2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Simaybelinayın ikinci test zamanı bugun muydu yarın mıydı ?.aklıma geldi merak ettim çok yaaaaa

saol canım senn test tarihin ne zamandı kaçıncı günembriosu kaçıncı denemen sorun ne bahset kendinden

İlk denemesiymiş 5. Gün embiryosuymuş dr si pzt yap demiş ana o dayanamamış dün yapmış bak sorunun ne olduğunu bilmiom tüh
Bana sor annem topiğin muhtarı tüm kayıtlara hakim allhın izniyleeeeeee

İlk denemesiymiş 5. Gün embiryosuymuş dr si pzt yap demiş ana o dayanamamış dün yapmış bak sorunun ne olduğunu bilmiom tüh
Bana sor annem topiğin muhtarı tüm kayıtlara hakim allhın izniyleeeeeee

allah tamamını erdirsin inşallah hepinizin ben genelde sorun ne diyo soruyorum bu işlemde en çok yanıt alanlar kimler diye

günaydın kızlar, bugun dondurulmuş embriyo transferinin 12.gunu.. sabahın korunde uyandum ve "bebe time" ile yaptığım idrar testinde sonuç negatif... doktor "dondurulmuşta 15.gun test yap" demişti bana... erkenmi davrandım? yada kullandığım gebelik testi' mi kotu? 3-4 tl' lik bişi.. ilk tup bebek denemesi... sonuç negatif çıkarsa, hakikaten o pskilojiyi nasıl kaldırırım bilmiyorum

10 ekimde canim test tarihim...yarim saat yetiyomus hatta dediler normal yasantina donebilirsin. Ama ben yatiyorum bi is falan yapmam banane yaaa :)))))

Cnmmmm hayirlisiiii olsunnnnnnnn:))))) bizde pazar sabahiiii sabah sabahhhh geldik hastaneye e2ve progestron degerleri icin kan verdimmm bekliorumm muayenem olucak ona gore catlatma ignemii yapicaklarrr cnmmm sen hatirliomusunnn kac yumurtannn vardi 1.kalite????????

o zaman sevineyim tutmuş olabilir :)) sen başka neler yaşamıştın belirtilerin var mıydı? kaldı 10 gün teste nasıl dayanıcam sabredicem bilmiyorum. birde klinikde ve dün daha umutluydum ama şuan yavaş yavaş karamsarlığa kapılıyorum :S

günaydın hepinize sorun galiba bendeki yumurtlama tembelliği doktor kritik değil dedi ama biz korktuk eşimin de tayini cıktı gitcek diye acele ettik annemde de erken menepoz olunca elimizi cabuk tutalım dedik.zaten 2 yıldır hiç olmadı adetim düzenli görünürde bişi yok ama olmadı işte ilk kez iyi bir doktora gittik hemen başladık inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız

Son düzenleme:

Ozaman sali gunu opun olur muhtemelen canimmn.15 yumurtam taoplandi 9yumutam dollendi 8tanesi 1. Kalite

Evet canim elinle tutuyosun hic bir yerede zarari yok kiz sen nasil tuttun okadar :)))

Kızlar bir şey sormak istiyorum puregon iğne ile birlikte folik asit kullanan varmı?

ben kullandım canım, halada kullanıyorum.. tedavinin bütün aşamalarında kullandım zaten normalde 3 ay önceden bile kullanmaya başlamak lazım bebişlerin zihin ve beden gelişimi için çok önemli

buarada günaydın kızlar :) hava çok güzel misler gibi ben markete gidiyorum valla bunaldım 4 gündür evdeyim yavaş yürürüm gidiyorum bişi isteyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…