kızlar benımde dugunume 100 gun kına geceme 99 gun kaldı gelınlgımı kına kıyafetımı aldım..cok heceyecanlıyım ama aılemden ayrılcagım ıcın de uzuluyorum ıkızım vardı onun dugunu gecen ekımde oldu antalyaya gelın gıttı sımdı aılem o gıdınce dırek bana baglandılar kıyamammm ya onlara hem mutluyummm hem uzululuyorum sızlerde boyle olumusunuz
Yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)
merhaba canım düğün tarihimiz aynıymış yazayım dedim. benim eksikler sende tam, senin eksikler de bende tam. ama yetişir ben inanıyorum. yalnız eğer taşlı işlemeli gelinlik istiyosan siparişini vermelisin. çünkü modaevleri genelde ramazanda çalışmanın yavaşlayacağını ve anca yetişeceğini söylüyolar. ben de geçen hafta verdim siparişinibende 28 eylül geliniyim, haftaya nikahım olacakhazırlıklara gelince beyaz eşyaları aldık, balayı,fotografçı, kuaför ayarlandı...
en büyük eksikliğim gelinlik ve mobilya...Mobilyalara haftaya bakacağız ama nerde oturacağım belli olmadığı için almak istemiyorum aslında... evim küçük mü olacak geniş mi , tayinim çıkacak mı hepsi sorun valla... ama gelinliğimi muhtemelen temmuz başı gibi beğenir sipariş veririm...mobilyaları da temmuz ortası kesinleştirir, ağustos başı alırız...ankara sitelerden almayı düşünüyorum ben mobilyayı, haftaya gidip gezeceğim, kınalığımıda temmuzda alacağım, her şey yetişir kızlar yeter ki biz stres yapmayalım
bugün tatilim başlıyor ve ben gidip son gaz hazırlıklara başlayıp aynı hızla bitiriyorum cok güzel ceyizcikler gelinlik ve kızna kıyafeti alıyorum kendime inşallah
umarım hepimizn gönlüne göre olur hersey
06.10.2013 evlilik tarihimiz ama biz hala kına yapacağımız yeri bulamadık
İstanbul -Anadolu yakası uygun fiyatlı birşeyler bulmak bu kadar mı zor :2:
eylul gelınlerııı sayfaya ugramazzz oldu nerdesnzzz gelın adaylarııı:)9
dugunume 87 gun kaldı bugun aşkitoyla nikah ıcın tarıh almayaaa gtcezz cok ama cok heycanlıyımmm zaman gecıyooo balayı ıcıın antalyarixoss otele gıtcezzzz kızlar sızler naptınzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?