- Konu Sahibi evenescence
-
20+2 günlük kızımızın kilosu 365 gr boyu ise 25 cm :) kasım annesi olarak başladık ama doktorumuz doğum tarihini 29 ekim dedi en son :) bu arada bebeğinizin boyunu ultrason sonucundan hesaplayabilirsiniz
sonuç kağıdındaki FL:uyluk kemiği uzunluğu imiş
FL sonucu ile 7 'yi çarparsanız bebeğinizin boyu ortaya çıkıyor
masallah kuzuna
ne güzel hepiniz biliyosunuz bebişin kilosunu ben souyorum ama benim doktor bu haftalarda küçük olduğu için söylemiyoruz diyo. zaten benm bebiş sat a göre 3 hafta küçüktü 10 günü kapattı gelişimimi geri acaba diye çok endişe ediyorum umarım geç döllenmedir sağlıklıdır bebişim
canım aynı durum bende de var.
1 hafta geriden geliyor oğluşum. geç döllenme olabilir dedi doktorum.
detaylıda 19 haftalıkken 287+-42 gram çıktı oğlum.
boyunu sordum söylemedi.
meraktan çatlıyorum, bebeğim gelişiyor mu diye
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
annelik böyle bişeymiş demekki insan ne kadar çok şey merak ediyo 15 günden uzun sürse kontrolüm çatlıyorum bende iki farklı hastaneye gidiyorum zaten meraktan yarında şeker yüklemem var inşallah şeker çıkmaz:44: rabbbim hayırlı sağlıklı bebişler versin inş.
amin canım aynen. benim de 1.5 hafta oldu daha 2.5 haftam daha var şeker yüklemesi için ve detaylının 2.sini yaptıracağız. daha yeni gördüm ama sanki çok oldu görmeyeli gibi :)
inşallah temiz çıkar şeker yüklemen canım
23, haftada 615 gram ve 28 santimdi ama büyümüştür oğlum şimdi biraz daha <3
Cuma günü gittiğimde kilosunun 718 gr oldugunu söyledi ama boyunu söylemedi . Bana verdiği ultrasondaki bilgilerden öğrenebilir miyim boyunu?
23, haftada 615 gram ve 28 santimdi ama büyümüştür oğlum şimdi biraz daha <3
maşallah oğluşlarabizde bugün gittik doktora 26t3 günlüğüz 1 kilo 40 gr çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?