2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

aynen canım çok iyi yaptın ben ilk sefer söyledim ve çok zor atlattım o günleri şimdiki tedavimi kimse bilmiyo benimde kafam çok rahat valla ooooh.. inşallah bebeğimiz olurda seviniriz...

aynen canım benimde transferimin 3. günü ve eşim ve ben tarafından kimse bilmiyor.çokta memnunuz bu durumdan çünkü ne soran ne strese sokan birileri var. allah nasip ederde olumlu sonucu alırsakta kimse bilsin istemiyoruz.en yakınlarımızda olsa bazen insanların soruları canımızı çok acıtıyor.

Aynen yaşamayan bilmediği için normal bisi bile söylese acı veriyor insana.. En iyisini yapmışsın :)

hadiiiiii bir iyi habedeeee senden gelsn bu ay hamile olmayan kalmasın inşallllahhh

canlarrr aradılar, şimdi kapattım. benim için hayırlı zaman bu ay değilmiş. ilaçları bırakcakmışım. yaklaşık 10 gün sonra regl olurmuşum. sonrasını sonra oturup konuşup karar vercez. nazcım lütfen doya doya sevin. ben inanılmaz derecede sevindim senin için. inşallah benim için de dansözlerin oynatıldığı bi zaman olacak. ne haber alırsam alıyım hayırlısını alacağıma eminim demiştim. hayırlı haberle geldim :)

canım ne güzel söylemişsin hayırlısı herşeyin.rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün.kucağını doldursun en yakın zamanda.dualarım seninle olucak.

Masallah ne kadar metanetlisin.. Allah pozitif göstersin bi dahakine ins hayırlısıyla..üzülsek de elden ne gelir.. Hayırlısı..

canıııııııııımmmmm üzülme olurmu hayırlısı artık inşallh allahtan hayırlısını isteyelim var bi vaktı trk böyle olsun bak buyuk olsa dahada kötü bunu unutma canm bnm senn allah sabrını arttırsın tatlım

ay şimdi gördüm, ne diyeyim, Allah nasip eder inşallah. üzüldüm. hep aklımdaydın. inşallah bir sonraki sefere. Allah sana aniden, ilaca tedaviye gerek kalmadan nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…