- Konu Sahibi azeri_gelini
-
benim bebebeğim 15 haftalık doktorum yılbaşından sonra ikili tarama testi yapılcağını söyledi belki o zaman gösterir kendini malesef benim belirtilerdende bir şey anlamıyorum ilk hamileliğim ve çok ağır geçiyor hala çok yoğun bulantılarım var son 2.5 ayda 5 kilo verdim göbeğim falan belli değil yüzüm değişiklik yok hiç aşermedim malesef nasıl umutlanayım ben :) sadece rüyamda kız olduğunu gördüm çin takvimine görede kız ama hayırlısı sağlıkla olsun diyorum :)
herkese merhaba.bize de doktorumuz 12+2 de çıkıntı yok kız gibi gözüküyor dedi.bu gün de ikili testte pipişi gördük şaka gibibir ay boyunca kızım diye sevdim oğluşumu
mehselcim 3 lü testte mi çıktı acaba 16 haftadan sonra doktor bana 3lü yapalım demişti.oğluşun hayırlı olsun sağlıcakla büyüt. ben seni daha önceden tanıyorm hiç yazmamıştım ama devamlı takip ediyodum topği. geri dönmen ne güzel
Herkese merhaba,
14 haftalık hamileyim, haftaya cumartesi yani 15+2 iken doktorla randevum var. Sizce cinsiyetin belli olmama ihtimali var mı?:44:
canım rüyanda kız gördüysen oğlun olur.tabi allah bilir yinede ama kızımda hep erkek bebek görürüdüm ben.
Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim, 2013 haziranda bebeğimi hayırlısı ile kucağıma alacağım. Sizlere bir sorum var ilk tarama testinde T-hcg hormonu 50 ve üzeri ise kız bebek mi demek oluyor
Herkese merhaba,
14 haftalık hamileyim, haftaya cumartesi yani 15+2 iken doktorla randevum var. Sizce cinsiyetin belli olmama ihtimali var mı?:44:
belli olur canım eğer erkekse tam anlamıyla belli ediyor kendini bebeğin pozisyonuda uygunsa öğrenebilirsin benim doktorum 12. haftada tahminde bulundu 14. haftadaki farklıydı tespiti bir dahada gitmedim 18 i bekliyorum garantilemek için tecrübeli ve kendinden emin bir doktor rahat rahat tahmin yapar merak etme............
canım bol su iç 2 gün boyunca ozaman bebek daha rahat hareket edebiliyomuş ve cinsiyeti daha kolay görülüyomuş.sıvısı az olunca bebek hareketsiz olurmuş.doktorum söylemişti
o zaman inşallah doğru pozisyonu yakalarızzaten emin olmadan yapılan cinsiyet tahminleri sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyor..Bir arkadaşımın bebeği baya bir süre erkekti alışverişler yapıldı falan sonradan bebiş kıza dönünce aldıklarının hepsini değiştirmek zorunda kaldılar.:106:
Kızlar kontrolüm ay sonu ama ben cinsiyetini cok merak ediyorum bildiin catliycam,biraz belirti yazayımda bi tahminde bulunun lütfen.
bebek sagımda doktorda orda buluyor
ilk günler biraz bulantım oldu ama çıkarmadim
canim acı istiyor çigköfte acılı şalgam falan,birde yogurt
kıymadan tiksindim
yüzümde sivilce var zaten ergen gibi hep cıkardı
kilo almadim gibi yada 2-3 almışımdir kiyafetten belli degil,biraz göbek cikti hemde 2 ayda
neyse daha yazsam yazarim cvp bekliyorum tsk ederim kızlar
Evet ben varim 3. Cocugum olcak insallah hayirlisiyla. Biri kiz biri erkek olmasina ragmen bende
3. Istedim bir kizim daha olsun istiyorum kismetse .
Doktof kiza benzetti 16. HaftAmizda ama net degildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?