2013 haziran anneleri kilo almaya başladınız mı??

kızlar 19 haftalık hamileyim .hi sormayın kaç kilo aldığımı 63le başladım şuan 70 kiloyum bundan sonra heralde canlı duba olurum:)))

senin izinden geliyorum :) bende 5 kilo aldım 17 haftada :)

hamile kalmadan önce 4 ay rejim yapmıştım 70 kilodan 63'e inip 3 ay öyle kalmıştım.hamile kalınca yemeye başlayınca bebekle beraber eski kiloma döndüm sanırım.ama Allahtan zayıflamıştım şimdi daha fazla almış olurdum.ama hiç üzülmüyorum az falan yiyemem hiçbir şeyi bebeğimden kısamam o bir doğsun eve koşu bandı alır hergün yürürüm ne yapayım....ölemem ya:)))))

senin izinden geliyorum :) bende 5 kilo aldım 17 haftada :)

İlk mesajları okuyunca bende kesin bir tuhaflık var diye çok üzülmüştüm ama yalnız değilmişim.18 haftam ilk gebeliğim 1.65 boyum var 55 kg ile hamile kalmıştım şu an 62 kg oldum yani 18 haftada 7 kg aldım.Bebeğim için yiyorum napayım biraz bahane gibi,bebekleri çok sağlıklı olupta çok az kg alan hatta hiç almayan anne adayları var,nerede yanlış yapıyoruz acaba ? şimdiye kadar bu kadar kg aldıysak bundan sonrasını hiç düşünemiyorum.
Bir arkadaşım var şu an 7.ayına girdi ve sadece 8 kg aldı.Aramızda 3 ay olmasına rağmen sadece 1 kg fark var.Ne yapmak lazım acaba,çok sinirim bozuluyor bu duruma ...:18:

aynı kaderi paylaşıyoruz canım.. ben pek yemiyorum da anlamadım hiç hatta bir kaç arkadaş bir topiğe yazıyoruz ne yediysek günlük oraya sende katılabilirsin en azından fikir alıyoruz hatta benim yediklereme baksan fena heleki bugun düzgün birşey yememişim yine de killooooo oluyo.. normalde kolay kolay kilo alamam ben çok yerdim ama olmazdı birsey bebeğim bana kiloyla geldi :)

ilk mesajları okuyunca acaip moralim bozuldu kimse kilo almamış hatta veren dahi olmuş. ama sonradan kendim gibi hamişleri görünce rahatladım :) bende 63 le başladım. 16. haftam bitiyor. şu anda 68 lerde geziniyorum. 5 kilo civarı almış durumdayım. inşallah çok fazla kilo almam ama kilo almayayım diyede yiyeceğimden kısamam. 75 le doğursam ne güzel olur ddiye düşünüyorum ama bakalım artık :)

ben de 18. haftadayım 6 kilo aldım.53 ile başlamıştım hamileliğime şu an 59 kiloyum.umarım böyle devam eder ama çok dikkat ediyorum.

bence kaç kilo aldığımız tamamen bizim kaç kilo ile hamileliğe başladığımızla ilgili bir durum. ben 80le başladım, 1 kilo aldım. aslında ilk 5 ay hiç almasam çok mutlu olacakım fakat iştahım çok açıldı. hedefim 90ı görmeden doğuma girmek, 87 ile girebilirsem başarı, 85 mükemmel diyorum :)

Slm o hic kilo almayanlardan biride benim hatta verdim bile:)))
Uzulmeyin hemen cunku ben kilolu hamile kaldim bu 3. Bebegim olcak
87 ile hamile kaldim hala ayni kilomdayim suan yedigime ictigime dikkat etmiyorum
Ama abur cubur fazla yemiyorum.
Ilk bebegimde 25 kilo dan fazla almistim dogumdsn sonra iki ay icinde kilodan eser bile kalmamisti
Ikncide 5 kilo ile doguma gitmistim dogumdan sonra sanki doguran ben degildim.:)
Ama ikidindede 50-55kiloyla hamile kalmistim bakAlkm bunda ne olcAk

