- 8 Mart 2011
- 960
- 614
- 158
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.341
zaten yarın benim su içmeme bile gerek kalmayacak zaten heyecandan eminim dolacaktarnsferden sonra allah ne verdiyse canım valla canım kuzular mı kuzuklar mı daha bilmiyoruz yarın öğrenicez
aynen canım zaten fazla su içemem çünkü tutamam dayanamamcanım senin ki niye anezteziyle olcak :44:
anladım bitanem bana da dr uzun uyguladı yani kaçıncı gün değil önemli olan allahın nasip etmesi canım bak sana çok şükür bebişini nasipe etti
darısı inşş hepimizn başına olur :124::124::124:
allahhh razı olsun canımmmm :))konuşmak bazen gercekden iyi geliyorr peki bu idrara sıkışık olma durumu nasıl aşırı sıkışık olmama gerek yoktur herhalde dimii öle duramayacak gibii felan
Sölemen yeter seviom seniiiii
Yarın kendi doktoruna mı gidicen sen değiştin mi ???
yaaa bi şey diycemmmm, ben bu ayşe hatuna bayılıyorum ya çok sempatik.... kendisi doktorum olur. bugün bi görüştük, yarın bi daha görüşcez.... valla hala bilemiyorum ne yapacağımı. senin fikrini kendi fikrim gibi sordum tatlım, yani dedim ki sıfırdan mı başlasak hazır elimizde bi emriyo varken, o dursun köşede daha iyisini elde edebiliriz belki dedim... sen bilirsin dedi... siz olsanız dedim? hazırını kullanırım dedi... uzun uzun açıkladı. bana bi tomar pozitif enerji verdi. yaşın daha genç dedi, şansın çok dedi. emriyoların iyiydi hiç sorun yoktu dedi. zaten ben neden tutmadı kısmına hiç girmedim, tutunma kısmında doktorun çok etkili olduğunu düşünmüyorum açıkcası, bu konuyu araştırmıştım. öyle işte.... bi şu miyom konusunda net bi karar verirsem, ona göre devam edicem... bayramdan sonraya atıcam galiba, yada aniden tamam hadi hemen alıyım yavrumu da diyebilirim. çok enteresan bi haldeyim.... bu kadar gebe haberi gelince bi heyecanlanmıyo değilim hani
Allah kolaylık versin canım sende ekd de yeni bebeklerinize kavuşursunuz ins..
bu mesaj tüm hamileler için geçerlidir bu aradaaaa :)))))
nazcım, sende pinpiriklenmeyi bırakta tadını çıkar be güzelimmmm... daha çok kez test yaptırcan
amin canım amin allahım hepimize nasip etsin hala inanamıyorumGözün aydın. Rabbim sağ salim doğurduğun günleride yaşatsın:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
zaten yarın benim su içmeme bile gerek kalmayacak zaten heyecandan eminim dolacaktarnsferden sonra allah ne verdiyse canım valla canım kuzular mı kuzuklar mı daha bilmiyoruz yarın öğrenicez
aynen canım zaten fazla su içemem çünkü tutamam dayanamamcanım senin ki niye anezteziyle olcak :44:
anladım bitanem bana da dr uzun uyguladı yani kaçıncı gün değil önemli olan allahın nasip etmesi canım bak sana çok şükür bebişini nasipe etti
darısı inşş hepimizn başına olur :124::124::124:
yaaa bi şey diycemmmm, ben bu ayşe hatuna bayılıyorum ya çok sempatik.... kendisi doktorum olur. bugün bi görüştük, yarın bi daha görüşcez.... valla hala bilemiyorum ne yapacağımı. senin fikrini kendi fikrim gibi sordum tatlım, yani dedim ki sıfırdan mı başlasak hazır elimizde bi emriyo varken, o dursun köşede daha iyisini elde edebiliriz belki dedim... sen bilirsin dedi... siz olsanız dedim? hazırını kullanırım dedi... uzun uzun açıkladı. bana bi tomar pozitif enerji verdi. yaşın daha genç dedi, şansın çok dedi. emriyoların iyiydi hiç sorun yoktu dedi. zaten ben neden tutmadı kısmına hiç girmedim, tutunma kısmında doktorun çok etkili olduğunu düşünmüyorum açıkcası, bu konuyu araştırmıştım. öyle işte.... bi şu miyom konusunda net bi karar verirsem, ona göre devam edicem... bayramdan sonraya atıcam galiba, yada aniden tamam hadi hemen alıyım yavrumu da diyebilirim. çok enteresan bi haldeyim.... bu kadar gebe haberi gelince bi heyecanlanmıyo değilim hani
kızlarr iyi akşamlarr
bende allahın izniyle başladım tedaviye bugün ikinci iğnemi vuruldumm...
benim önceden doğal yoldan bir gebeliğim varr fakat düşükle sonuçlandı 1,5 yıldır olmadıı denemedimiz şey kalmadı zaten sperm yetersizliği var aşılama denemeden direk tüpe başladık..hersey iyi hoş gidiyorr daa buu transferr beni çok korkutuyoo ne yapsamm ne etsemmm bilemedimmm nerdeyse tedaviden vazgececem yarıda bırakacamm çok korkuttular aslında gözümüüü((((
yaptıran arkadaşlarr nasılll transfer işlemi korktugum kadar yoktur umarımm((
arkadaşlar şu anda kan verdim. benim için dua edin.. 1 saat sonra çıkar
Embriyogen özel bi kabmış, yumurta toplanınca onun içinde süreç işliyo. tutunma %44 artıyor. ben aslında embriyogen yaptırmayacaktım sıkıntı tutunmadan mı kaynaklı onu öğrenelim istedik. doktor riske atma dedi. 6 yumurtadan 4 ü döllenmiş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?