2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Par yatak alırken içine uygun şilte de bakın derim. Alırken iyice inceleyin, kumalı çok hışırdıyor mu, eklem yerlerinden çok oynuyor mu kenar fileleri esniyor mu. Bende graco counter prestij pembe annemde chiccco lullaby gri turuncu var.

Graconun dönencesini, raflarını ve sepetini acayip kullandım ama çok hışırdıyordu ve eklemerinden oynuyordu. Ara katta pek sorun olmadı hatta geceleri beşik gibi salladım ama şimdi ayaklandı. Yatak oynak olunca hep ayağı kenarlara giriyor sıkışacak diye korkuyorum, çok derin eğilmek çok zor, tabii rafları çıkardık dipte yatınca, sepetede bir şey koymak artık mümündeğil kız habire kurcalıyor oraları. Bir de titreşim aparatının kablosu açıktan geçiyor 6 aylıkken sürekli kabloyu koparmaya çalıştığı için çıkarmak gerekti. Zaten müziklei de rezaletti. Ama önemlisi ara katı kullanırken yatak zemini düz dğil çukur kalıyordu bebek içinde rahat yatamıyordu, uygun ebaylarda sunta kestirip koymak zorunda kaldık.

Chicconun rengi güzel değil. Titreşim aparatı çok gürültü yapıyor. Tekerleri graco kadar rahat değil. Ama taş gibi hiç oynamıyor. Biz oyun halısı kısmıyla da çok oynamadık. Oysa dönenceye çok baktı.

Kısaca ben cahildim neye bakacağımı bilmeyince bir markaya bir de tipine bakarak para verdim siz iyice inceleyin.

canım ben de graco almayı düşünüyodum, hatta şu ana kadar gezip beğendiğim tek park yatak graco oldu. ama senin anlattıklarını okuyunca ikide kaldım doğrusu. 1 yaşına kadar oda yapmayıp yanımda yatırmayı düşünüyodum ama şimdi aklım karıştı mobilya alıp oda mı yapsam graco rahat değilse boş yere almıyım.. :/

bizde dün gittigidiyordan park yatak siparişi verdik fiyatı çok uygundu oğluşuma kırmızı park yatak aldık olur mu ki diye dertlenirken park yatak yorumlarını okuyup derdime dert kattım :) netten ilk kez alışveriş yaptık gözümle görmediğim bi ürün inş. güzel kaliteli birşey çıkar

biz massimo ricco park yatak aldık bu akşam kurduk kenarları cırt cırtlı değil aksine fermuarla sabitlenmiş oluyor ikinci katı bu yüzden çökme derdi yok .kraftla massimo ricco arasında kalmıştık Kraft sallanmadığı için bunu seçtik ben çok beğendim tasarımını .bebekle kullanınca daha iyi anlayacağız bakalım

Massimo Ricco Elite Oyun Parkı 70*110 Mavi GittiGidiyor'da 91079482 aldığımız yatak bu

Eki Görüntüle 768498 Eki Görüntüle 768499 havuzluhandan denizime aldığım ciciler
Eki Görüntüle 768477 Eki Görüntüle 768479 Eki Görüntüle 768480 Eki Görüntüle 768481 Eki Görüntüle 768482 Eki Görüntüle 768483 Eki Görüntüle 768484 Eki Görüntüle 768485 Eki Görüntüle 768486 Eki Görüntüle 768487 Eki Görüntüle 768489 Eki Görüntüle 768493 Eki Görüntüle 768493 Eki Görüntüle 768494 Eki Görüntüle 768494 Eki Görüntüle 768495 Eki Görüntüle 768496 Eki Görüntüle 768500 Eki Görüntüle 768501 Eki Görüntüle 768503 Eki Görüntüle 768512 Eki Görüntüle 768513 Eki Görüntüle 768514

beyaz tulum 17 tl ydı sanırm

gecelık takımlar adet 7.5 tl

alt pijama 3 adet 10 tl

uzun kollu bady 3 adet 10 tl

sapka 3 tl

eldıven 2 tl tanesi
kısa kollu yelek 5 tl tanesi
uzun kollu yelek 5 tl
hastane çıkısı 40 tl
penye battaniye 10TL
Polar battaniye 20 tl
alt açma ünitesi 20 tl
emzik kabı 5tl
bogulma onleyici yastık 15 tl
coraplar 5 tl
zıbın takımları adet 5tl
agız sılme bezı 10 adet 5 tl
converse puffyy ve zeynep alyanın hediyesi oğlusma ayrıca tekrardan cok tşk ederim....
çamasır fılesı 5TL dı sanırım
patıklerı hatırlamıyorum ama uygun fıyataydı aynı yerden okadar cok alınca unutuyor ınsan
banyo havlusu,beyaz battaniye ve kuvet fılesını teyzos verdı.kuvetınıde verecek....

burcumm senin yazdıklarına bakarken gördüm paylaştıklarını çok beğendim:16::16: özledim bi bakayım şu kıza napmış dedim :5:

güle güle kullansın paşamız :emir_bebek::emir_bebek: çok beğendim

çok güzel zamanlar bunlar insan aldıkça alası geliyor $frozen2xc0qt0.gif

sende yakında bebişinle $kurtsoftsmiley1836dtku4.gif resimleri eklersin

özledim valla eski sohpetleri :38:

herkesin bebeişi sağlıkla zamanında gelsin inş..kolay gelsin herkese

Par yatak alırken içine uygun şilte de bakın derim. Alırken iyice inceleyin, kumalı çok hışırdıyor mu, eklem yerlerinden çok oynuyor mu kenar fileleri esniyor mu. Bende graco counter prestij pembe annemde chiccco lullaby gri turuncu var.

