2013 kasım anneleri

Eymen Doruk....Umut Efe ... kararsızım hayırlısı ile o günleri Rabbim göstersin işallahta sanırım yüzünü görmeden karar veremicemm

çok zor bu isim konusu.. biraz da islami boyutta düşününce insan zorlanıyor.. biz de en son Ahmet Erdem mi olsaki diye düşünüyoruz.. bu gidişle oğlum isimsiz kalıcak..

çok zormuş bu isim koyma işi aylardır düşünüyorum hala tam olarak şu olsun diyemedim eşim hiç ilgilemiyo sağolsun daha var diye dedesinin adını istiyo mahmut ama diretmiyo son karar benim. sıcak baktığım isimlerde taha baran , sarper, kağan inş. daha çok içime sinen bir isim bulurum

kağan mı kaan mı?:26:

kız ismi de söyleyin ya bende kararsızım

kağan mı kaan mı?:26:

kız ismi de söyleyin ya bende kararsızım

kaan daha hoş ama söylerken kağan deniyor genelde onun için kağan daha mantıklı geliyor bana
zümra,:1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.
berra: Doğru sözlü, hayır işleyen kimse
irem

30. haftaya geldik Bebeğime hala isim bulamadık diye hayıflanıp duruyodum meğer yalnız değilmişim.
Aslında dini bi isim olsun istiyorum ama bi türlü bulamıyorum.
E bulamayınca da eşim yiğit, ben koray diye diretmeye başladık.Bakalım hangimiz kazanacak

benimde oğluşumun ismide Haktan Eser olacak inşallah. eğer olurya drlar yanılırda kızım oluverirse diye onda isim bulduk Nehir olacak kızımın adı

biz de net karar veremiyoruz. ''ali emin'' düşünüyoruz şimdilik.

hayırlı sağlıklı olsun inşallah hepimizinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…