2013 Haziran anneleri bebek arabalarınızı almaya başladınız mı?

korsanmartxix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
417
12
118
Giresun
Bi türlü karar veremiyorum hangi arabayı alacağıma.aklımda bi kaç marka var ama hergün değişiyor fikrim.küçük bi şehirde yaşıyorum görüp deneyerek alma şansım olamayabilir.şimdilik video ve kullanıcı yorumlarını araştırıyorum.sizler ne durumdasınız?hangi marka ve modeli tercih ediyorsunuz?

kimsecikler almamıs galiba

bende sendenim cnm bi türli karar veremiyorum secenek cok olunca karar vermek zor oluyor

arkadaslar herkes aklındaki bebek arabasını burada paylasırsa karar verebilirz belki

ben kraft twist rlx modelini almayı düşünüyorum çok kullanışlı

Biz bir kaç kıyafet sonrası en önce onu aldık. Çok araştırdık, önceleri travel sitem olmalı derken hantallıklarını görünce vaz geçtim. En hafifi bile bagajda çok yer kaplıyordu, kullananlar da, satıcılar da hep 1 yıl sonra baston pusete geçildiğini söyleyince iyice soğuduk. Maclaren XT Tehcno aldık, doğumdan itibaren kullanılıyormuş, Evde açtık, açılıp, kapanması çok kolay, sürüşü rahat. Tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
kimsecikler almamıs galiba

bende sendenim cnm bi türli karar veremiyorum secenek cok olunca karar vermek zor oluyor

arkadaslar herkes aklındaki bebek arabasını burada paylasırsa karar verebilirz belki

ben kraft twist rlx modelini almayı düşünüyorum çok kullanışlı

Bu arabaya da çok gittim baktım ama ağırlığı sebebiyle vaz geçtim. Bebek büyüdükçe kullanmak bence daha da zorlaşır. Kapanınca da bagajda çok yer kaplıyordu.

ben aldım kraftın rio modelini henüz kullanma sansım olmadı tabı ki... ama bende travel sistem diye tutturmustum snra hantallığından dolayı vazgectm bastonlar dha hafif oluyor oyuzden terchm bu yonde oldu anakucağını ayrıyetten aldım

Selam kızlar.. Bizde eşimle yoğun araştırma sonucu, BebeConfort un Loola modelini satın aldık kızımıza.. Travel system olanını.. İlk zamanlar Gracco baktık hep ama bu ürünü görünce kararım değişti.. Joker mağazasında aldık 900 liraya.. Kullanımı kolay, diğer markalara göre biraz ağır tek dezavantajı bu fakat bebek için çok konforlu.. Gidip bir görün derim..

Ne güzel karar verip alanlarınız olmuş.Aklımdakiler mamas papas urbo,wollex,chicco trio veya concord neo.ama hâli hazırda hiç birini görmedim chicco haricinde. Doğumdan itibaren kullanabileceğim,çift yönlü,tam yatan bi puset istiyorum.buna uyumlu bir de anakucağı alacağım otomobilde kullanmak için.portbebe mecbur kalırsam tam yatan bi model bulamazsam mecburiyetten olabilir3lü bi travel sistem.bu markaları alan veya deneyen varsa onlardan da yorum bekliyorum.umarım aldığım arabayı uzun süre kullanabilirim baston puset arayışına geçmem kısa sürede:(

Selam kızlar.. Bizde eşimle yoğun araştırma sonucu, BebeConfort un Loola modelini satın aldık kızımıza.. Travel system olanını.. İlk zamanlar Gracco baktık hep ama bu ürünü görünce kararım değişti.. Joker mağazasında aldık 900 liraya.. Kullanımı kolay, diğer markalara göre biraz ağır tek dezavantajı bu fakat bebek için çok konforlu.. Gidip bir görün derim..

Güzel günlere kullanırsınız inş. Loolada puseti çıkarıp mı arabaya monte ediliyor ana kucağı yoksa ters pozisyonda pusetin içine mi yerleştiriliyor?ben ayrı ayrı monte edilebilsinler istiyorum.

Umarım memnun kalırız.sonunda bunda karar kıldık.hepsiburadadan sipariş ettik 650 tlye.wollex new york travel sistem.işte arabamız:))

$image.webp $image.webp

Ne güzel karar verip alanlarınız olmuş.Aklımdakiler mamas papas urbo,wollex,chicco trio veya concord neo.ama hâli hazırda hiç birini görmedim chicco haricinde. Doğumdan itibaren kullanabileceğim,çift yönlü,tam yatan bi puset istiyorum.buna uyumlu bir de anakucağı alacağım otomobilde kullanmak için.portbebe mecbur kalırsam tam yatan bi model bulamazsam mecburiyetten olabilir3lü bi travel sistem.bu markaları alan veya deneyen varsa onlardan da yorum bekliyorum.umarım aldığım arabayı uzun süre kullanabilirim baston puset arayışına geçmem kısa sürede:(

ben chicco trio enjoy aldım portbebe anakucağı ve puset çanta sı var içinde birde çok kullanışlı anakucağı geniş 14 kiloya kadar kullanılıyor portbebe çok güzel bildiğin yatak :) yumuşak ve yıkanabilir içi takılıp çıkartılması kolay puset geniş çok ağır değil ve baston olarak katlanıyor puset şeklindeken zaten diğerleri takılınca arabaya binince çıkarıyosun güzel ve kullanışlı kullanmak nasip olur inşallah :) bebegimle

pierre cardin 2080 ve kanz 2020 markaları üzerinde duruyorum henüz karar vermedim ..rahatlığı hafifliği ve pratikliği dışında fiyat olarakta uygun olması gerekiyor:44:

Erken diyorduk ama duramadik bizde aldik:) bilmiyor turkiyede varmi biz stokke xplory aldik. Cok guzel gorunuyor ilk dogdugundan beri Kullanilabilecek Allah izin verirse:)

bizimde En erken alışverişlerimizdendi, bende herkesin yaşadığı sıkıntıyı yaşadım
Aklımda travel olması kesindi, ihtiyaçlarımı karşılayan oydu çünkü
Baya araştırma sonucu en içime sinen
Mamas&Papas Urbo modelini aldık

$image.webp . $image.webp

Son düzenleme:
Bizim bebek arabasını sağolsun ablam alacak o da kaliteli arabaları gösteriyor bana ama ben o kadar pahalı arabayı gerek görmüyorum. 200 - 300 lıranın üzerine çıkmayan hafif bi araba bulabilirsem alıcam inşallah

bebek arabası bende cok araştırdım. en sonunda kraft capri yi aldık. puseti de var. çok kullanışlı. baston modeli şeklinde ve kapanınca az yer kaplıyor. ilerisi için cok kullanışlı. ileriyi düşünerek aldık. çantası bile var. tavsiye ederim...

bizimde En erken alışverişlerimizdendi, bende herkesin yaşadığı sıkıntıyı yaşadım
Aklımda travel olması kesindi, ihtiyaçlarımı karşılayan oydu çünkü
Baya araştırma sonucu en içime sinen
Mamas&Papas Urbo modelini aldık

Eki Görüntüle 642083 . Eki Görüntüle 642086

Merhaba ben de sola modelini aldim ama icime kurt dustu
yatar pozisyondan dik hale tenteyi tutarak veya arkadan direk
iterek oluyor bir kilit veya emniyet yok
bebek uyurken dalginlikla tente kapatsak cocuk katlanir
Acaba kraft twist mi alsaydim diyorum simdi siz ne
dusunuyorsunuz henuz kullanmadan bilemiyoruz tabi...

Back
X