- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.001
Aynı devam ediyosun ilaçlara canım hayırlı olsun bebisin keseyi de görürsünüz ins..canım şimdi aynı ilaçlara devammı ediyosunuz yoksa ilaçlar değiştimi yada ek başka ilaç verildimi onu merak ediyorum
test sonucumu öğrendim şimdi hissettiğim gibi negatif içime doğmuştu zaten hazırladım kendimi napalım kısmet değilmiş.
test sonucumu öğrendim şimdi hissettiğim gibi negatif içime doğmuştu zaten hazırladım kendimi napalım kısmet değilmiş.
ahh kuzum ya bu anı ben 5 yıldır bekliyorum nasıl mutluyum bilemezsinallahım isteyen herekeze versin canım
of canım ya daha ne kadar böyle devam edecek peki kıyamam sana
yok bitanesininkini verdiler... sanada iki tane transfer edilmişti dimi tatlımmmm sanada fotoğrafını verdiler dimi nasıl babasına benziyo dimi
yarın doktora gidecemm kese etkilenmişmi etkilenmemişmi diye bakacaklar etkılenmişse alırlar herhalde çok moralim bozukkk
HImmm Demekki 3. gün kedini belli ediyor o zaman kalitesiyle falan?Ctesi soylemislerdi 5. Gun canim
Transfer den sonra da jel kullaniliyor ya jel uygukadiktan sonra yurumeye devam ettiniz mi bugun jeli yaptiktan sonra yurusemmi yurumesemmi arada kaldim yapip yatsammi ne dersinizz
malum kese kontrolümüz vardı bugün dün doktorum öğleden sonra gel dedi her zaman 1 bucukta giderim bugünde gittim doktor yok dışardaymış neyse dedik eve geldik 3 de yine gittik bu seferde doktor demesin mi çok hastam var akşam 6 da gelin yahuuu bi keseye bakacaksın ...çok sinirlendikkk eşim de çok sinirlendi tam ağzından bişiler çıkıyordu doktora bişiler diyecek ben müdahele ettim akşam 6 da gidince haddinin bildircem dedi....ben bu doktoru değiştirsem mi ki aacaaabaaa.....yeminlen karnıma ağrılar girdi üzerimi giy çıkar bide oğlumuda götürdüm bırakacak kimse yok bugün herkesin işi var .....geç olsun güç olmasın diyorum ama sinirden de ölüyorum.
inşş bişeycik olmamıştır canım keseye rabim korumuştur onu inşş yarın herşey yolunda olacak allahın izniyle sen içini ferah tut arkadaşım
Anladım cnmm,, aynen öle aynı babası cnmmmbnde artık yarın işe gitcem transfer günü ile itibaren 3gündür dinlendim yeter diorummm
Aynı devam ediyosun ilaçlara canım hayırlı olsun bebisin keseyi de görürsünüz ins..
umudunu kaybetme donmuşlari alıp gelirsin ins onlar seni bırakmaz..
canım allah yardımcın olsunallah sabrını arttırsın
ALLAH razı olsun canım inş senin bebişin inatla tutunur sana..
inşallah bu bnm son umudummçünkü bende eşimde çok yıprandık gerçektennn
aaaaaaa lütfen stres yapma geçicek herşey ve bebeğini kucağına alıcaksın şuanda tek yapman gereken dua etmek bende dua ediyorum sana canım..ben burdan sana ayetel kürsi okuyorum Rabbim sana ulaştırsın şifa versin kanaman dursun inşallah burdaki herkes sana dua ediyo inşallah herşey güzel olucak sen yavruna kavuşacaksın bu defa inşallah
benekli bonibondan haberi olan varmı 1de kontrolu vardı keseyi gormeye gıdecekti benim normalde kontrolum persembeydi dayanamadım gittim keseyi gördüm
Ama bebegin etkilenecek bak.. Üzülme yarın gideceksin turp gibi duruyor olacak orda inan bana gerkes ne kanamalar yasamış bisi olmamış ins seninkide sapasaglamdir üzülme dua et canını veren Rabbim..yarın doktora gidecemm kese etkilenmişmi etkilenmemişmi diye bakacaklar etkılenmişse alırlar herhalde çok moralim bozukkk
Aynı devam ediyosun ilaçlara canım hayırlı olsun bebisin keseyi de görürsünüz ins..
umudunu kaybetme donmuşlari alıp gelirsin ins onlar seni bırakmaz..
Ama bebegin etkilenecek bak.. Üzülme yarın gideceksin turp gibi duruyor olacak orda inan bana gerkes ne kanamalar yasamış bisi olmamış ins seninkide sapasaglamdir üzülme dua et canını veren Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?