arkadaşlar ben de daha kilo almadım hiç aslında biraz üzülüyordum başlarda bende mi bir gariplik var herkes kilo alıyor ben alamıyorum acaba bebişimin gelişimi iyi midir diyodum ama okuduğum kadaruyla çoğu kişi böyle ilk 4ay kilo almamak normal görünüyor galiba biraz moralim düzeldi açıkçası. iştaım da her zamanki gibi arada sabah bulantılarım var ama çok az çok şükür bu arada bebişleri ne zaman hissederiz? ben hissetmiyorum daha...
Ben de üzülüyordum ama bebeği iyi beslemişsin dedi dr normalmiş bu aylarda almayan oluyormuş ama 5. aydan sonra alırsın dedi:) ya ben bebeği hissediyorum böyle pıt pıt seyirme gibi ama erken diyolar, çok hareketli bir bebeğin var dedi dr ultrasonda hopluyodu da yanına diğer hemşireleri çağırdı bakın nasıl tavşan gibi diye acaba hissedilir mi ki:)
kızlar bende hiç kilo almadım benim için süper bi duygu su içsem anında 1 kilo alan biriyim zaten kiloluda hamile kaldım şimdiye kadar sıfır ne aldım ne verdim göbeğimi eskiden içime çekebiliodum artık çekemiorum çünkü göbeğim çıktımı çıkmadımı bilmiorum hafif bi göbüşüm var zaten
bu arad o seğirme gibi şeyi bende hissediorum ama karnımın üstüne yattığımda normalde hissetmiorum bazen sabah kalkıorum yüzüstü yatmış oluorum bilerek yatmıorum ama sabah kalktıgımda düzenli olarak seğirme gibi bişey hissediorum daha erken biliorum ama normalde olmuyo
bide mesela 5 dk boyunca hissediorum bunu bebk 5 dk boyunca rtimik hareket edebilirmi ben pek sanmıorum acaba kalp atışlarınımı hissediorum ne bilim:)))
kızlar bende hiç kilo almadım benim için süper bi duygu su içsem anında 1 kilo alan biriyim zaten kiloluda hamile kaldım şimdiye kadar sıfır ne aldım ne verdim göbeğimi eskiden içime çekebiliodum artık çekemiorum çünkü göbeğim çıktımı çıkmadımı bilmiorum hafif bi göbüşüm var zaten
bu arad o seğirme gibi şeyi bende hissediorum ama karnımın üstüne yattığımda normalde hissetmiorum bazen sabah kalkıorum yüzüstü yatmış oluorum bilerek yatmıorum ama sabah kalktıgımda düzenli olarak seğirme gibi bişey hissediorum daha erken biliorum ama normalde olmuyo
bide mesela 5 dk boyunca hissediorum bunu bebk 5 dk boyunca rtimik hareket edebilirmi ben pek sanmıorum acaba kalp atışlarınımı hissediorum ne bilim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?