2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

İnanın çok çok ama çok üzgünümmmm
Alayın bağırın çağırın ama lütfen umudunuz olmicak tama bitti diye kaybetmeyin asıl umudunuz kaybedersin bitio işte orada asıl
Şind okuyunca diyeceksiniz laf sölemek kolay amaburda hepimiz her an kaybetme korkusu tehdidi altındayız o yüzden çok çok iyi anlıyorum sizleri ve hep böyle düşünüyorum allah bugunleri atlatmanız sabır umut ve güç versin bi hep yanınızdayız

Canım çok teşekkür ederim.amin inşallah tüm hamişlerin RABBİM kucağına versin.sana da sorunsuz sağlıklı bi gebelik dilerim.RABBİM tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün.

gerçektende sözün bitiği yer ben bile yazacak bir şey bulamadım

gerçektende sözün bitiği yer ben bile yazacak bir şey bulamadım

bilmezmiyim kuzum ya kelimeler boğazına düğümlenir konuşamazsın sadece gözünden yaşlar akar yaşadıklarına çektilerine umutlarına hayallerine ağlarsın

rabbim sabır versin bizlere canım ona sığınıyoruz elimizden bişey gelmez

bu yoldan geçmiş hiç kimse yanlış bir şey söylemez benim için çok değerlidir burada yazılanlar okuyunca yazdıklarınızı bende biliyorum bunları diyorum ama sonra bakıyorum ki içimi rahatlatmış yazdıklarınız

Canım çok teşekkür ederim.amin inşallah tüm hamişlerin RABBİM kucağına versin.sana da sorunsuz sağlıklı bi gebelik dilerim.RABBİM tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün.

inşşş canım rabbim bizim de yüzümüzü güldürür

ben bu akşam çok duygusala bağladım hormonlar galiba

sabahtan buyana senden gelen için sana sığınıyorum rabbim diyorum

edemiyorum canım test günüm yaklaştıkça iyice gergin oldum

ya bende bugüne kadar şu son 2 gecedir uykularım kaçtı bugün hastaneye gittiğimde nasıl bi ağlamak istedim zor tuttum o kadar insanın içinde bir bırakırsam kendimi bi daha toplayamazdım eve geldim iyice ağladım ......senin test güünü ne zaman

aynen canım ağlamak için yer arıyorum bütün hormonlarım çöktü dipteyim resmen çok gertgin bi süreç all hepimize sabır versin canım

pazartesi günü canım hiiiç hasteneye gitmek istemiyorum :18:

canımsın..çok tebrik ve teşekkür ederim...kucağına alman nasip olsun inşallah..darısı başımıza..

görümce düğünüyse yapcak bi şey yok, fazla döktürme o zaman şekercim
biz senle çok benziyoruz yaaa... endüstri meslek lisesi çıkışlıyım ben, bi kere sınıfta bildiğin çocuğun tekiyle kavga ettik ve ceza aldım, 3er beşer iner çıkar moddaydım bendeee.... hatta eşim bile bazen hala "hayır önde yürüyünce noluyo anlamıyorum" diyo, zorluyorum resmen kendimi önden gitmemek için. eşim 185 boyunda ben 160 bu aradaaa :))))

dinlenme şekline de hayran kaldımmm, vallahi aynıyız ya biz

5inde ki kontrolden sonra çarşamba yada perşembe transfer olur dedi ama işte kontrolde karar verecek. çarşamba olacaksa salı çözecekler bebişimi buzlardan, buzlar kralı/kraliçesini bende merakla beklemekteyim....

hoşgeldin aramıza tatlımmm, inşallah yüreğinden geçeni hayırlı kılıp tez vakitte nasip eder Rabbim... bende hiç benim kadar yüksek dozda gonal-f alan yok diyodum. ilk denemem de bende senin dozlarda aldım. 3 yumurtam oluştu, 2 si döllendi biri transfer edildi negatif sonuçlandı, şimdi dondurulmuşumu alacağım zamanı bekliyorum..

beta hcg 40.35 nedir? ilk gebelik pozitif olduğunda 132 idi. sanırım kaybettim, yarın Dr. uma gidiyorum. uyuşmuş gibiyim

canım sakin ol lütfen, yarın ilk yaptırdığın yerde tekrarla lütfen testini. yaptırdığın yerler farklı olunca bu tarz şeyler yaşanabiliyormuş... inşallah senin için de durum böyledir. yarın merakla senden gelecek haberleri bekliyor olacağım canım, ve bol bol dua edeceğim senin için....

az önce eşim aradı beni...eşimide doktorumuz aramış ...benim sonuç çıkmış....DEĞERİM 756 İMİŞ...

