- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.501
hayırlısı olsun canım inşş sana sımsıkı tutunur bebişin sana
allah tek yumurtana can versin. O kadar çok kişi var ki, tek yumurtayla bebişlerini kucağına alan. Yarına kadar beklemek yıl kadar uzun gelir. Allah yardımcınız olsun.
rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah güzel haberler, güzel sonuçlar alırsın tatlım
kızlarrrrrrrrrrr hamileyim bennnnn
darısı hepinize kızlaarr gelin arkamdan bekliyorummmmmmmmmmmm
dualarım senle işallah bu defa olur üzülme ümidini yitirme bol dua et.
ahhh inşallah canım inşallah benim test günüm çarşamba ...sabırla beklıyorum...sultan ilk bebekmi olacak senin
eveett il bebegm olur inşallah offf nasıl kötüyüm bir aglayasım var bide kahkaha atışım
ağla gül içinden ne gelıosa onu yap .....bnm 2 yaşında oğlum var cnm oda tüp bebek.tüp bebekle hamile kalmak ve devamının gelmesi biraz zor ...doktorun mutlaka konuşacak senle..bnm ilk hamileliğimde doktorum demişti tüp bebekte hamile olmak kolay önemli olan doğurabilmektir demişti ...veee ben 9 ay çok çektim ...o kadar zor geçti ki gebeliğim .hastaneler de yattım...erken doğum dan bebeğim 5 aylıkken doğacaktı allah korudu...o yüzden bilinçli ol sakın kendini işe güce kaptırma yürüyüş felan doktorun önerirse ..
canım bu bnm 2. Denemm ilki tuttu ikiz erkek ama malesef haftalıkken erken dogumla kaybettm ilk4ay yattm 3 ay kanammam oldu tam geçti rahatladık dedm ve 5.ay öyle oldu 1 hafta hastanede yattm dogum sancıları ama gitti allah bunda bari saglıklı hamilelk geçirtsin korkuyorm aynı şeyleri yaşamaktan
oooo bende kime ne anlatmışım..işte canım normal gebelik gibi olmuor tüp bebek...bu defa olmaz inşallah..şahsen ben inşallah şimdi gebeysem rahmim dikilecek ve yine doğum anına kadar yatış..ilk gebeliğimde servikal yetmezlik oluştu bende.
kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar
Carsamba opu olcakmisim hayirlisi ile bu gece catlstma ignemi yapıcam bu arada doktora sordum 15 civariymis yumurta sayim hersey yolunda gidecek ins transfer vs olduktan sonra ki ins olur bi aksilik cikmaz kurban bayramında hamileligim belli olacak offf cok aceleciyim(
aynı sorun yuzunden kaybettm bnde sana dıkış atıldımı ne zaman atıldı bnde yatar agayım artık
ilk gebeliğimde geç olduğu için atılmamıştı zaten o zaman farkedildi 23 haftalıktım.ama şimdi inşallah gebelik varsa 10 haftaya kadar atılırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?