2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Merhaba benim de 3. Denemem olucak. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde doktorum ulun bey. .. banada gebelik aşısını önerdi. Sen tavsiye ediyor musun? Ben küçük bir umut bile olsa denemek istiyorum.

adım şerife eşimin adı uğur ... şimdiden allah razı olsun canımmm

Tanıdığım bir arkadaşımın tek yumurtayla bebisi oodu. Olucagi varsa oluyor sakın kendini strese sokma o tedavin için daha olumsuz bir faktör.

senin durumunu öğrenmek için girdim mutlu haberi alayım bana da umut olsun diye canım benim demek ki hayırlısı böyleymiş senin de dediğin gibi sağlam durmana çok sevindim tez zaman da sevindirici haberlerle gelirsin de bizde seninle birlikte seviniriz inş.

merhaba kızlar dün benim de opu vardı 6 tane yumurta toplandı bugün 16:00 da dr arıcam öğrenicem kaçı döllendi diye gelişmeleri alıcam hayırlısı olsun inş heyecanla bekliyorum RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.dr antibiyotikle progeston 200 mg verdi vajinal 3x1

Merhaba benim de 3. Denemem olucak. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde doktorum ulun bey. .. banada gebelik aşısını önerdi. Sen tavsiye ediyor musun? Ben küçük bir umut bile olsa denemek istiyorum.

bende bahçeciye gitmek istiyordum ama pazarımızı dolandırıcılara kaptırdığımızdan özele gidemedim bilee((( oraya çok iyi diyorlar gerçekten işlerini biliyorlar... param olsa hiç düşünmeden oraya gitmek istiyordum şimdi devlette yaptırıyorum ama gelişen yumurtam iki tane görünüyor ( inş sağlıklı bir şekilde gelişir ve döllenirlerr yoksa yine hüsran yaşayacağımm bu 3. denemem olacak...

hayırlı günler arkadaşlar iyisinizdir inşallah yarın benim transferim var ve çok heyecanlıyım hamdolsun bu zamana kadar bir aksilik olmadı bundan sonra da Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.. her namazdan sonra eylül ekim topiği için bolbol dua ediyorum Rabbim kabul etsin evde deli gibi temizlik yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum :18: benim için yarın gelmez artık.. saat 9'da transferim ama 8 30'da embriyolar için konuşacaklarmış ne komuşacaklar acaba??? birde arkadaşlar duanızı eksik etmeyin.

slm arkadaşlar...bugün 9. günümdü.ha 9 ha 10 gün , varsa zaten çıkar deyip test yaptırdık koca bir negatifle eve geri döndük..bizim için 3.denemede böylece sona ermiş oldu.......

hayırlısı olsun inş transferin sorunsuz geçer bebişin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar duaların için allah razı olsun dualarımız hepimizin için canım allahım hepimize evlatlarımız nasip etsin

slm arkadaşlar...bugün 9. günümdü.ha 9 ha 10 gün , varsa zaten çıkar deyip test yaptırdık koca bir negatifle eve geri döndük..bizim için 3.denemede böylece sona ermiş oldu.......

yooo, yanlışın var canım benim ,9. gün kanda çıkmayıp 12 gün kanda çıkan çoooook insan var..tekrar yap lütfen . bak benimde adet sancım başladı,9. günüm Benim de, napiim, altıma ped koyup, Cevahir en gezmeye gidiyorum

günaydın kızlar bugün 10.gün ve hala belirti yokk,neyse benekliboniboncum gider testi yaptırırdım vallahi ondan sonra üzüleceksem üzülür sevineceksem sevinirdim ama böle belirsiz bekleyiş çokk zorrrrgidemiyorum işte burda bi tane hastane var acile gitsem yaparlarmıkii

benim dondurulmuş 5. gün embriyosuydu cnm sanmıyorum çünkü daha öncede yaşadım bu anı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…