2013 kasım bebekleri boy ve kiloları

Bugun gittik doktora, bir hafta önden gidiyor gibi dedi. Kilosu 1550 gr, boyu 39 cm

Son düzenleme:
28+4 haftadayız.Buqün doktora qittik oğlumla, 1450 qram olmuşuz.boyu konusunda net bi cevap alamadık.
Doktorumuzun söylediğine qöre kilomuz iyiyiymiş.
(annesi 13 kilo aldı, bi zahmet kilolu olsun oğlum )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca 30+1 deki doktor kontrolümüzde bebeğimin döndüğünü (doğum pozisyonunu aldığını) öğrendik. 29.haftadaki kontrolümde de doktor açıklama yapmadı fakat gebelik raporuma baş geliş yazmıştı. Muhtemelen 28-29.haftada bebeğim baş aşağı döndü. Zaten bu haftalardan itibaren hıçkırıklarını kasıklarımda, tekmelerini de yukarıda hissediyordum ve şüphelenmiştim. Mide şikayetlerim çok arttı ve kasıklarımda bir ağırlık hissi var, sürekli idrara çıkıyorum. Acaba bebeğimin bu haftalarda dönmesi normal mi?

Son düzenleme:

30. haftada banada doğum pozisyonu almış , büyük ihtimalle bu pozisyonunu değiştirmez dedi.
geçen hafta yine gittim kontrole gene dönmüş bebişim :)
Şimdi yine ayaklarıı hissediyorum yine sanırım doğum pozisyonuna geçmiş.
Bence 38. haftaya kadar dönüyolar.belli olmuyor yani canım

Hadi ya :) Yerlerinde durdukları yokki bıdıkların. Aman erken gelmesinlerde önemli değil gerçi. Son ana kadar içeride istedikleri gibi hareket edebilirler izin veriyorum :):) Ben kafasının aşağıda olduğunu hıçkırıklarından anlıyorum. Birde kasıklarımda inanılmaz bir ağırlık hissi oluyor. Bakalım önümüzdeki günlerde benim prensesimde pozisyon değiştirecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…