2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Tayincimisin canım zor o zaman seninde işin. tek evin mi kaldı.Düğün ne zaman

Tayincimisin canım zor o zaman seninde işin. tek evin mi kaldı.Düğün ne zaman

evet canım ögretmenim eşimin yanına gelebilmek için tayin isticem bakalım inşallah gelirim hayırlısıyla
ev olmayınca diger birçok iş de halledilmiyor ki mobilyalar beyaz esyalar baktım begendm birkaç model ama eve karar vermeden almak istemiyoruz :18:
halı perde zaten beklemede bakalım neler olucak
15 eylülde inşallah düğünüm

Anladım canım seninde baya az kalmış hayırlısı ile yetiştirirsiniz inş

büşrammm
Nasılsnn canım benım ısyerındee netı kapattılar bı erkegın saçma sapan sayflara gırmesıyleee net kapatıldı artık evden gırcemumarım dek geldgımzz zamanlar olr kuzumm
nıkahımaa cok az kaldı kuzum sadece 4 gun cok heyecanlym bugun kv.ve nişanlıcan benı çarsıya cıkarttılarr bayram ıcın cıcılerr aldılar
Ev ııcn ufak bı kaç bısı aldık falan...eger becere bılırsem nıkah resımlerımı albümüme paylascammm kzummm k.ı.b.optumm

merhaba tatlı gelincikler uzun süredir yazamıyorum koşturmacalar başladı yavaş yavaş şekillenmeler başladı herkese nasip olsun inşallah hep aklımda topik bi yazamadım diyip dururken nasip bugüneymiş :)

bugün düğün alışverişindeydik kızlar gelinlik dikimine başlanılcak begendıgım modelın aynısı uzerıme dıkılcek yanı..gelinliğimin modelini resimle eklicektim fakat telefonuma virüs girmiş atamadım ama şöyle tarif etmk istiyorum biter bitmezde paylaşmayı çok istiyorum sizle...
Eki Görüntüle 769934
bu tarzda ağ gelinlik tarzında olucak..üst tarafı daha v kesim gelicek gerçekten bu tür bi kesimçok tatlı incecik gösterdi vücudumu fikir olması açısından.. ve kabarıklıgı da daha duzgun sekılde inicek
üzerime giydiğim zaman gerçektende işte bu dedim değişik bi duyguymuş insann içine geliyor kısmet oldugu zaman derlerdi böyleymiş demek
arkada tatlı bi pudra fiyonk tercih edicem gelin çiçeği olarakda bunu almayı düşünüyorum

ayakkabımıda topuklu ayakkabı çok begenmeme ragmen gıyemeyecegımı dusundugum ıcın dolgu topuk tercih ettim giydigimde cok tatlı ve feci rahat oldu hiç baska bir ayakkabı denemek istemedim ve ilk girdiğimiz dükkandan onu aldım şu ayakkabıya benziyor her yeri pudra renkli olucak..

nikah elbisesi olarakda krem renkli sade bir elbise aldım başımada önceden aldıgım nikah şapkam vardı hep hayalimdeydi bunun aynısı;

veee bugün çook tatlı ve heyecanlı bi gündü şükürler olsun ki...
aşkuşla bayrama kadar görüşemicektik demiştim ama bana sürpriz yaptıııı..
geceden yarın sana bizimkilerle bi hediye göndericem çok istediğin bişey görünce kıpır kıpır olucaksın diye bana oyun yapıyor deli çocuk
sabah kv ve kp eve girdiler beni de tekrar arabaya gönderdiler hediyeyi unuttuk gidip al gel diye arabaya dogru gıdıyorum birden arkadan biri sarılıp gözlerimi kapattı ve onu gördüm bana Aşkla bakan iki gözü... Ey AŞkk çoook sevindirik oldum özlemimden saga sola catıp duruyordum son günlerde çok hoşuma gitti bu aşk beni öyle güzel hayata döndürüyor ki

işte böyle tatlı gelincikler gelinlik olayınıda bu şekilde hayal ediyodum şükürler olsun gerçekleşiyor gerçektende güzel olucagını düşünüyorum Allah rast getirsin hepimizin işini...
hepsinin tamamlanmış ve üzerimdeki halini hepinizin kendinizde merak ettiği gibi bende merak etmeye başladım artık günleri daha bi heyecanla sayıyorum

umarım herkesin gerçeği, dilediği hayallerinden de güzel olur

Ben geldim kızlar. Temizlik yaptıramadık çünkü binamız sıfır bina olduğu için oturma raporu alınıp daha sonra elektrik, su, doğalgaz başvurusu yapılması gerekiyordu. Oturma raporumuz çarşamba günü çıktı. Pazartesi de elektrik, su, doğalgaza başvuracak nişanlım. Bayramdan sonra temizlik yapılıp çeyizlerim gidecek. Dün mobilyalarım gitti. Çilingirci çağırmış kayınvalidem kapının anahtarlarını değiştirmiş. Haftasonu beyaz eşyalarım gelecek. Temizlikte bayramdan sonraya inş. Bir de perdeleri ayarlayacağız bu haftasonu. Kornişlerim falan takılacak. Böyle işte sizler ne alemdesiniz? Evi yerleşenler fotoları bekliyoruz. Herkese kolaylık dilerim.

