• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kasım Beta hcg sonucları lutfen

Çok teşekkürler canım valla Dr bişey demedi ama kim duyduysa biri farklı oluyo merak etme diyor inş öyledir bitanem,Dr um hulusi hoca ama o bakmadı gelmedi Konya'ya ,bende konya başkentte başka bir Dr a gittim.ilaçlarım neopegen iğne 0,5 mg,fraxiparine 0,4 mg,polivit c,Folbiol,progestan 600mg(2*3),bugun b vitamini yazdı benim mthfr heterizogot kan değerim olduğu için onu yrn alıcam inş.bol istirahat et dedi ama ben çalışıyorum.kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama inş sağlıcakla bbişlerimiZe kavuşuruz cnm,ağrım yok çok şükür ,çok çabuk acıkıyorum 4 kilo almışım😞.harekette az ya ondan galiba.sende ne var ne yok😘

Canım bende cronone jel corasprin folbiol birde estrofim kullanıyordum bugün Dr estrofim i kesmemi söyledi bende Dr dan geliyorum miniklerimin kalp atimlarini derindende olsa duyduk cok şükür ayın 16 sında tekrar kontrole çağırdılar Allah hepimizinkini tamamına erdirir inslh

Kızlar bende kese gormek için 16 aralikta gidicem ama.300 tl istiyor doktorum.valla soyle bir araştırma yaptım. Ankaradaki ozel doktorlar tarafından yapılan muayne ucretleri 200 den başlıyor.
Kararsizim doktor araştırıyorum. ..önerilere açığım...

Kızlar bende kese gormek için 16 aralikta gidicem ama.300 tl istiyor doktorum.valla soyle bir araştırma yaptım. Ankaradaki ozel doktorlar tarafından yapılan muayne ucretleri 200 den başlıyor.
Kararsizim doktor araştırıyorum. ..önerilere açığım...

Sen Ankara'da kime gidiyorsun ben gurgan klinikteyim bende kese görmeye gittiğimde almadılar kalp atımıni gördüğümüz gun yani bugün aldılar 250 tl 10 gun sonraki muayenede almicaklar siz tup bebek icin ne kadar ücret ödediniz toplam benimki 5.500 tl civarı ücret odedik

Canım bende cronone jel corasprin folbiol birde estrofim kullanıyordum bugün Dr estrofim i kesmemi söyledi bende Dr dan geliyorum miniklerimin kalp atimlarini derindende olsa duyduk cok şükür ayın 16 sında tekrar kontrole çağırdılar Allah hepimizinkini tamamına erdirir inslh

Amin canım inş 👼👼 son adet tarihin ne zamndı,transfer günü kaçıncı gündü.aramızda kaç gün var bakalım😊

Sen Ankara'da kime gidiyorsun ben gurgan klinikteyim bende kese görmeye gittiğimde almadılar kalp atımıni gördüğümüz gun yani bugün aldılar 250 tl 10 gun sonraki muayenede almicaklar siz tup bebek icin ne kadar ücret ödediniz toplam benimki 5.500 tl civarı ücret odedik

Ben ankarada anatoli tüp bebek merkezinde yaptırdım. Kese gormek için para istemeleri biraz tuhaf dogrusu.
tuo bebek için klinige 4800 ödedik+850 embriyo dondurma+1000 ilaçlar toplamda 7000 civari galiba.
valla akay hastanesi doktorlarıni araştırıyorum.belki oraya giderim.

Ben ankarada anatoli tüp bebek merkezinde yaptırdım. Kese gormek için para istemeleri biraz tuhaf dogrusu.
tuo bebek için klinige 4800 ödedik+850 embriyo dondurma+1000 ilaçlar toplamda 7000 civari galiba.

Bencede tuhaf canım senin merkez daha pahaliymis benim gittiğim kliniğe cok yakın orası bende doğumumu yaptıracağım her ay düzenli gidebileceğim doktor araştırıyorum birbirlerimizi bu konu da bilgilendirelim Dr konusunda

Bencede tuhaf canım senin merkez daha pahaliymis benim gittiğim kliniğe cok yakın orası bende doğumumu yaptıracağım her ay düzenli gidebileceğim doktor araştırıyorum birbirlerimizi bu konu da bilgilendirelim Dr konusunda

Günaydın. kese görmek için nasıl muayne ediyorlar. Artık catala yatmak istemiyorum. ..
doktor konusu önemli. Medicana diyorum ama akay hastanesinide araştırıyorum.
Dedigin gibi aylık düzenli kontrol için tüp bebek merkezleri çok pahalı.
Medicana 187 tl
akay 127 tl