Graconun dönencesini, raflarını ve sepetini acayip kullandım ama çok hışırdıyordu ve eklemerinden oynuyordu. Ara katta pek sorun olmadı hatta geceleri beşik gibi salladım ama şimdi ayaklandı. Yatak oynak olunca hep ayağı kenarlara giriyor sıkışacak diye korkuyorum, çok derin eğilmek çok zor, tabii rafları çıkardık dipte yatınca, sepetede bir şey koymak artık mümündeğil kız habire kurcalıyor oraları. Bir de titreşim aparatının kablosu açıktan geçiyor 6 aylıkken sürekli kabloyu koparmaya çalıştığı için çıkarmak gerekti. Zaten müziklei de rezaletti. Ama önemlisi ara katı kullanırken yatak zemini düz dğil çukur kalıyordu bebek içinde rahat yatamıyordu, uygun ebaylarda sunta kestirip koymak zorunda kaldık.

Chicconun rengi güzel değil. Titreşim aparatı çok gürültü yapıyor. Tekerleri graco kadar rahat değil. Ama taş gibi hiç oynamıyor. Biz oyun halısı kısmıyla da çok oynamadık. Oysa dönenceye çok baktı.

Kısaca ben cahildim neye bakacağımı bilmeyince bir markaya bir de tipine bakarak para verdim siz iyice inceleyin.

kız ozaman sence hangisi iyi bir fikir verseydin ya :)

şifonyeri almadık ama yerimiz yokkk..avizeyi de eşim beğendi:)karyolanın büyük ve küçük yatağı ile uyku setini de veriyorlarmış yanında..hepsine 2200 verdik.

tatlım nereden aldığınız uygunmuş fiyatı sadece beşiği ne kadar mesela birde markası ne olmadı netten araştırırım.

belis büyüyen beşiğimizi belis uyku setimizi yatağımızı cibinliğimizi mevlüt takımımızı aldık bugün ananemizin hediyesi ama 1 ay sonra gelcekler şimdilik resimlerini atayım
Eki Görüntüle 782591 $Belis-Yildiz-Bebek-Uyku-Seti__86254120_0.webp
büyüyen beşik, ortopedik yatak uyku seti ( netten baktım bi sitede 199 tl ye gördüm aynısını) cibinlik hepsi 800 TL

Ben odam küçük olduğundan 95*65 aldım bence 2 yaşı rahat bitiririz. Sonra da odasına geçer diye düşünüyorum. Kısmet yaşayacağım ve göreceğim. Ama içinde oynar hayali kurma. Türk bir bebek sınır tanımaz, söz dinlemez:))

Merhaba ben yeni üyeyim. 28 haftamizi bitiricez ins cuma gunu. Bnde park yatak aldim cevremde kullananlar var ve cok memnunlar bence o ahşap hantal beşiklerden daha sevimli ve sıcak duruşu var. Tabi herkezin zevki farklı:)

Ben pek kıyafet almadm daha cok kararsızım ilk bebegim her kafadan bir ses cikiyo. Sizce napayim? 2 adet 5 li hastane cıkısı aldm,3uzun kollu 3 kisa kollu citcitli body aldm,2 tane tulum, 2tane ince battaniye aldm ve ufak tefek corap kusmuk bezi falan. Alacaklarim arasinda 10lu hastane cikisi.kalin battaniye.alt acma sungeri ve bir iki tane daha tulum alicam. Daha ne var ki aklim durdu resmen bana akil verinnnnn:S

tatlım nereden aldığınız uygunmuş fiyatı sadece beşiği ne kadar mesela birde markası ne olmadı netten araştırırım.

cnm çilek mobilyadan aldık..sadece büyüyrbilrn karyolası 1000 tl.amaçok kullanışlı..rahat 7-8 yaşına kullanır..hem dediğim gibi yatakları ve uyku seti de içinde..yataklar pahalı zaten..
birde istersen 3 yaşına falan kullanabileceği beşik tarzı yatakları var onlarda 600 tl..çilekin sitesinde fiyatlar yok..ben katalog almıştım..size yakın varsa bi katalog alırsın

:) herkesin kendi yorumuna bıraktım. Çünkü Graco nun duruşuna, rengine bayılıyorum ama chicco daha kaliteli arasında seçim yapamıyorum.

