2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Haftayadaaaa allahinnnnn izniyleeee benimmmmm en mutlu günümmmmm olurrrrrrrrr

kız ona takılmayın çok herkeste farklı oluo gaz sancisı akıntı çokluğu ve bel ağrısıydı

Haklisinnnnn cnmmmm ama bnde bgn 5.gunum aniiii kramplar olduuuu oysa bisiyim yoktuuuu zaten akintiii cokluguuu kullandgimiz crinone den dolayiii amaa hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepimizin adinaaaaaa

Bakma kaynanana acılar sıkıntılar çiftleri her zaman birbirine sıkıca bağlar sevginizi güçlendirir canım..nihayetinde bu senin elinde olan bisi degil cok iyi bi karar vermisiniz ins vakti zamanı gelince bebisinizi kucağınıza alırsınız..
kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....

değerim 110 iyimi sizce tekmi ikizmi acaba

Havva'ya üzüldük ana iki sevinçli haberle gunü doldurdunuz :) hayırlı olsun kızlar..

tebrikler canım ikinizide tebrik ediyorum allah kucagnıza almayı nasip etsinnn:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff

koymayın şu sümüklü ikonları kız mikrop saçıyorlar

tatlımmmm bitanemmmm gelecekteki en güzel anne adaylarından biri, sakın üzülme yarın yeni bir gün başlayacak ağla at 12 günlük stresini sonra yeni bir güne uyan ve herşey daha yeni başlıyor de kendine, olumlu sonuç almak kadar olumsuz sonuç almakta var allah bir sonrakine kısmet etmiştir inşallah

sabırlar diliyorum canım :***

kuzum çok üzgünüm allah yardımcın olsun tatlımmm
ne desem boş biliyorum ama gerçekten üzüldüm canım yaaa offfffffffff
ama beterin beteri var şekil a (ben yani) oyüzden buna şükür de olurmu

kuzum çok üzgünüm allah yardımcın olsun tatlımmm
ne desem boş biliyorum ama gerçekten üzüldüm canım yaaa offfffffffff
ama beterin beteri var şekil a (ben yani) oyüzden buna şükür de olurmu

bak yine koymuşlar o ikanları

nasılsın canım, daha iyisindir inşallah

teşekkürler canım saol evt havvaya bende çok üzüldümyaaaaaaaa olmasın şu negatifler herkezin çocugu olsun allahım yaa

çok sğlun kızlar allahım bebişlerimizi korusun.olmayanlarda üzülmesin rabbim onlarında yüzünü güldürecek inş.

merhaba, zeynep kamilde 1 kez tüp bebek yaptırdım sonuç negatif. 6 ay geçmedi 2. kez rapor ile anlaşmalı özel hastanede denemek istiyoruz.. 2. kez rapor çıkarmak için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan vaarmı?

nasılsınız arkadaşlar..ben pek giremez oldum ..bu aralar iyi değilim başım çok ağrıyor bulantılarda başladı her yerim ağrıyor eee oğlanda var beni çok yoruyor sinirden hepsi sinirden oluyor.. sultan33 sen nasıl oldun.????

pozitifi gören aradaşlarım tebrikler...

Slm kızlar dün yumurtalarım toplandı çok rahat geçti çok şükür sonrasındada pek ağrım olmadı 7 tane yumurta toplanmış bügün aradılar 3 tane embriyo oluşmuş çok takıldı kafama az deyilmi ilk denemem olacak baya morelim bozuldu(

Cnmmmm kafana hiccc takma cnkuu onemli olan kalite sayi diil,,, sana1tane lazimm kaliteli olsun yeterrrr sen icini rahat tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…