Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2013 Koç Burcu Yorumu

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.217
193
2013 koç burcu yorumu sizin için neler söylüyor? 2013 yılında koç burçlarını neler bekliyor? Aşk ve iş hayatları nasıl olacak? Cevaplar, Astrolog Niobe’nin 2013 koç burcu yorumunda!

2011 yılının mart ayından beri burcunuzda bulunan Uranüs hayatınızda köklü değişikliklere, ani olaylara, keşiflere veya kopuşlara neden oluyor. Bu durum 2018 yılının mayıs ayına kadar devam ediyor. Bu esnada olumlu ve olumsuz çok sayıda yenilik hızla hayatınızda yer aldı, alıyor ve alacak.

Yerleşik alışkanlıkları olan Koç’lar ve çevresindeki kişiler bu durumdan olumsuz etkilenirken, hareketi ve yeniliği seven Koç’lar rutinin dışına çıkarak hayatını renklendiriyor. Bu yıl da, özellikle kasım ve mayıs ayları civarında, radikal adımlar atmaktan, kararlar almaktan veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Bu tarihlerde hareketlerinizin sonuçlarını iyi değerlendirmelisiniz, aksi takdirde dönüşü olmayan durumlar söz konusu olabilir ya da imajınız zedelenebilir.

Olumlu tarafından bakarsak ise, aşılması zor gibi görünen, tıkanmış durumların üstesinden gelebileceğiniz tarihlerde olduğunuzu söyleyebilirim.

Yılın ilk yarısında İkizler burcundaki Jüpiter, yeni kişilerle tanışmanızı, yeni çevrelere girmenizi kolaylaştırarak yakın çevre (kuzen, komşu, akraba, gruplar vb.) ilişkilerinizde hoş sohbet, keşif, sürpriz ve ilişkileri gündeme taşıyabilir. Geçmiş yaralar sarılıyor.

Yılın ikinci yarısında Yengeç burcuna giren Jüpiter aile, kökleriniz veya ev konularında şansları hayatınıza taşıyor olacak. Geçmişe veya ailenizden öğrendiklerinize dayalı yük, duygu veya sorumluluklarınızdan arınıp, ilerlemenizi daha rahat sürdürmenizi sağlayacak günlerde olacaksınız.

Erken yaşlarınıza ait, unutulduğunu sandığınız duygusal yaralar tekrar açılabilir, ancak bu sefer gerekli yerlerde kalıcı iyileşme yaşamanızı sağlayacaklar. Anıların ya da alışkanlıkların yükünden arınabilir, yeni bir eve taşınabilir, evinizi değiştirebilir, yenileyebilir, satabilir veya kiralayabilirsiniz.

Özellikle temmuz ve ağustos ayları bu anlamda en şanslı aylarınız. Atalarınızın yaşadığı yere veya doğduğunuz yerlere yapacağınız seyahatler de Yengeç’teki Jüpiter’in burcunuza etkileri arasında olabilir 2013 yılında. 2012 yılının ekim ayında ortaklıklar, maddi bağlantılar ve ruhunuzun derinliklerini temsil eden başlıklarda zorlanmalara ve köklü değişikliklere işaret eden Satürn etkisi de 2014 yılına kadar devrede olacak.

Yalnız uçmayı tercih edebilirsiniz, ama olası kârlı işbirliklerini göz ardı etmemekte de fayda var. İki üç yıldır ortaklıklarında, evlilik ve ciddi ilişkilerinde zorlanmalar veya ayrılıklar yaşayan Koç burçları, bu yıldan itibaren iki buçuk yıl boyunca evlilik veya ciddi ilişkiler ya da ortaklıklar açısından olumlu bir süreçte olacaklar. Ancak, 2012 yılında mevcut ilişkiniz ciddi bir platforma taşınmamışsa ya da yeteri kadar ciddi olmayan bir ilişki içindeyseniz, 2013’te belli değişiklikler yapılana kadar ilişkide hoşnutsuzluklar görülebilir.

