2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

gecenın bır yarısı canın sıkılmıs ınan benıde uzdun aynı durumlardan bende gecıcem bır ıkı ay ıcınde sız bana ablalık yapıyorsunuz kötu ornek olma bana ne olur şimdi senın ıcın ayetel kursu okuyacagım Rabbım güç versın tutunsun bebegın ınsallah :)

Sperm sayısında sıkıntı olanda tüp bebek yöneütemşnde mikroenjeksiyon tercih ediliyor.
Aşılama denediniz mi ?? Sende bir problem yoksa önce tüb bebeğe atlamak yerine iki kez denemek üzere aşılama öneririm .çünkü tüp bebk seni yoracak zahmetli ve son tercih bir tedavi.ama zaten işini çok doğru yapan bir kliniğe gidiyorsunuz sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.hiç sıkıntı yapma eşinin sperm sayısı az hareketleride hamsi yerinede alabalık olmuşlar en kolayı öle düşün

ben dün çoğul gebelik ile ilgili Amerikan Hastanesi yayınlarından bir kitap aldım. çoğul gebelik çoğul sorumluluk kitabın adı.... gebeliğin bu evresinde annelerde korku ve kabuslar başlar diyor. korkma canım benim.

bu arada ben de de o kasık ağrısı var Dr.. bu evrede yumurtalık ağrısı normal dedi. sonuçta yumurtalar alındı, yerleri boş, sızlaması normal.

benim de bu ara lekelenme oldu çok üzüldüm heralde Rabbim nasip etmedi dedim. doktoru aradım o da ilacın dozunu yükseltti ben de ki bir umut yükselince gelmez dedim inşallah. sabah kalktığımda gene leke gördüm ama bu sefer ki biraz daha çoktu. moralim allak bullak oldu resmen eşime hiçbirşey demedim üzülür diye. ama bu yazını okuyunca içim ferahladi sağolasin.İnsallah evladım benimledır. yani lekelenme normal çok sevindim gerçekten.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar..sabahı sabah ettim o kadar çok rüya gördüm ki her gözümü kapayışımda test yaptırıordum değerm 147 çıkmış.doktorum bana diyorki periyodik gebelik diyor ve ben çok üzülüorum....şimdi netten bakacam nedir bu periyodik gebelik varmı böle bişi .sonra ultrasondan bakıor bebek görünüyor ama öyle bir bebek ki sanki 30 haftalık gibi ordan bana el sallıor ...ay çok fena oldum ben hayırlısı kafayı bozacam.

canıımmmmmmmmmm hayırlı olsun al gel bebişini inşallah hep snnle olur allah yardımcın olsun canm

evet kraliçem, bence de hormonal bir durum bu. kanaman oldu mu tatlım, devam etti mi? doktoruna güven canım ama için rahat etmiyorsa, bi kan testi daha yaptır tatlım. ama üzlüme nolur yaaaa, yazık sana ama, bebişlerine de yazık...

kızlar leke neymiş yaa avuç içi kadar parça ve kanama 3 ay oldu çocuklarıma bişe olmamışrı ha tehlıkelı leke tabıkı ama bol su istiraat ve dua başka yapacak bişey yok gerisi allaha kalmış dikkat edin stress aslaaa yapmayın desemde yapacaksınız ama daha az sonuçta onlar sizinlee

canımmm inşallah hayırlı bir haberin rüyasıdır
bnde dün rüyamda bir fanusum var içinde 3 tane balık suları çok kirli onu degiştiriyom balıklar hep elime geliyo ama biri ölü gibi bnde diyorum nasıl rol yapıyo elime alınca diyorum eşime fanusa attm uyandım yoksa 3üzmü diye çok korkuyorummm

hayırlara çıksın rüyan...3 üz olsaydı kan değerlerinden bilinmezmiydi.yada doktor bi daha kan test istemezmiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…