- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.341
benim bir belirtim olmadı adetlerimde çok ağrılı geçiyodu transferden 5 - 6 gün sonra sancılarım başladı. o yüzden tutmadı diye düşünüyodum biraz yüzümde çillenme oldu onu da ilaçlardan diye düşünmüştüm onun dışında her hangi bir belirti olmadı. transferden sonra 9 gün yattım sadece tuvalete kalktım arada 3 - 4 dakika yürüdüm badem, ceviz, ananas, kabak çekirdeği ve bol su içtim. iki yumurta transfer edildi benim yumurta rezervlerimde azalma vardı zaten 4 yumurta toplantı 3 döllendi. ben 3 aşılama denedim haziran ayında da yumurtalarım toplandı 2 tane vardı döllenmediler ve transfer olmamıştı.
Cnmmmmm senideeee tebrikkkkk ederimmmmm darisi basimaaaaaa :))))))
kız ona takılmayın çok herkeste farklı oluo gaz sancisı akıntı çokluğu ve bel ağrısıydı
Cnmmmm bndeee yattim ama sadece ilk 3gun sonraaa,,, ise gitmeye mecburi basladimmmmmm....bende yattım hep ve iyi beslendim
Bakma kaynanana acılar sıkıntılar çiftleri her zaman birbirine sıkıca bağlar sevginizi güçlendirir canım..nihayetinde bu senin elinde olan bisi degil cok iyi bi karar vermisiniz ins vakti zamanı gelince bebisinizi kucağınıza alırsınız..agzına saglık ama işte herkezin fikirleri duyguları olaylara verdı tepkiler farklı oluyor canım ben çok düygusalım emin ol eşimi okadar çok seviyorum ki ondan bir çocugum olmasını okadar çok istiyorum ki çocuk görmeye dayanamaz hale geldim artık ama artık bıraktım ben ve eşimde en az 1 sene yok çocuk felan vucudum dinlensin hemen işe gireceem erteliyoruz yani çok borcumuz var zaten borçları kapatalım dedi sonra tekrar deneriz dedi hatta bu sefer normal deneyecem zaten normal de oluyo ama 1 sene korunucaz oda öyle söyledi beni asla bırakma ben olursa senden olmazsa hiç kimseden istemiyorum dedibenim artık bu lafın üstüne söyleyecek lafım yok ama kaynanam bişe derse bilmiyorum nasıl tepki veririm gerçi eşim bana bırakmaz da neyse yani sımsıkı elini tutup böyle devam ediyoz yolumuza yani zor günler geçirdik o da bende çok yıprandık artık böyle devam ediyoz şu çocuk işini kapattık yani allah herkeze nasip etsin bizede inşallah saol yazdıkların ve destegin için
kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....
değerim 110 iyimi sizce tekmi ikizmi acaba
sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff
kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....
değerim 110 iyimi sizce tekmi ikizmi acaba
kuzum çok üzgünüm allah yardımcın olsun tatlımmm
ne desem boş biliyorum ama gerçekten üzüldüm canım yaaa offfffffffff
ama beterin beteri var şekil a (ben yani) oyüzden buna şükür de olurmu
Bakma kaynanana acılar sıkıntılar çiftleri her zaman birbirine sıkıca bağlar sevginizi güçlendirir canım..nihayetinde bu senin elinde olan bisi degil cok iyi bi karar vermisiniz ins vakti zamanı gelince bebisinizi kucağınıza alırsınız..
Havva'ya üzüldük ana iki sevinçli haberle gunü doldurdunuz :) hayırlı olsun kızlar..
bak yine koymuşlar o ikanları
nasılsın canım, daha iyisindir inşallah[/QUOTE
daha iyi olmaya çalışıyorum iyi olmak zorundayım bütün gün temizlik yaptım çok yorgunum eşim toplantıda şimdi çıkınca dışarı çıkacaz alışverişe yarında iş bakacam kışlıkları çıkaracam halılarımı serdim evim çok güzel oldu ama çok yoruldum yaaaaaaaa sen nasılsın şuan ne durumdasın sen tedaviyemi başalayacn
bak yine koymuşlar o ikanları
nasılsın canım, daha iyisindir inşallah[/QUOTE
daha iyi olmaya çalışıyorum iyi olmak zorundayım bütün gün temizlik yaptım çok yorgunum eşim toplantıda şimdi çıkınca dışarı çıkacaz alışverişe yarında iş bakacam kışlıkları çıkaracam halılarımı serdim evim çok güzel oldu ama çok yoruldum yaaaaaaaa sen nasılsın şuan ne durumdasın sen tedaviyemi başalayacn
aynıyım valla sabahtan beri koltukları bi oraya bi buraya çekeleyip duruyorumevi temizledim çamaşır yıkadım çıkın valla hava alın biraz kafanda dağılır
bu istenilen genetik testler 40 günde çıkıyormuş o nedenle sonuçları almadan tedaviye başlamak istemiyorum, bu ay yumurta takibi yapacağız biz canım, 22 ekimde gidicem takibe başlayacak eşimede sperm arttırıcı ilaç verdi o da onu kullanıyor bu ay kendimiz deneyeceğiz, uzaktan yardımlı üreme
kasımın 29unda da çentik atılacak, aralıkta kısmetse 2. deneme olacak bakalım :)
sen ne planlıyorsun? sizinde 2 ay bekleme süreniz olacak sanırım
sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff
Slm kızlar dün yumurtalarım toplandı çok rahat geçti çok şükür sonrasındada pek ağrım olmadı 7 tane yumurta toplanmış bügün aradılar 3 tane embriyo oluşmuş çok takıldı kafama az deyilmi ilk denemem olacak baya morelim bozuldu(
Cnmmmm kafana hiccc takma cnkuu onemli olan kalite sayi diil,,, sana1tane lazimm kaliteli olsun yeterrrr sen icini rahat tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?