çok güzel canım değerin, hayırlı uğurlu olsun inşallah. sağlıklı bir gebelik geçiriresin inşallah....

kızlar sizleri üzmek istemezdim ama birileriyle bunları paylaşmam lazım kötüyüm çünkü

kelimelerin zaten içinin acısını anlatmış canımmm, elbette ateş düştüğü yeri yakar da kim ne dese belki bi su damlası bile dökemez o yangına, küllendiremez. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. naznaznaz6 vardı bu topikte, hatırlarsan. 9 ay üst üste denemiş, 9. da pozitifle sonuçlanmıştı. umutsuz olma tatlım, Rabbim bizim görüp bilemediğimiz, bizim için bizden iyisini planlar, unutma. "başınıza çok istediğiniz bir şey gelmiyorsa, daha iyisi geleceği içindir, Yaradanınıza güvenin" diye bir şey okumuştum çok uzun zaman önce. Rabbim tez vakitte yüreğinden geçenden çok daha iyisini, güzelini, hayırlısını başına getirsin, çok daha kolay şekilde, kendiliğinden inşallah...

dünyalar güzeli bi kızın vardı senin yanlış hatırlamıyorsam canım. hani transfer döneminde annesiyle canı gönülden ilgilenen, burda paylaştığın kadarıyla bildiğim. asla acınacak bir durumda değilsin, lütfen yapma bunu kendine. kendini üzmeye çalışma. bak daha az önce okudum başka bi topikte farklı yerlerde yaptıran bi arkadaşın aynı gün yapılan testleri arasında 100 civarında fark vardı. böyle bir şey de olabilir. ben buradaki hiç kimsenin yazdıkları sebebiyle komik duruma düştüğü kanısında da değilim, kimsenin de senin için öyle düşündüğünü sanmıyorum. o yüzden henüz dibe vurmak için erken canım. lütfen, lütfen, lütfen yapma.
diğer seçenek, olabilir değerin gerçekten düşmüş olabilir, ama bunun için yarın ilk test yaptırdığın yerde test yaptırarak net bi sonuç aldıktan sonra üzül nolur... evet değerin düşmüş olabilir, ama ya değilse, ya onlar hala seninleyse.

her ne olursa olsun, içinden geldiği gibi yaz ve dök içini, tüm kalbimle yeter ve seninleyim bu gece sanki. yanıbaşınızda hissediyorum şu an kendimi. hani elinizi tutsam içinizdeki yangını alıverebilsem keşke....

sanırım birinci de bunu söylemek daha kolay oluyo canım. Rabbim tez vakitte içlerinin acısını dindirsin arkadaşlarımızın. ve yeniden deneyebilme gücü, maddiyatı ve umudu versin, hatta daha da güzeli inşallah denemelerine gerek kalmadan "MUCİZE"lerini göndersin....

İNCİmmmm nası sevindim, hayırlı uğurlu olsun canım.

birincide söylemek kolay oluyo diye bir şey yok..ben 1 yıldır ovulasyon takibi yaptırıyorum...ovitrelleler havada uçuşuyor..işin maddi kısmına bişey diyemem.. ama yakın çevremde 10 yıl sonra çocuğu olan var. üstelikte tüp bebeğin en pahalı zamanlarında zorla para biriktirerek yaptıran.. iyi ilk tüp bebeğim diye hiç konuşmayayım.. olmazsa o zaman konuşurum..acı her zaman acı..herkesin derdi kendine büyük..başka ne denilebilirdi..

canım lutfen busekılde seyler soyleme kendıme acıcam falan dıye hersey nasıp buna ınan fakat testı ılk yaptırdıgın yerde yaptırsaydın keske ınsallah yanılmıslardır ve hersey yolundadır cnım ısyan etme lutfen rabbım hayırlsıını versın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…