2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım şimdi aynı ilaçlara devammı ediyosunuz yoksa ilaçlar değiştimi yada ek başka ilaç verildimi onu merak ediyorum
Aynı devam ediyosun ilaçlara canım hayırlı olsun bebisin keseyi de görürsünüz ins..
test sonucumu öğrendim şimdi hissettiğim gibi negatif içime doğmuştu zaten hazırladım kendimi napalım kısmet değilmiş.

umudunu kaybetme donmuşlari alıp gelirsin ins onlar seni bırakmaz..

yok bitanesininkini verdiler... sanada iki tane transfer edilmişti dimi tatlımmmm sanada fotoğrafını verdiler dimi nasıl babasına benziyo dimi

Anladım cnmm,, aynen öle aynı babası cnmmm bnde artık yarın işe gitcem transfer günü ile itibaren 3gündür dinlendim yeter diorummm

yarın doktora gidecemm kese etkilenmişmi etkilenmemişmi diye bakacaklar etkılenmişse alırlar herhalde çok moralim bozukkk

inşş bişeycik olmamıştır canım keseye rabim korumuştur onu inşş yarın herşey yolunda olacak allahın izniyle sen içini ferah tut arkadaşım

Ctesi soylemislerdi 5. Gun canim
HImmm Demekki 3. gün kedini belli ediyor o zaman kalitesiyle falan?

Transfer den sonra da jel kullaniliyor ya jel uygukadiktan sonra yurumeye devam ettiniz mi bugun jeli yaptiktan sonra yurusemmi yurumesemmi arada kaldim yapip yatsammi ne dersinizz

Canım ben bu jeli 3. seferdir kullanıyorum. Bu jele oturmak iyi gelmiyor. Hafif hafifi yürümek (evin içinde koridorda gibi) iyi geliyor. aksi halde jel erimiyor ve içerde tenis topu büyüklüğüne bile ulaşabiliyor. Ben bu kadar dikkat etmeme rağmen geçen sefer toplanmıştı içimde.

Hayatım bence sorman bile hata. Kesin değiştirmelisin o doktoru. Şöyle söylim bunca zamandır doktora gidiyorum hep görürüm oralarda insanları vs. Hemşireler bile falan kese görmeye gelen hastalara öyle iyi yaklaşıyorlaki! o duygunun o günün ne kadar heyecanlı ve önemli olduğunu hissedip paylaşıyorlar hastalarla. Bence senin doktorun bu duyguyu yaşamıyor.

Anladım cnmm,, aynen öle aynı babası cnmmm bnde artık yarın işe gitcem transfer günü ile itibaren 3gündür dinlendim yeter diorummm

yorma kendini ama canım dikkat et kendine ve bebişlerine senin sonucunuda merakla bekliyorum ayyy inşallah rabbim hepimize nasip eder şu son üç gün nasıl geçicek biliyorum hayırlısı artık...bayramda geliyooooo

inşallah bu bnm son umudumm çünkü bende eşimde çok yıprandık gerçektennn

aaaaaaa lütfen stres yapma geçicek herşey ve bebeğini kucağına alıcaksın şuanda tek yapman gereken dua etmek bende dua ediyorum sana canım..ben burdan sana ayetel kürsi okuyorum Rabbim sana ulaştırsın şifa versin kanaman dursun inşallah burdaki herkes sana dua ediyo inşallah herşey güzel olucak sen yavruna kavuşacaksın bu defa inşallah

benekli bonibondan haberi olan varmı 1de kontrolu vardı keseyi gormeye gıdecekti benim normalde kontrolum persembeydi dayanamadım gittim keseyi gördüm

inşallah canım allahrzı olsun hepinizden çok saolun allah sizede gönlünüze göre versin inşallahh

yarın doktora gidecemm kese etkilenmişmi etkilenmemişmi diye bakacaklar etkılenmişse alırlar herhalde çok moralim bozukkk
Ama bebegin etkilenecek bak.. Üzülme yarın gideceksin turp gibi duruyor olacak orda inan bana gerkes ne kanamalar yasamış bisi olmamış ins seninkide sapasaglamdir üzülme dua et canını veren Rabbim..

Aynı devam ediyosun ilaçlara canım hayırlı olsun bebisin keseyi de görürsünüz ins..

umudunu kaybetme donmuşlari alıp gelirsin ins onlar seni bırakmaz..

yok bebeyim ben daha hamile diyilim perşembe günü testim bi karışıklık oldu sanırım Allahmı söyletti yoksa...ilaçlara devam ediyomusunuz onu merak etmiştim henüz o aşamya gelemedimya o yüzden bilmiyorum

test sonucumu öğrendim şimdi hissettiğim gibi negatif içime doğmuştu zaten hazırladım kendimi napalım kısmet değilmiş.

cnm bozma moralini inşallah en kısa zamanda hamiş olursun dondurulmuşlarında var stres yapıp üzme kendini hep pozitif düşün öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…