- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Par yatak alırken içine uygun şilte de bakın derim. Alırken iyice inceleyin, kumalı çok hışırdıyor mu, eklem yerlerinden çok oynuyor mu kenar fileleri esniyor mu. Bende graco counter prestij pembe annemde chiccco lullaby gri turuncu var.
Graconun dönencesini, raflarını ve sepetini acayip kullandım ama çok hışırdıyordu ve eklemerinden oynuyordu. Ara katta pek sorun olmadı hatta geceleri beşik gibi salladım ama şimdi ayaklandı. Yatak oynak olunca hep ayağı kenarlara giriyor sıkışacak diye korkuyorum, çok derin eğilmek çok zor, tabii rafları çıkardık dipte yatınca, sepetede bir şey koymak artık mümündeğil kız habire kurcalıyor oraları. Bir de titreşim aparatının kablosu açıktan geçiyor 6 aylıkken sürekli kabloyu koparmaya çalıştığı için çıkarmak gerekti. Zaten müziklei de rezaletti. Ama önemlisi ara katı kullanırken yatak zemini düz dğil çukur kalıyordu bebek içinde rahat yatamıyordu, uygun ebaylarda sunta kestirip koymak zorunda kaldık.
Chicconun rengi güzel değil. Titreşim aparatı çok gürültü yapıyor. Tekerleri graco kadar rahat değil. Ama taş gibi hiç oynamıyor. Biz oyun halısı kısmıyla da çok oynamadık. Oysa dönenceye çok baktı.
Kısaca ben cahildim neye bakacağımı bilmeyince bir markaya bir de tipine bakarak para verdim siz iyice inceleyin.
canım ben de graco almayı düşünüyodum, hatta şu ana kadar gezip beğendiğim tek park yatak graco oldu. ama senin anlattıklarını okuyunca ikide kaldım doğrusu. 1 yaşına kadar oda yapmayıp yanımda yatırmayı düşünüyodum ama şimdi aklım karıştı mobilya alıp oda mı yapsam graco rahat değilse boş yere almıyım.. :/