Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım çok sağol :)) izne ayrıldım tüm hazırlıkları tamamladım.canım sıkılıyor evde.ben de mevcut kalan malzemeleri değerlendireyim dedim.sepet almak istemedim çünkü kendimi tanıyorum ben onu atarım.kına ve nikah sepetlerimi hemen atmıştım:)) bunu atarsam içim acımaz en azından.evde kalabalığa tahammülüm yok sanırım.
yaratık ailesi diktimoğluşuma:))ilgisini çeker mi bilmiyorum ama hiç olmadı aksesuar niyetine odayı renklendirirler:)
fotoyu düzeltemedm bi türlü yan oldu
Egitimde hemsire topuksuz, rahat, mumkunse yikanabilir terlik alin demisti. Yaz gunu olacagi icin sabo terlikten ziyade acik terlik alabilirsin. Zaten corap giyecegiz. Giymesi cikarmasi kolay olan, sisligine gore bir numara buyuk bir terlik alabilirsin
selam kısmetse mayıs annesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum - normali bekliyoruz son gün 31 Mayıs hayırlısıyla -, haziran anneleri ne yapıyor diye bir bakayım dedim..
dışarıda giymek için birkenstock aldım inanılmaz mutluyum, bel ağrısı diye birşey kalmadı ben limangodan almıştım hepsiburada da uygun fiyatları.. bir de akşam e-bebek e bakarken hayzek terlik aldım, 13 TL gibi bir fiyata; normalde 50-60 TL ye satılıyor kaçırmayın derim hastanede giymek için çok iyi..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, iyi geceler..
yaratık ailesi diktimoğluşuma:))ilgisini çeker mi bilmiyorum ama hiç olmadı aksesuar niyetine odayı renklendirirler:)
fotoyu düzeltemedm bi türlü yan oldu
ince keçeden diktim canım bunları.kalıpları da nette gördüğüm hoşuma giden oyuncaklara bakarak kendim çıkardım çok kolay oldu zaten.içlerini de boncuk elyafla doldurdum.
ince keçeden diktim canım bunları.kalıpları da nette gördüğüm hoşuma giden oyuncaklara bakarak kendim çıkardım çok kolay oldu zaten.içlerini de boncuk elyafla doldurdum.
Merhaba kızlar ben temmuz annesıyım ama sızıde takıp ediyorum fikir olması acısından.nede olsa ben den bır ay tecrubelısınız.
Bende aldıklarımı paylaşayım:Sizinde fıkrınız olur
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka
gebelik eğitiminde hastaneye gelirken yanımızda 3-4 adet gecelik getirmemizi söylediler.özellikle normal doğum yapanlar için çok gerekli oluyomuş.içinde en rahat ettiğiniz,evde kullandığınız,kirlendiğinde üzülmeyeceğiniz pamuklulardan olsun dediler.sürekli açılma kontrolü yaptıkları için geceliği yukarı doğru açtırıyoruz rahat oluyo,pijama altı aşağı inik bi şekilde dolaşmak sizi de rahasız eder dediler.doğum sonrası içinse süslü gecelik-pijamalarınızı getirebilirsiniz,sizi temizleyip,giydirip öyle odaya çıkarıuyoruz dediler.hastane çantası hazırlayanlara fikir verir belki.
Seyzen cok güzel olmuş canım
Gule gule agiz tadıyla kullanin oglusunla
Hersey tamam , oglunu bekliyor odası
Hayırlısıyla kolaycada bi dogumun olsun inş cnm..
Bizde bu yatağı aldık kızıma şimdilik , ufak tefek zıbın vs var ama onları çekmem lazım , cinsiyeti geçen hafta belli olduğu için henüz hastane çıkışına bakamadık , artık bundan sonra alınanları eklerim
Ben birşey sormak istiyorum tecrübeli anne olarak size.
Bu aldığınız beşikten memnunmusunuz? Hangi aya kadar kullandınız?
Bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz?
Ben birşey sormak istiyorum tecrübeli anne olarak size.
Bu aldığınız beşikten memnunmusunuz? Hangi aya kadar kullandınız?
Bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz?
Bende bu beşikten aldım yatak odasına. Şuan kızım 6 ay 7 günlük oldu. Doğduğunda boyu 54 cm di uzun doğdu. Yani hala uzun boylu ve biz hala o beşikte yatırabiliyoruz. Ama 8 ya da 9.ayında muhtemelen odasına büyük beşiğine geçireceğim. Birde beşikle birlikte gelen yatak çok ince oluyor, buradan bir arkadaş da bende bu beşiğin içine ek yatak yaptık.
Bende bu beşikten aldım yatak odasına. Şuan kızım 6 ay 7 günlük oldu. Doğduğunda boyu 54 cm di uzun doğdu. Yani hala uzun boylu ve biz hala o beşikte yatırabiliyoruz. Ama 8 ya da 9.ayında muhtemelen odasına büyük beşiğine geçireceğim. Birde beşikle birlikte gelen yatak çok ince oluyor, buradan bir arkadaş da bende bu beşiğin içine ek yatak yaptık.
Teşekkür ederim cnm cvladığın için :) bende almayı düşünüyorum ama uzun ömürlü de olsun istiyorum napcam hiç bilmiyorum. evim küçük ayrı oda yapamayacağım ilk etapta bebeğime o yüzden yer kaplamayan bişiler olsun istiyorum
çok istediğimiz oda takımı olmadı montaj ve kargoda anlaşılamadı 500 lira istediler sadece montaj için çok geldi bi beşik parasını sırf montaja vermek bizde istanbuldan beğendik dayısı aldı oğlumun odasını dün kurmaya geldiler şuan kaba taslak koyulmuş halini paylaşıcam
karyolası yatak oluyor sonradan yanında ki dolap tek hale gelebiliyor beşiğin üstünde bez stoğu yapmak için bi bölme var içi rahat 250 bez alır bunları duvarı için almıştım meleklerimiz cibinliğimizde bunuda büyük dayısı aldı daha çok eksiğimiz var halısı ve perdesini anneannesi yaptırıcak dolap içlerine örtüsü yapılıcak kapı süsü duvar kağıdı eksiklerimiz çok henüz
daha alınması gerekenler
bebek arabası
kanguru
ana kucağı
hamak
biberonları
bebek bakım ürünleri
iç çamaşırları
küvet
bornoz
süt pompası
kendim için henüz hiç bişey almadım
perde
halı
kapı süsü
dönence
hastane süsleri bu kavanozlardan ve bezlerden alıp şeker ve çikolatayla doldurup hastanede dağıtılmasını istiyorum
portatif bi sepet beşik almam gerek yatak odasına geceleri bnle olması gerek
Burda eklemediğim ama alınmış olup dayısı ve anneannesinde tutulanlar
nevresim takımları 2 tane
hastane çıkışı
özdilek battaniye
birkaç takım iç çamaşırı ve kıyafet
yelek ve hırkalar
doğum sonrası için alınmış pike takımı ve yatak örtüsü
Nisan sonu eksikleri tamamlamayı düşünüyorum eminönü yolu gözüküyor bana :) keyifli zamanlar başladı artık sıpalar doğsada giyseler yatsalar odalarında beşiklerinde sabırsızlanıorum