Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk foto da bizden olsun o zman konu sahibi olarak ama burda minicigiz 7+0 çarşamba günü tekrar çekincez o zamn tekrar koyarım
Eki Görüntüle 550968
maşşalh canım ne güzel çıkmış seninkilerde idrar testi de kopkoyu benimkini zor görüyon
canım kesen yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkkek diyolar
seninki kız benimki erkek heralde
benim gönlümden geçende kız zaten bütün topik kız istiyoSağol canım kullandığım test profosyonel bi test yani benimde ilk testim seninki gibiydi ama emin olmak için bundan almıştık bunda daha net çıktıbende öyle bir duyum aldım hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda ama gönlümden geçeni sorarsan kız bebiş
![]()
benim gönlümden geçende kız zaten bütün topik kız istiyo
sağlıklı hayırlı evlat olsun da hiç öenmli değil
kıyamam ya insan bi tuhaf oluyo gerçekten ya değişik bi duyguymuşAmin canım hayırlı ve sağlıklı olsunlar kızda olsa erkekte olsa canımızın parçası onlar bugün konuştum bebeğimle konuşurken tüğlerim diken diken oldu sanki beni anlıyormuş gibi hissettim Allah nasip ederse ileriki aylarda nasıl duygulanırım artık bilmiyorum![]()
kıyamam ya insan bi tuhaf oluyo gerçekten ya değişik bi duyguymuş
neden koyamıyosun canımm yaBen koyamıyorum :) ayy ne güzeller yaaaa
neden koyamıyosun canımm ya
resim büyük geliyodur canımhata veriyor nedense
anamm maşallah
anamm maşallahay ne güzel gözüküyolar ya yirim ben bunları ya aynen canım fasulye gibi de duruyo ama yuvarlak gibi de duruyo sanki anlayamadım