gelincikler nabersiniz
ya ben bi türlü karar veremıyorum yemek çatal kaşık bıçak tencere takımınızı hangi marka aldınız
tam birine karar veriyorum nette bi yorum görüyorum kafam karışıyo :44:
bi de size sormak istedim
aynen öyle oldu canımm:)
anladım büşim olumsuz şeyler düşünme sende güzel olumlu yönlerinden bakmaya çalış.. kötü düşünmeye başlarsak devamı gelmez inan güzel düşüncez güzel olcak inş.. yani yakınlıktan dolayı mı istemiyorsun bu arada :26:
büşrammmmheycanım dorukta 2 gun sonra aşkımın SOYADINI ALIYORUMMM... alırlar sanada cıcıelrrr merak etmem bebemm..ev ısını hala tutamadıkkk eylul bırde tutcaklarmssss..bızde sızın gıbıyzzz kuzum benımm.bende sızlerlee sohbet etmeyı ozledımmm ama malsff bı salak yuzundennnn kımse gıremıyo dırek tutanakkk
Evet canım herkes sorun yaşıyor böyle olunca o yüzden istemiyordum ki olmadıda zaten
Ohhh ne güzel kuzum ya son 1 gün
Bizde hayla tutamadık valla senin belli mi nereyi tutucağınız canım.Bizde ev falan yok ortada daha
kızlaaarr merhabaa:)) ekimde evleniyorum, evimi dün gördüm. yatak odamda köşede biri bi yanda biri diğer yanda iki ayrı kanat şeklinde pencere var nasıl bi perde yapacağıma karar veremedim, zebra perde düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim, ne önerirsiniz?
slm.bnde eylulde ewleniyorum.ama sürekli gidiyorum ewime bakmaya nasl gitmeden dayanabilidin :) perde konusunda bnde cok kararsızdım.perdeceiye gidince o yönlendirdi.odanın fotolarını gösterdim. cocuk odasına sadce zebra yaptırdık.ewim şahneyi takip ediyordum oda karanlık yada küçük tavan aşağdaysa fln sadce zebra kullanıyolardı.
nişanlım oyaladı beni ya bi boya yapayım, dolaplar bi takılsın vs. öyle bakarsın dedi, ben de sabırla bekledim:) oda biraz küçük gibi, cam da küçük olduğu için zebra düşündüm. aslında bi de tek balkon kapısı var penceresiz.o yüzden düşünce sardı beni ama perdeciye danışmak mantıklı
hangisini beğeniyorsan onu al..çünkü hisarın dışında herşeye kötü yorum da var iyi yorumda.. o bakımdan ne alırsan al gelincikim.. içine sineni al..
gelincikler nabersiniz
ya ben bi türlü karar veremıyorum yemek çatal kaşık bıçak tencere takımınızı hangi marka aldınız
tam birine karar veriyorum nette bi yorum görüyorum kafam karışıyo :44:
bi de size sormak istedim
bu topik çok fena ihmal ediliyor
Hani nerde benim güzel gelinciklerim?? Hazırlıklara mı daldınız ne yaptınız? Ben tamamım artık.. Sadece haftaya pazar günü çeyizimin çıkmasını ve imam nikahımızın kıyılmasını bekleyecek ardından da düğün şafağını sayacağım..
Gönlünüze göre olsun herşey arkadaşlar.. He olur da yarın giremezsem hepinize hayırlı bayramlar.. Bir sonraki bayram sabahına sevdiceklerle uyanma arzusuyla
Evet canım herkes sorun yaşıyor böyle olunca o yüzden istemiyordum ki olmadıda zaten
Ohhh ne güzel kuzum ya son 1 gün
Bizde hayla tutamadık valla senin belli mi nereyi tutucağınız canım.Bizde ev falan yok ortada daha
Kızlarrr ben geldımmmm hepınızı cok özledımmm arzusummm büşrammmm
Arzummm az aldıı ıceee nasıl gıdıyo
Büşram kuzummmm sen neler yapıyosnnn gremıyorm ıkızım geldı onunla vakıt gecrmeye çalısıyorum
Dün nıkahmzz kıyıldıı kızlar cok tuhaftı nıkah memuru bana sordu benn tabı hayırrlısıyla evet dedımm
Daha faruk a sormadan faruk bagrrakk evett dedııı herkesı aldı bı gulmeeve geldıımmm nasıl agladımm ya hem mutlu hem huzun doluydummm hala alısamadımmm ama evlımıyım dıyeeee
arzucukkk 1 ay kalmıss kuzummm onumuzdekı ay bugun esınlesınnnn ınslahhh....
Sımdıdıennnn ıyı bayramlarrr kuzummmm sevdıklerınleee
bizimkide nikah işlemlerinde ismi söylendi evrak doldurmak için içeri davet etti memur bizi.. Oturur oturmaz eveet diye bağırmıştı odadaki herkes kahkahaya boğulduYapıyorlar böyle soytarılıklar
Hayırlı uğurlu olsun canım tamamına erdirsin rabbim..
Sağol fıstıkım.. Haftaya pazar günü bizde imama evet diyeceğiz bakalım allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?