- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.041
TUTMAYIIIIIINNNNNNNN OYANAYCAAAAAAMMMMMMMM SONRADA SENİ HAVUZA ATICAMMMMMMMMMM!!!
Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn
Topiğin siftahı geldiiiiiiiiiiii
OhhhhhhhHHhhhhhhhhhhhhhhhhh allah tamamına erdirsin canım inş sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
Az sevincini yaşar mısın doya doya lütfennnnnnnn günleridr kendine etmediğin kalmadı kalk göbek at çığlık at bişi y yappppp
Amaaaa. Aannnınnnnnnn tıtmaaayın nnnnn beniiiiiiiii
TUTMAYIIIIIINNNNNNNN OYANAYCAAAAAAMMMMMMMM SONRADA SENİ HAVUZA ATICAMMMMMMMMMM!!!
Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn
Topiğin siftahı geldiiiiiiiiiiii
OhhhhhhhHHhhhhhhhhhhhhhhhhh allah tamamına erdirsin canım inş sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
Az sevincini yaşar mısın doya doya lütfennnnnnnn günleridr kendine etmediğin kalmadı kalk göbek at çığlık at bişi y yappppp
Amaaaa. Aannnınnnnnnn tıtmaaayın nnnnn beniiiiiiiii
bak bu sözünü hatırlatırıııımmmmmm
Teşekkür ederim canım ya :) seninkinde de ben giyip o dansöz kıyafetini, çıkıcam masanın üstüe :)
Hamile takvimi yap yaaaa hadi topiğin gözü gönlüüü açılsınnnn anaaaaaaaaammmmmmmm
inşallah canım hamiesn dedm sana hssttm bn artık sıra bnde dua et banaada aalllah kucagna almayıı nasipetsn
yok kızzz oynama sen bide kendinin kaptırır çok oynarsın sonra bebişimize bişey olursa kıyamam boş ver ben yine emrimdeki dansözlerimi çıkartırımmmmTamam bak sana söz, fotoğraf gönderirim sana istersen :)
yok kızzz oynama sen bide kendinin kaptırır çok oynarsın sonra bebişimize bişey olursa kıyamam boş ver ben yine emrimdeki dansözlerimi çıkartırımmmm
Tatlım benim ya :))) hala şoktayım ve tepkisizce size yazıyorum işte :) çok şükür Allah'ım yüzüme baktı son şansımda :) Hızır son anda yetişirmiş ya... inşallah senin haberlerinde kutlarız birlikte. Dua ediyorum hepinize tek tek. Amaya dan da güzel haber gelseydi, o zaman çifte çığlık atarız inşallah:))
sen korurusun elinden geldiğince meleğini gerisi Rabbime kalmış ehhh o zaman sen bilirsinnnnBişe olmaz:) oynicam senin haberinde, masa üstünde hemde ... Bak göreceksin inşallah:)
amin canım inşallah
ben doktoruma daha hiç söylemedim yarın gittiğimde söylerim inşallah okeylerler
ben pozitif düşünce günüce inanırım bence şimdiden olumsuzu düşünme .,.
9kere maşallah:))tebrik ederim canım çok sevindim.. hepimiz birimiz için gelsin hamişlerrr sonra haftalarını sayarız
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
canım allah saglıkla kucagına aldıgınıda gostersın ınsallah hzuurla buyusun bebegın gobüşünde sorunsuz 9 ay gecırmen dılegıyle..
:)) canım 2 negatifden sonra 2 taneye izin veriyolar ya doktorlar bunu insiyatif olarak kullanıyo aslında..sende koydurabilirsin.. Bence kısıtlama getirmeleri iyi oldu 4uzler oluyodu ve iki tanesini aldiriyorlardi yazık.. Hatta 3uzleri bile birini aldiran cok biz bebek diye yanalım millet fazla fazla koydurup geri aldırsın bunu engellemek adına hepsi..
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :)) ins amaya da iyi haberlerle gelir..
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
Kurbane kurbane kurbane ohhh sevindim canim nasil moral olduuu allahim o tekmeleri gobeginde hissettirsinn cok sevindim cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?