18. haftam bitti biticek 4 kilo aldım. ama cok zayıf basladıgım icin hic farkedilmior aldıgım. zaten 24. haftadan sonra asil kilolar alinir diyorlar. bir arkadasim 5 ayda 3 kg alip kalan 4 ayda 20 kg almayi basardi mesela :) 6. aydan sonra cok dikkat etmek lazım, bebege yaramayan hic birsey yenmemeli. yoksa bi anda 20 kg aliveririz. Hem agirlasiriz hem de vucudumuz catlar. Bazilari bosveeer alirsam alayim bebegim icin herseye deger, nasilsa sonra gidiyor falan diyor ama bana cok mantikli elmiyor 10 kg de alsan 40 kg de alsan doguracagimiz 3-4 kg arasi bi bebek. Fazlasi hem anneye hem bebege zarar - seker, tansiyon, kolestrol anlaminda.

bu kilo işinden en çok çekenlerden biri benim sanırım 58 kg ile başladım, hyperimesis nedeni ile 8 kg verip 50 ye düştüm. Şimdi 54'üm. Artık düzenli alıyor görünüyorum

ben 60 kilo ile hamile kaldım 1.64 boyum var şimdi 64 kiloyum 4 kilo almışım

Selam, 17 haftalık hamileyim :)
Boyum 1.60, hamileliğe 51 kg ile başladım, şimdi 53 kiloyum. Az önce 3 tane elbise denedim haftasonu giyebilmek için olmadı :S çok garip bi duygu, ama büyüdüğünü düşünmek güzel :)

49ile hamileliğe başladım şimdi 50 olmuşum.17haftada 1kilo az gibi görünse de doktorum iyi dedi kilo almanı istemiyorum dedi. sanırım bundan sonra 2şer 3er kilo alıncak gibi görünüyor her ay. bebişim sağlıklı olsun da artık her türlü kiloya da razıyım ben...

17 haftalık oldu. 2,5 kilo aldım. son 1 aydır hiç kilo almadım. yiyorumda ama nereye gidiyor bilmiyorum. göbiş büyüdü

Selam Kızlar :)
ben 61 kiloyla başladım suan 19 haftalığım ve 65 kiloyum
4 kilo almışım. ama göbeğim baya büyüdü. resmen hamile
olduğum anlaşılıyor :)

bende 70 kilo ile başladım 64 e düştüm şuanda 65 im çok şükür bir kilo aldım. bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi boşş...

18. haftamın ilk günü gittim son kontrolüme henüz hiç kilo almamıştım 57-58 kiloyla başladım. Şimdi 20. haftamın içerisindeyim ama sanki biraz aldım gibime geliyor 23. haftada kontolüm ve ayrıntılı ultrasonum var o zaman görücez bakalım :18: Kilolar alınır da verilir de illaki ama fazla kilo alımı normal doğumu zorlaştırıyo bide sağlıksız bişey Kilo aldıran hiç bir yiyeceğin çocuğa bi faydası yok zaten Şimdilik dikkat etmek için kasmıyorum ama kilo almaya başlarsam karbonhidrat tüketimimi düzene sokarım inşallah :26: İnşallah hiç gerek kalmaz da rahat rahat ne istersem yerim zaten henüz iştahım açılmadı bakalım asıl 5. aydan sonra geliyo kilolar diyolar İnşallah fazla kilo almadan 10 kiloyla falan kapatırım hamileliği

Spor sormuş arkadaşlar burdaki spor salonunda airobik ve fitness var sadece doktorum onaylamadı gitmemi Plates falan olsaydı keşke ya da hamilelik kursu falan ama nerdeeee internetten hamile egsersizleri bul onları yap dedi ben daha başlamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…