2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

gelincikler nabersiniz
ya ben bi türlü karar veremıyorum yemek çatal kaşık bıçak tencere takımınızı hangi marka aldınız
tam birine karar veriyorum nette bi yorum görüyorum kafam karışıyo :44:
bi de size sormak istedim

hangisini beğeniyorsan onu al.. çünkü hisarın dışında herşeye kötü yorum da var iyi yorumda.. o bakımdan ne alırsan al gelincikim.. içine sineni al..

Evet canım herkes sorun yaşıyor böyle olunca o yüzden istemiyordum ki olmadıda zaten

Ohhh ne güzel kuzum ya son 1 gün
Bizde hayla tutamadık valla senin belli mi nereyi tutucağınız canım.Bizde ev falan yok ortada daha

benim de ev yok ortada..korkuyorum kızlar düğün bitince şaban gibi kalmayalım ortada:)

kızlaaarr merhabaa:)) ekimde evleniyorum, evimi dün gördüm. yatak odamda köşede biri bi yanda biri diğer yanda iki ayrı kanat şeklinde pencere var nasıl bi perde yapacağıma karar veremedim, zebra perde düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim, ne önerirsiniz?

slm.bnde eylulde ewleniyorum.ama sürekli gidiyorum ewime bakmaya nasl gitmeden dayanabilidin :) perde konusunda bnde cok kararsızdım.perdeceiye gidince o yönlendirdi.odanın fotolarını gösterdim. cocuk odasına sadce zebra yaptırdık.ewim şahneyi takip ediyordum oda karanlık yada küçük tavan aşağdaysa fln sadce zebra kullanıyolardı.

nişanlım oyaladı beni ya bi boya yapayım, dolaplar bi takılsın vs. öyle bakarsın dedi, ben de sabırla bekledim:) oda biraz küçük gibi, cam da küçük olduğu için zebra düşündüm. aslında bi de tek balkon kapısı var penceresiz.o yüzden düşünce sardı beni ama perdeciye danışmak mantıklı

valla bnide oyaladı ama bn ew alana kdr oyaladı.boya bile yaprken basında durdm ii olmams fırca izi belli diye basının etini yedm kapı varsa o zmn mutlaka perdeciye danış.kapı acmak zor oluyo stor ve zebralarda kullanıslı olmuyo.bn salon gunesliğini tek acılan kandı ayrı yaptırdm 2parcadan yanı.yoksa ya hiç acamıcam yada güzenlik acık olucak o yüzden öyle karar verdm.

Son düzenleme:
hangisini beğeniyorsan onu al.. çünkü hisarın dışında herşeye kötü yorum da var iyi yorumda.. o bakımdan ne alırsan al gelincikim.. içine sineni al..

aynen canm ya biri bişey diyo diğeri cok başka bişey sanırım biraz da şansıma kalmış
olmadı sıkılınca degiştiririm ömürlük degil ya

Kızlar herkese merhaba,

Bende 22 eylül geliniyim, sormak istediğim ilk dans için İstanbul'da dans dersi alan, almayı düşünen var mı?

Tüm gelinlere Allah kolaylık versin diyorum, herşey günlümüzce olsun.

ben yemek takımımı kütahya porselen aldım, çkb takımımı nehir aldım ikisi 700 lira tuttu, ar yıldız beğendim çatal kaşık bıçak takımı ama o da 850 liraydı. şimdilik nehiri kullanacağım kötü olursa ar yıldız almayı düşünüyorum. tencereleri ve cezve takımımı korkmaz aldım. Düdüklü tencereyi esse aldım indirimdeydi hem 4lt tenceresi var hem 7lt kapağı ikisine de uyuyor ayrıca tencere kapağı da var 150 lira.

15 eylülde düğünüm var ama hala ev tutamadık. Eşyalarımı alamıyorum o yüzden :18:
geç mi kaldım sizce çok stres yapıyorum nişanlıma da yansıtıyorum hep. Bayramdan sonra mobilya ve beyaz eşya beğenip almayı düşünüyoruz, ev tutunca getirirler artık

bu topik çok fena ihmal ediliyor

hani nerde benim güzel gelinciklerim?? hazırlıklara mı daldınız ne yaptınız? ben tamamım artık.. sadece haftaya pazar günü çeyizimin çıkmasını ve imam nikahımızın kıyılmasını bekleyecek ardından da düğün şafağını sayacağım..

gönlünüze göre olsun herşey arkadaşlar.. he olur da yarın giremezsem Hepinize Hayırlı Bayramlar.. bir sonraki bayram sabahına sevdiceklerle uyanma arzusuyla

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldımmmm hepınızı cok özledımmm arzusummm büşrammmm

Arzummm az aldıı ıceee nasıl gıdıyo

Büşram kuzummmm sen neler yapıyosnnn gremıyorm ıkızım geldı onunla vakıt gecrmeye çalısıyorum

Dün nıkahmzz kıyıldıı kızlar cok tuhaftı nıkah memuru bana sordu benn tabı hayırrlısıyla evet dedımm

Daha faruk a sormadan faruk bagrrakk evett dedııı herkesı aldı bı gulmeeve geldıımmm nasıl agladımm ya hem mutlu hem huzun doluydummm hala alısamadımmm ama evlımıyım dıyeeee

arzucukkk 1 ay kalmıss kuzummm onumuzdekı ay bugun esınlesınnnn ınslahhh....

Sımdıdıennnn ıyı bayramlarrr kuzummmm sevdıklerınleee

büşrammmm bızde daha evı tutmadıkkk bayramdan sonraaa ev arycazzz tokileri dusunuyodukk ama merkeze uzak dıye karar degstıkk bakalmmm kuzm

sızdeee tutarsnzzz kuuzmmmm canını sıkmaaa

Eylul ekim gelinleriii şimdidennn hepınıze guzell bayramlar gecırmenızı dılıyorummmm

bizimkide nikah işlemlerinde ismi söylendi evrak doldurmak için içeri davet etti memur bizi.. oturur oturmaz eveet diye bağırmıştı odadaki herkes kahkahaya boğuldu yapıyorlar böyle soytarılıklar

hayırlı uğurlu olsun canım Tamamına erdirsin Rabbim..

arzucukkk 1 ay kalmıss kuzummm onumuzdekı ay bugun esınlesınnnn ınslahhh....

Sımdıdıennnn ıyı bayramlarrr kuzummmm sevdıklerınleee

sağol fıstıkım.. haftaya pazar günü bizde imama evet diyeceğiz bakalım Allah izin verirse

öle arzum cok komıktı yaaaamın kuzum amın rabbım utandrmasınn hıc bırımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…