Ben pek kıyafet almadm daha cok kararsızım ilk bebegim her kafadan bir ses cikiyo. Sizce napayim? 2 adet 5 li hastane cıkısı aldm,3uzun kollu 3 kisa kollu citcitli body aldm,2 tane tulum, 2tane ince battaniye aldm ve ufak tefek corap kusmuk bezi falan. Alacaklarim arasinda 10lu hastane cikisi.kalin battaniye.alt acma sungeri ve bir iki tane daha tulum alicam. Daha ne var ki aklim durdu resmen bana akil verinnnnn:S

Alma! Düşüklerin üstüne bir şey alma. Zaten epi topu 1 ay, taş çatlasın 2 ay giyecek. Allah korusun ama premstüre ya da zayıf doğarsa hemen giyemeyecek, benim kızım gibi 4 kg üzeri doğarsa hiç giyemeyecek. Canım kadifr chicco tulumlar sadece hastanede 3 gün giyildi.

belis büyüyen beşiğimizi belis uyku setimizi yatağımızı cibinliğimizi mevlüt takımımızı aldık bugün ananemizin hediyesi ama 1 ay sonra gelcekler şimdilik resimlerini atayım
Eki Görüntüle 782591 Eki Görüntüle 782592
büyüyen beşik, ortopedik yatak uyku seti ( netten baktım bi sitede 199 tl ye gördüm aynısını) cibinlik hepsi 800 TL

emtucum sen hangi mağzadan aldın mobilyası nasıl? ismi yada net adresi varmı tam benim istediğim beşik çünkü. uyku seti cibinlik yatak seninkilerin fiyatlarıda uyguna gelmiş..

cnm çilek mobilyadan aldık..sadece büyüyrbilrn karyolası 1000 tl.amaçok kullanışlı..rahat 7-8 yaşına kullanır..hem dediğim gibi yatakları ve uyku seti de içinde..yataklar pahalı zaten..
birde istersen 3 yaşına falan kullanabileceği beşik tarzı yatakları var onlarda 600 tl..çilekin sitesinde fiyatlar yok..ben katalog almıştım..size yakın varsa bi katalog alırsın

tatlım bende çilekten baktım aynı şekilde 1000 ve 1140 tl falan fiyatları hepsi içinde ama ama dikkatimi çeken şey çilekin modellerinde asansor sistemi olmamasıydı. seninkisinde de yok değilmi?

kızlar bebişleriniz iyi güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inş. ağırlaşmaya başladım biran önce yatak konusunu halletmem lazım

emtucum sen hangi mağzadan aldın mobilyası nasıl? ismi yada net adresi varmı tam benim istediğim beşik çünkü. uyku seti cibinlik yatak seninkilerin fiyatlarıda uyguna gelmiş..

tatlım bende çilekten baktım aynı şekilde 1000 ve 1140 tl falan fiyatları hepsi içinde ama ama dikkatimi çeken şey çilekin modellerinde asansor sistemi olmamasıydı. seninkisinde de yok değilmi?

kızlar bebişleriniz iyi güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inş. ağırlaşmaya başladım biran önce yatak konusunu halletmem lazım

Çilek te asansör yok. Avrupa standartlaruna uygun olması için koymuyorlarmış.

canım mobilyası gayet güzel belis zaten bilindik bi marka bebek karyolasında benim çok hoşuma gitti kutay bebe den aldım izmitte çınarlının orda izgazın hemen 4 5 dükkan yanında bir yer

evet cnm asansör sisemi yok..çok gerekli mi onu da bilmiyorum valla

Ben bir süre mola verdim alışverişe kızçemin son cicileri bunlarda :52::52::52:

Bunlar e-bebekten

Eki Görüntüle 772637 Eki Görüntüle 772638 Eki Görüntüle 772639 bunlar 12.99
Eki Görüntüle 772640 Eki Görüntüle 772641 bunlar 10.99
Eki Görüntüle 772677 bu 49,9Eki Görüntüle 772676 Eki Görüntüle 772675 bunlar 3.99Eki Görüntüle 772674 bu 2li ikisi 5 lira Eki Görüntüle 772652 buda nevzat bebenin 14,99 küsürlü yazdım hepsi 168 tuttu 50 indirimle 118 ödedim .......

Bunları gitti gidiyor dan aldım

Eki Görüntüle 772678 bu 18 lira bolero güzel ama tulum kısmı biraz naylonsu
Eki Görüntüle 772655 bunlar tane 2,75
Eki Görüntüle 772656 bunlar çok güzel değil tane 2,5

Eki Görüntüle 772717 4 lira hem 0-3 ay hem 3-6 aldım
Eki Görüntüle 772718 15 lira
Eki Görüntüle 772721 1,7 tanesi
Eki Görüntüle 772722 7 lira buda

maviye bayıldım... :)

Merhaba ben Ekim annesiyim. Daha araba akmadık be hala araştırmaktayim. Bu Johnson'un travel sistemini bende gördüm nette ve hoşuma gitti. Gercekten de sağlam ve kullanışlı mı, denedin mı kolay açılıp kapanıyor mu vs diye?

canım biz şimdilik çok beğendik gayet güzel. özellikle koldan çift taraflı ayarlanması çok hoşumuza gitti.

Back
X