Düğün 2013 Gelinleri,Acil Yardım Düğün Mekanı&Tarihi.....

journalist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
223
12
118
Merhaba 2013 gelinleri :)
Bir aksilik çıkmazsa düğünü Temmuz ayının 2. haftasında düşünüyoruz,ramazana denk geliyor gerçi:18: Fakat hala nişanlımın ailesinden düğün mekanı bakmak için bir hareket yok,bense çalışyorum ve haftada 1 gün o da haftaiçi izin yapıyorum yani 1 ayda sadece 4 boş gün... Sizce herşey yetişir mi? Düğün mekanını ne zaman önce tutmak gerek,geç kalır mıyız ki acaba?? Yardımlarınızı bekliyorumm:18:

Merhaba öncelikle kolay gelsin diyorum, benim de 30 haziranda düğünüm var seninki temmmuz ortası gibi olacak sanırım merak etme yetişir. ama düğünün yapılacağı yeri mutlaka tutmanız lazım aksi halde zor yer bulursunuz. biz 1 yıl öncesinden tuttuk düğün salonunu planımızı da o tarihe göre yaptık. şuan alışveriş ve evin içinde yenilikler yapma aşamasındayız. İnş sıkışmadan herşey yetişecek. ama siz de biran önce yer konusunda karar verip tutun yoksa yetişmeniz zor olur. Yine de canını sıkma herşey yoluna girer, Allah yardımcı oluyor. Tekrar kolay gelsin diyorum :D

İnanmıyorum 1 yıl mı?? Ben nişanlımın bu ailesiyle biraz zor hallederim gibi görünüyor oof of umarım dediğin gibi her şey zamanında hallolur,senin için de en iyisini diliyorum umarım her şey hayalindeki gibi olur:)

Çok Çok teşekkür ederim, dediğim gibi sıkma canını hallolur hepsi. şimdi ben ne kadar takma desem de sen yine takacaksın kafaya ben de öyleyim çünkü:) insan kafasında birsürü eksiğinin olduğunu düşününce kötü hissediyor. daha alınacak yapılacak çok şey var diyorsun ben de seninle aynı aşamadayım. neyse eviniz falan belli mi bari ya da çeyizin için çok eksiklerin var mı daha??

biz de tam 11 ay önceden tuttuk... 2 haziran Allah kısmet ederse düğünüm. bence de bir an önce bakın mekana canım

Çok Çok teşekkür ederim, dediğim gibi sıkma canını hallolur hepsi. şimdi ben ne kadar takma desem de sen yine takacaksın kafaya ben de öyleyim çünkü:) insan kafasında birsürü eksiğinin olduğunu düşününce kötü hissediyor. daha alınacak yapılacak çok şey var diyorsun ben de seninle aynı aşamadayım. neyse eviniz falan belli mi bari ya da çeyizin için çok eksiklerin var mı daha??

Evet maalesef takıyoruz kafaya yapıcak birşey yok :) Ev konusu şöyle ki biz nişanlımla 4 yıldır beraberiz üniversite yıllarından beri beraber yaşıyoruz tabii ben de bu sürede boş durmadım,son 2 yılda tüm beyaz eşyalarımı mutfakla ilgili bir takım şeyleri aldım yani benim pek bir eksiğim yok düğünden sonra da o beyaz eşyaları kullanmaya devam edicez,kolay kolay eskimiyor zaten..Mayıs ayında oturduğumuz evin kontratı doluyor biz de o tarihlerde düğün sonrası oturacağımız evi tutup mobilya yatak odası vs yenilemeye başlayacağız.. Şuan tek sıkıntı tarih ve mekan:18:

Kızlar çok sağolun valla o kadar yardımcı ve destek oldunuz ki şimdi nişanlımı arayıp akşam düğün için mekan bakmaya gidiyoruz dedim,o da kabul etti :) 2 mekan vardı randevu alıcak akşam için,bakalım nelerle karşılaşıcaz?? Akşam sizlerle mekan ve fiyat paylaşımı da yapabilirim,böylelikle fazla mı iyi mi sizler de fikir atarsınız:)

