- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
Kızlar çoğunuz hemen her şeyi halletmiş.
Biz geç mi kalıyoruz acaba.
Kına salonumuz, nikah salonumuz, benim çeyizlerim hazır. Başka bişey yapmadık henüz.
kına,düğün salonu çeyizlerim hazır. evimde yerleşti :) gelinlikte tamam tek kalan davetiye.. erkenden hallet herşeyiniki sonra strese girme canım.. gelinliğinin siparişini vermediysen mutlaka gidip vermen gerekir..
ben de 14 eylül de evleniyorum inş. ama çok zormuş ya her ayrıntıyı düşün tasarla bazen çok bunalıyorum kızlar. düğün salonu hazır kına için salon hazır bu kadar. ev bakıyorum işte ondan sonra eşyalar falan bakalım aartık
canm bnde snnle aynı durumdaym geç mi kalıorz acaba ?
selamlar bende 2013 eylül 21 de evleniyorum eylül gelinlerini görünce bende bir bakayım dedim
kızlar neler yapıyorsunuz bakıyım??
Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Ben 1 eylülde evleniyorum:)))
düğün salonumuz bir kaç ay once tutuldu nikahımız da orda olacak:))
Balayı yerimizi de ayarladık uçak biletlerimizi aldık:))
2 eylülde bekle beni Antalyaaaaaaaaaa:)))
benim düğünümde 1 eylülde :))) benim evim hazır düğün yeri hazır balayı hazır. gelinlikte 2 hafta sonra hazır :))
ama ben antalyada oturacağım için balayını denizden uzak seçtim :))))
bnmde son 11 günüm kaldı memleketim gidip gelinliğimi esyalarımı kına kıyafetimi ve diğer cicilerimi almama
zaman cabuk gec artık
öyle çabuk ve öyle heyecanlı geçecek ki inan bana sen bile şaşıracaksın..
inşallah canm ya
memleketten uzakta calıstıgım için burdayken bi hazırlık yapamıyorum sadece sabrediyorum
bu kadar yaklaşmışken 22 gün de gecer ne kalmış ki demi amahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
ama hakikaten öyle canım benim..
gözümüzü bi açıp kapayacağız ki balayımızda sevdiceğimiz mışıl mışıl yanımızda uyuyorr
ayy inşallah inşallah
zaten özledim sevdicegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?