- 30 Temmuz 2013
- 50
- 1
- 16
- 45
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.621
arkadaslar ben mıkroenjeksıyon dusunuyorum ama çok yenıyım33yasımdayım eşim45 onun ıkıncı evlılıgıyım sorunumuz sper sayısı azlıgı benım bır sorunum yok çok sukureşim oncekı evlılıgınden arastırmıs bu mıkro olayını o benı yonlendırıyor ama bakalım ınsallah c tesı gunu bahçeçıye gıdıcez eşimin spermlerı yavaş az falan fılan dedıgım gıbı degerlerden bıle anlamıyorum 0,7mılyon ml.gosterıyor devasal azmı ıdare edermı bılmıyorum bılen varsa aydınlatırsa sevınırım canlarhareketsız%71 yerınde hareketlı _ yavas hareketlı-ılerı hızlı hareketlı%29 berbatmı dogru soyleyın neyse tup bebek olurmus ama mıkro enjeksıyon ne arlarındakı fark ne nıcın burda yanı kadınlar sıtesınde hıc adı gecmıyor anlamıyorum
Öyle sıkıntıdayım öyle mutsuzum anlatamam
Yapma etme diceksinşz biliyorum ama elde değil işte bugun o pozitif ben gitti yerinerbaşka biri geldi hormon manyağında olup saçmlık yapıo olabilirim tabi hoş görün artık ne diyim:26:
Bu sabau sol kasığıma bıçak saplandı sonra bütün gün sanki hiçbirşeyim yok hani o hergün olan ve hiç geçmeyen kasık ağrılarım hop tuz buz oldu yok oldu neyse gün günü tutmaz bişiy olmaz dedim sonra hoooppppp kahve akıntı..aradım doktoru proluton depot iğne verdi popom gitti tabi yürürken saatler oldu hala yanıyo
Bhcg baktırmana gerek yok kanama olmaz ve devam etmezse diyede ekledi doktor..
Şimdi bebekler gitti modundayım tamamen bhcg baktırıp onu beklicek bende yürek kalmadı artık
Yarın gitsem mi yoksa haftaya kese günü mü beklesem valla artık bilmiyorum
Bu tüp bebek ne kadar zor ve zorlu bi süreçmiş allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim
Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Şu an tek düşüncem bhcgm düştü bebkler yok öylede hayırlısı olsun ne diyim...
Yapma etme diceksinşz biliyorum ama elde değil işte bugun o pozitif ben gitti yerinerbaşka biri geldi hormon manyağında olup saçmlık yapıo olabilirim tabi hoş görün artık ne diyim:26:
Bu sabau sol kasığıma bıçak saplandı sonra bütün gün sanki hiçbirşeyim yok hani o hergün olan ve hiç geçmeyen kasık ağrılarım hop tuz buz oldu yok oldu neyse gün günü tutmaz bişiy olmaz dedim sonra hoooppppp kahve akıntı..aradım doktoru proluton depot iğne verdi popom gitti tabi yürürken saatler oldu hala yanıyo
Şimdi bebekler gitti modundayım tamamen bhcg baktırıp onu beklicek bende yürek kalmadı artık
Bu tüp bebek ne kadar zor ve zorlu bi süreçmiş allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim
kız benm göüslerdede yok çok hafif ama kasıklarım aynı senn gıbı suanda sol arada haff agrıyo iştahm felaket açık bu arada leke bnde oldu ama olmadıgı iyi bnm 6.gün oldu araştırdım genelde 6 ile 10.gün arası olabiliyomş korkmayın keyfinize bakın pozitif düşşünn pozitif olsun
geçmiş olsun o ağrı bende de olmuştu ama şiddetli değildi. ınş.ciddi birşey yokturKizlar gunaydin dun gece catlatma iğnesini yaptim cok ciddi boyutta Belim ağrıyor bu normal mi acaba
ha bu arada kızlar yarın allah ın izniyle transferim gerçekleşecekk dualarınızı bekliyorum... 1 gün hastane de yatacam ertesi gün çıkacam yani rabbimin izniyle çarşamba görüşmek dileğiyle hoşcakalınnn
benim de bu ara lekelenme oldu çok üzüldüm heralde Rabbim nasip etmedi dedim. doktoru aradım o da ilacın dozunu yükseltti ben de ki bir umut yükselince gelmez dedim inşallah. sabah kalktığımda gene leke gördüm ama bu sefer ki biraz daha çoktu. moralim allak bullak oldu resmen eşime hiçbirşey demedim üzülür diye. ama bu yazını okuyunca içim ferahladi sağolasin.İnsallah evladım benimledır. yani lekelenme normal çok sevindim gerçekten.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
günaydın kızlar
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar..sabahı sabah ettim o kadar çok rüya gördüm ki her gözümü kapayışımda test yaptırıordum değerm 147 çıkmış.doktorum bana diyorki periyodik gebelik diyor ve ben çok üzülüorum....şimdi netten bakacam nedir bu periyodik gebelik varmı böle bişi .sonra ultrasondan bakıor bebek görünüyor ama öyle bir bebek ki sanki 30 haftalık gibi ordan bana el sallıor ...ay çok fena oldum ben hayırlısı kafayı bozacam.
canımmm inşallah hayırlı bir haberin rüyasıdır
bnde dün rüyamda bir fanusum var içinde 3 tane balık suları çok kirli onu degiştiriyom balıklar hep elime geliyo ama biri ölü gibi bnde diyorum nasıl rol yapıyo elime alınca diyorum eşime fanusa attm uyandım yoksa 3üzmü diye çok korkuyorummm
sultancım perşembe günü artık yeter dediğiz gün sayılarmız kaldı hayırlısıyla
hayırlara çıksın rüyan...3 üz olsaydı kan değerlerinden bilinmezmiydi.yada doktor bi daha kan test istemezmiydi.
transfer olduğumuz günüde sayıyormuyuz şu 12 güne oda giriomu yoksa bnm test günüm perşembe mi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?