Hiç stres yapma, düğün mekanına odaklanın bence öncelikli olarak. Eğer düğünü İstanbul'da yapacaksan daha da hızlı davranmanızda yarar var çünkü gerçekten 1 yıl önceden tutuyorlarmış mekanı. Ama dert etme hallolur. İçini rahatlatmak gerekirse bizim de daha düğün mekanı ev vs hazırlanmadı, henüz ufak ufak çeyiz peşindeyim hala. Ama düğün İstanbul'da yapılmayacağı için bir tık rahatım. Bu arada düğünü ramazanda yapıyor olmanız da yer bulma konusunda ve fiyat konusunda size avantaj sağlar pazarlığı sıkı tutun derim ;)

Kızlar çok sağolun valla o kadar yardımcı ve destek oldunuz ki şimdi nişanlımı arayıp akşam düğün için mekan bakmaya gidiyoruz dedim,o da kabul etti :) 2 mekan vardı randevu alıcak akşam için,bakalım nelerle karşılaşıcaz?? Akşam sizlerle mekan ve fiyat paylaşımı da yapabilirim,böylelikle fazla mı iyi mi sizler de fikir atarsınız:)

Çok sevindim senin adına, hadi hayırlısı bakalım inşallah gönlünüze göre bir mekan bulabilirsiniz.

Çok sevindim senin adına, hadi hayırlısı bakalım inşallah gönlünüze göre bir mekan bulabilirsiniz.

veeeee buldukkkk:))))

1 gecede hallolucağını tahmin bile edemezdim ama ilk gittiğimiz yer tam da hayalimdeki gibi fiyatları da uçuk değil,sonra baktığım diğer yerler orası gibi tatmin etmedi sonuç olarak şuan bir ihtimal de ordu evi... Eğer orduevi olmazsa orayı tutucazz..... Çoookkkk mutluyummm... Darısı tüm gelinlerin başına:16::16:

ben bugün baktım benim düğünde nisan sonu yada mayıs başı gibi olacak Rabbimin izniyle yemekli düğüne 5000-6000 arası klasik düğüne ise 3000 diyorlar normal mi bilmiyorum fiyat düğün salonu da daha 2 senelik temiz ve güzel bir yer

umarım hayırlısıyla halledersin çok stresli bi dönem salon aşaması bizde düğüne 6 ay önce tuttuk 4 mayısta düğünümüz şuan hergün koşturmacadayız yinede yetişmicek diye korkuyorum..

ben bugün baktım benim düğünde nisan sonu yada mayıs başı gibi olacak Rabbimin izniyle yemekli düğüne 5000-6000 arası klasik düğüne ise 3000 diyorlar normal mi bilmiyorum fiyat düğün salonu da daha 2 senelik temiz ve güzel bir yer

Öncelikle hayırlısı olsun cnm :)

Merak ettiğim düğününüz hangi şehirde olacak? Zira bu bahsettiğin fiyatlar çok çok normal..Bizim düğünümüz İzmir'de olacak ve yemekli istemiyoruz kokteyl tipi planlıyoruz ve ona rağmen fiyatlar sizikinin çok çok üzerinde :( 3000 verip klasik düğün yapana kadar 5000e yemekliye anlaşmaya bakın derim böylesi daha mantıklı olur gibi.....

umarım hayırlısıyla halledersin çok stresli bi dönem salon aşaması bizde düğüne 6 ay önce tuttuk 4 mayısta düğünümüz şuan hergün koşturmacadayız yinede yetişmicek diye korkuyorum..

Eminim her şey zamanında biticek ve yine herşey kusursuz olacak :))) 4 ay uzun bir süre ne de olsa...

kizlar dugun yerinizi ayarlar ayarlamaz nikah memurunu ayarlamaniz gerekiyor bahsettiginiz aylar tam dugun zamani ve ozellikle hafta sonu dugunlerinde nikah memuru bulmak sorun olabiliyor yada ikinci nikah olarak size geliyorlar ve toren gec vakite kayiyor. hangi belediyeye ait yerde evlenicekseniz o bolgenin evlenme dagiresine basvurmanizda fayda var

Ben de 2013 Ağustosta evleneceğim. Yemekli düğünleri ıvır zıvır süsleme müzik vs ile en uygun 10.000 e kapatabiliyoruz. Halen bir yer tutmadığımız için de her yer bir bir yerimiz kalmadı şeklinde dönüyor.

Bizde düğün mekanı konusunda cok kafa karısıklıgı yasamıştık ama düğün mekanı belli olunca tarih de netleşiyor mekan belli olunca konsept belli oluyor falan hersey kendiliğğinden geliyor yani :)

Sen bize nasıl bir düğün istiyorsun ne tarafta istiyorsun anlat hemen yardımcı olalımmm :)

Back
X