- Konu Sahibi eeeelllliiiiffff
Slmmmmm kimse yokmu sevincini üzüntüsünü paylaşacak bekleyenler varmi benim gibi birileriyle konuşmaya Cook ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slmmmmm kimse yokmu sevincini üzüntüsünü paylaşacak bekleyenler varmi benim gibi birileriyle konuşmaya Cook ihtiyacım var
Cokkkkkk ama cok mutluyum arkadaslar bugün keseyi gördük hemde iki taneydi haftayada kalp atışlarını duyucaz nasipse Allah im isteyen herkese bu duyguyu taddirsin bu gun 5+2 günlük gebelik benimle aynı duyguyu yaşayanlar varmiiiiii
Merhaba arkadaşım. Benimde 14.gun degerim 373.8.yarin tekrar kan vericem bakalım 16.gunde kaç çıkacak
Tebrik ler canim ne guzel Artemis degerin hadi ins keseleri gormeye,kalp atislarini duymaya rabbim kavustursun saglicakla🙏🙏🙏
Merhaba arkadaşım. Benimde 14.gun degerim 373.8.yarin tekrar kan vericem bakalım 16.gunde kaç çıkacak
Canim hayirli olsun benimde 28 kasimdi kontrolum ama drum gelmedi,bende Altman Muayene olcak diye istemedim,birde kalp atislarinida ins bu hafta duyariz diye de bu hafta istedim ins 5 aralikta gidecegim,son adet attigin ne zamandi,transfer gunun felan iki tane olmasina cok cok sevindim ins bizler de bu mutlulugu yasariz🙏🙏🙏
Bende aynı gun gidicem nasipse seninde güzel haberlerini bekliyorum benim son adet 23 Ekim transfer 7 Kasım sanırım tarihlerimiz yakın seninki ne zamandı kac embriyo transfer oldu belki seninde ikidir bende gittiğimde alttan muayene oldum sanırım bu seferde öyle olucak hersey bebeklerimiz icin tüm acılarımızda sonu iyi olsun insallah
Sağol canim. Sende sağlık la kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim.
Kese ne zaman görülür acaba?
Canım sonucu aldın ya 12. Gün ondan sonraki 12. Gün kese görülüyor diye biliyorum ben henüz gitmedim inş yarın kalp atışları haberleriyle dönerim🙏🙏😘
Cok sevindim arkadasım degerin cok yüksek Allah tamamına erdirsin sevincimiz yarıda kalmasın canım tek embriyo mu transfer edildi sizede dr a ne zaman gidiceksin bide merak ediyorum sizdede sancı cok oldumu ben müthiş sancı çektim su ara biraz azlasti daha sık ve şiddetli sancılarım oldu
3.gün 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi.
Suanda klinikte kan verdim bekliyorum.
Hemsireye sordum karnim belim ve göğüslerde ağrıyor dedim.normal dedi.adet sancısı gibi bende bazen kivraniyorum.
Allah yar ve yardımcımiz olsun. ..
Cok sevindim arkadasım degerin cok yüksek Allah tamamına erdirsin sevincimiz yarıda kalmasın canım tek embriyo mu transfer edildi sizede dr a ne zaman gidiceksin bide merak ediyorum sizdede sancı cok oldumu ben müthiş sancı çektim su ara biraz azlasti daha sık ve şiddetli sancılarım oldu
Âmin canım inşallah güzel haberlerle donersin sende beklemek cok zor bunu en iyi bizim durumumuzdakiler anlar ben yarını bile iple çekiyorum herseyin hayırlısı sonuclardan haberdar et bizide tatlim
Bugun 6+4 günlüktük ilk ultrasonumuza gittik ve iki kese vardı çok şükür kalp atışlarımızda gördük .değerlerim 12. Gün 304 15. Gün 802 17. Gün 1769,yalnız keselerin biri küçük biri büyük,inş sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.hepinize dua ediyorum arkadaşlar ,inş rabbim hepimizi en güzel annelerden eyler bizleri .🙏
Hadi bakalım sendende ikiz haberleri insallah16 gun degeri 762.gayet iyi dediler. 16 aralik kese görümeye gitcez...
Bugun 6+4 günlüktük ilk ultrasonumuza gittik ve iki kese vardı çok şükür kalp atışlarımızda gördük .değerlerim 12. Gün 304 15. Gün 802 17. Gün 1769,yalnız keselerin biri küçük biri büyük,inş sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.hepinize dua ediyorum arkadaşlar ,inş rabbim hepimizi en güzel annelerden eyler bizleri .🙏
Hadi bakalım sendende ikiz haberleri insallah
👏👏👏👍Ayyyy cnmm cok sevindim Allah tamamına erdirsin benim keseninde birisi küçüktü bende yarın duycam nasipse Dr ne dedi ağrın sancın oluyormu kilo aldinmi sende ben ilaçlardan cok Aldim suan ilaç kullaniyormusun biraz fazla soru sordum ama en iyi bizi biz anlariz😃
Hay maşallah. ..ne guzel bir duygudur dimi.rabbim inşallah bizlerede o günleri göstersin.
Tatlım senin doktorun kimdi?