Ocak ayının ikinci haftasında, her tür ilişkinizde sert rüzgarlar esse de, ilkbahar aylarında (Mart 20, 21 ve devamındaki hafta özellikle) rüzgar yerini melteme bırakarak sizi son derece çekici ve dayanılmaz hale getirebilir. Mevcut ilişkinizi kuvvetlendirebilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Güçlü karakterlerle ilişki ya da ortaklık kurabileceğiniz bir yıldasınız. Sizden daha fazlasını talep eden ya da çok soru soran kişilerle olmanız, her konuya kafa sallayan kişilerle olmanızdan daha üretken ve verimli olmanızı sağlayabilir. Ağustos ve ekim aralığında romantik ilişkiler daha olumlu gidebilir ve yeni fırsatlar doğabilir.

Aşklar iş kanalıyla da oluşabilir. 17 Temmuz ve 12 Aralık civarında, stratejik planlar yapabilir, bulunduğunuz yeri gözden geçirerek ilerlemenizi kolaylaştıracak adımları planlayabilirsiniz. Kolay ve hızlı ilerleme sağlayacak fikirlerden sonuç beklenilemeyecek dönemdesiniz.

Ancak, ilerleme açısından (ev, mal varlıkları ya da beklenilmedik kazançlar vb.) güzel bir haftada olacaksınız. 25 Haziran civarında ise Jüpiter’in konumu, yeni bir iş ya da sektöre başlamanız ya da mevcut işinizi geliştirmeniz ya da büyütmeniz için uygun koşulları gündeme getirebilir.

Evliliğiniz, mal varlıklarınız ya da işinizle ilgili hukuki konular 2013’te sizi endişelendirebilir veya harcamalara neden olabilir. Maddi konulara bakışınız değişebilir ve risk almanın risklerinin farkına varabilirsiniz. Paranızı ve yatırımlarınızı dikkatle yönetmeniz gereken bir yıldasınız.

Ani harcamalar veya para akışınızdaki ani değişiklikler veya yatırımlarınızı ilgilendiren iniş çıkışlar bu konularda daha fazla mesai harcanmasını ve harcamalarda kısıtlamaya gidilmesini gerektiriyor. 28 Mart civarında maddi durumunuzda ani değişiklikler olabilir.

25 Nisan (biraz panik olabilirsiniz) ve 9 Mayıs civarlarında, özellikle dikkatli olmalı; borç almaktan, borç vermekten ve herhangi bir iş için yüksek miktarlı yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız. Uzun süreli maddi borç alışverişlerine girmek için doğru zaman olmayabilir.

Nisan ve Mayıs ayları maddi alanda önemli bir hareketliliğe işaret ediyor. Yeni kaynak arayışına girebilir, yeni bir başlangıç yapabilir, babanızdan veya otorite konumundaki kişilerden yardım alabilirsiniz. Yıl genelindeki maddi kazançlar iş hayatınız ve kariyerinizdeki başarılardan ve mal varlıklarınızla ilgili alım satım işlerinden geliyor.

3 Kasım’daki tutulma üretkenliğinizi artırarak, istikrarlı adımlar atmanız gerekliliğini hatırlatıyor. Mayıs ayının son haftasında eğitiminiz veya seyahatlerinizle ilgili konularda rahatsız edici gelişmelere neden olsa da, bu değişiklik nedeniyle daha olumlu, ilham veren veya yararlı bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Eğitiminizi ilgilendiren önemli değişiklikler veya başlangıçlar söz konusu olabilir veya seyahatler esnasında suyla ilgili konulara bağlı problemler yaşanabilir. Ekim ayı içerisinde fiziksel kondisyonunuza, sağlığınıza ve yediklerinize dikkat etmeli ve stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Riskli sporlardan ve ağır işlerden uzak durmakta fayda olan bir aydasınız. Kasım ayı genelinde de, sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Bu süreçte, eviniz ve işinizle ilgili konular arasında sıkışıp kalabilir ve stres altında kalabilirsiniz. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Sağlık ve sevgi ile kalın...

Astrolog Niobe
 
X