Son düzenleme:

Kübramm çok heycanlı ya 3 4 gün sonra soyadın değişicek ne güzellll
Ohh cicileride almışsın bu bayram ses çıkmadı bizimkilerden eskidik mi artık acaba o yüzden mi bayram cicileri yok:2:
kesinlikler paylaşmalısın canım çok merak ediyorum.Ev işini ne yaptın bu arada tuttunuz mu.Biz hayla bomboş kaldık
Bu arada ne dengesiz insanlar var ya onlar yüzünden gitti int ne güzel dedikodu ediyoduk şurda azcık

Büşramm adına çok sevindim kaç gündür gelinliğini bekliyordum bende gitmeden gösterdiğin model değil mi bu çok hoş bence güle güle giy inş

Hoşgeldin canım oh ne güzel evinde hazır çok tatlı bir telaş vardır şimdi sende ahh ahh sıkıldım boş beklemekten

Sorma canım telaşım gerçekten çok tatlı. Evim çok güzel, çok içime sindi yerleşmek için gün sayıyorum resmen. İnşallah darısı sizinde başınıza.

Sorma canım telaşım gerçekten çok tatlı. Evim çok güzel, çok içime sindi yerleşmek için gün sayıyorum resmen. İnşallah darısı sizinde başınıza.

Ne güzel canım ne mutlu sana istediğin gibi gidiyor herşey.inş canım inş ama bu gidişle hiç istemediğim şeylere razı gelmek zorunda kalıcam gibi ev konusunda:2:

merhabalarrrr bayadır giremiyorum foruma :) size düğün tarihimi aldığımı söylemek sevincimi paylaşmak için yazıyorum 09-09-2013 :) bu arada mobilyalarımı da almış bulunmaktaym:)

kızlar merhaba 8 eylül geliniyim bende.tanışalım biraz adım yağmur yaş 25 finans sorumlusuyum Ankaradayım .evi,düğün mekanını,davetiyeleri hallettik.dün de gelinlğime karar verdim isterseniz sonra modelini paylaşırım. önce kiralamayı düşünüyordum ama bu özel gün için bence alınmalı dedim bütçemi aşmadan...siz ne kadara gelinlik diktirdiniz öğrenebilirmiyim ..

Mekseline çok teşekkür ederim canım. İnşallah seninde gönlüne göre olacak yeter ki sen yüreğini ferah tut.

Bu arada benimde ilk düğün tarihim 09.09.2013'tü sonra 14.09.2013'e aldık. Hayırlısı olsun Jindacım.

Yağmur arkadaşım hoşgeldin aramıza. Ben gelinliğimi hazır beğendim ama üzerime göre sıfırdan değiştirilerek dikiliyor. 3 buçuk civarı tuttu. Bu arada iyi düşünmüşsün bir kere yaşayacağın bir olay ve durumu olanın kiralamamasından yanayım.

Büşramm adına çok sevindim kaç gündür gelinliğini bekliyordum bende gitmeden gösterdiğin model değil mi bu çok hoş bence güle güle giy inş
amin Büşim benim teşekkür ederim inşallah bakalım biter bitmez eklerim bende
evet bu cıkmadan gösterdiğimdi..hatta bunu da denedim bu da çok güzel bi gelinlikmiş üzerimde güzel durdu uzunca da bi kuyrugu var askısı da çok şık duruyodu biraz agırdı ama modeli güzeldi sonra annemin arkadasına gittik bu modelin biraz degısıgını denedım onu daha cok begenınce kararımı bu şekilde vermiş oldum hayırlısı olsun...
sen nasılsın bakalım ev işinde istemediğim bişeye razı gelicem filan demişsin noldu kuzucuk ya :26::26::26:

merhabalarrrr bayadır giremiyorum foruma :) size düğün tarihimi aldığımı söylemek sevincimi paylaşmak için yazıyorum 09-09-2013 :) bu arada mobilyalarımı da almış bulunmaktaym:)

merhabalar hayırlı ugurlu olsun ne güzel yavas yavas sekillenmeye baslamıstır herşey... bende 7 eylül geliniyim sen evlenene kadar 2günlükcük evli olucam:)

hoşbulduk :) evet zaten bir kere yaşanıcak güzel olsun istiyorum herkes gibi..seninde umarım herşey gönlünce olsun :)

kızlar geçmişi okumadığım için bilmiyorum sizler çeyiz seti mi aldınız, çkb,yemek tencere takımı için. Yoksa ayrı ayrı mı aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…