
Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Ben 1 eylülde evleniyorum:)))
düğün salonumuz bir kaç ay once tutuldu nikahımız da orda olacak:))
Balayı yerimizi de ayarladık uçak biletlerimizi aldık:))
2 eylülde bekle beni Antalyaaaaaaaaaa:)))

benim düğünümde 1 eylülde :))) benim evim hazır düğün yeri hazır balayı hazır. gelinlikte 2 hafta sonra hazır :))

ama ben antalyada oturacağım için balayını denizden uzak seçtim :))))

Son düzenleme:
hızımı alamıyorum hatunlaaarrr

dün eşyaları haklayan bendeniizz bugünde modaeviyle gelinlik dikimine başlar mı? bence başlaarr
ilk prova haftaya salı bakalım ardemir nasıl bir gelin olacak?

bnmde son 11 günüm kaldı memleketim gidip gelinliğimi esyalarımı kına kıyafetimi ve diğer cicilerimi almama
zaman cabuk gec artık

benim düğünümde 1 eylülde :))) benim evim hazır düğün yeri hazır balayı hazır. gelinlikte 2 hafta sonra hazır :))

ama ben antalyada oturacağım için balayını denizden uzak seçtim :))))

aaa bende antalyada oturucam inşallah
ama biz yine de kemer i düşünüyoruz balayı için doğa harikası ve deniz bir arada
alışınca insan denizsiz yapamıyor galiba
siz nereye gidiceksinz canm balayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…