Günaydın. kese görmek için nasıl muayne ediyorlar. Artık catala yatmak istemiyorum. ..
doktor konusu önemli. Medicana diyorum ama akay hastanesinide araştırıyorum.
Dedigin gibi aylık düzenli kontrol için tüp bebek merkezleri çok pahalı.
Medicana 187 tl
akay 127 tl

Günaydın cnm bence doktoru araştır hastane önemli değil biz biraz daha ozeliz hem ikiz hem tup bebek kontrolleri daha sık daha bilinçli olması lazım inşallah iyi bir Dr a düşeriz muayeneye gelince maalesef alttan bakılıyor küçük olduğu icin kalp atımızda kesede üstten gozukmeyecegi icin alttan bakılıyor cnm

Günaydın cnm bence doktoru araştır hastane önemli değil biz biraz daha ozeliz hem ikiz hem tup bebek kontrolleri daha sık daha bilinçli olması lazım inşallah iyi bir Dr a düşeriz muayeneye gelince maalesef alttan bakılıyor küçük olduğu icin kalp atımızda kesede üstten gozukmeyecegi icin alttan bakılıyor cnm

Dogru diyorsun canım doktor önemli. Bu hastanelerdeki doktorlar tüp bebek uzmani ama daha bilmiyorum ne yapıcam. Ilk muaynemi kendi doktorumla devam edicem ve konuşucam bakalım. Onere bilecegi bir doktor varmu diye.sen de arastir ve benimle paylaşımda bulunursan sevinirim. ..

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

Amin canım inş 👼👼 son adet tarihin ne zamndı,transfer günü kaçıncı gündü.aramızda kaç gün var bakalım😊
Canım mrb bende tup bebegimi anatolia da yaptirdim 4800 tl tup bebek icin 3 embriyo dondurmak icin de 1000 tl odedik once para 1 gun bekleme bile yok aninda istiyolar senin kac embriyo donduruldu ben gebelik testi icinde para isterler diye umuyorum

Canım mrb bende tup bebegimi anatolia da yaptirdim 4800 tl tup bebek icin 3 embriyo dondurmak icin de 1000 tl odedik once para 1 gun bekleme bile yok aninda istiyolar senin kac embriyo donduruldu ben gebelik testi icinde para isterler diye umuyorum

Benimde 3 embriyo donduruldu. Gebelik için para istemiyorlar. Ama kese görmek için ultrason fiyat 300.sen hamilemisin. ..biz dondurma islemi için 850 odedik. ..sizden neden fazla almış lar.

Benimde 3 embriyo donduruldu. Gebelik için para istemiyorlar. Ama kese görmek için ultrason fiyat 300.sen hamilemisin. ..biz dondurma islemi için 850 odedik. ..sizden neden fazla almış lar.

kodal........................ senin problemin neydi bana cevap vermiycekmisin?z ya bu anatolya cok paracı gibi geldi ben korkuyorum sen ne dersin............ senin yaşıda sorsam ayıp olurmu?

Transferden sonra 10. Gün 38, 11 . gün 71, 61 çıktı sonucum yarin gidip tekrar test yaptiracagim hamile gözüküyorum şuan senin ne zaman yapıldı transferin

kodal........................ senin problemin neydi bana cevap vermiycekmisin?z ya bu anatolya cok paracı gibi geldi ben korkuyorum sen ne dersin............ senin yaşıda sorsam ayıp olurmu?

Ben 31 yasindayim.sperm azligi ve morfoloji sorunu vardı. Valla tüm özel tüp bebek merkezleri hep paracı zaten.
Ama baskent hastanesinde yaptıran kişilerle kiyasliyorum(raporsuz olarak)hemen hemen aynı fiyatlar.sadece test ve takip için çok para istiyorlar

Aramızda 5 gun var cnm 23 Ekim son adet 7 Kasım transfer siz nerde yaptırdınız tup bebeği diğer kontrollere nereye devam ediceksiniz bende iyi bir Dr araştırıyorum

Başkent hulusi ,ama daha hiç ultrason bakamadı,Konya'ya gelmedi ben ank a gitmedim,2 hafta sonra gelmezse yinede gitmek istiyorum ,gerçi topikte birileri gebelere bakmıyoruz demişler ama hulusi hoca ikizlerimi bırakmıyorum demişti ama inş devam etmek istiyorum,gerçi yaşadığın şehirde birine gitmek daha mantıklı ama hadi hayırlısı hakkımızda ii🙏🙏

Hayırlı olsun arkadaşım. Benim transferim 19 kasimda yapildi ve hamileyim çok şükür. ..

Sanada hayirli olsun canim Bugün de kan verdim 13.gun sonuç 121... hamileyim cok şükür bir sıkıntı yok rabbim kucagimiza almayi da nasip eder Insallah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin

Back
X