herkese hayırlı olsun Allah sağlıkla bebişlerimizi doğurmamızı nasip etsin ve bide kolay acısız pırt diye çıkaracak bi doğum nasip etsin.gebelik testini saklayan annneler var ben mal gibi attım yaa şimdi üzüldüm valla o an pek beklemiyoduk şaşırmıştık ölece attım hatta o zaman eşime saklasammı dedim sonra anam idrar var bunda kokar mokar dedim atıverdim yavrucağın ilk müjdesini
teyzeleri bu kızımın 7 haftalık fotosu![]()
yaa yüklenmemiş foto neden acaba yapamadım bi türlü
bende saklıyorum niran5 yavrumun ilk müjdesini.. bende hiç beklemiyordum evlendim ilk ayda hamile kaldım bizim için büyük şok oldu.. test yaptım acayip koyu sekılde çift çizgi çıktı eşimde bende tabiri caizse mala bağladık öle baktık hatta eşim hiç konuşmadı bense cok üzüldüm onun bu tepkisine hamile olduguma sevinememiştim bile hayret psikolojiyle iyiki atmamısım ben.. ertesi gün kanda baktırdım gebelik kesinleşince telefonda bir sevindiki bu da beni ayrı şok etti meğerse o evde yapılan testler güvenilir değil diye duymuş kendimizi kaptırmayalım diye sevinmemiş :) böle işte senin yorumunu görünce anılarım depreşti:)