oh çok şükür tarih soru bankasının biri bitti
darısı yarın diğerine
orda da 700 soru var nerdeyse
bakalım, inş. bitiririm hafta sonu
maşallah herkese çok güzel çalışıyorsunuz ,test çözüyorsunuz .Bende çok özeniyorum çalışmak istiyorum ama nerdeeeeeeee sabah erken kalktım staj için çalışma kağıtları hazırladım. staja gittim başımda bavullar çalıyor çocuk sesleri çıkmıyor .Konuşmaya halim yok .Hazırlanacak raporlar var ,okul derslerim çalışılacak üç ünite ama bende çalışacak yapacak hal yok. Ama çok şükür haftaya son staj
canım maşallah diyorum seneki bu azim oldukça haftasonu kesin bitirirsin
ınş çalışmalarının karşılığını alırsın canim hakediyorsun :116: :116:
canım stajın bittiğinde gör bak nasıl motive olup çalışacaksın
geçen yıl bende dershane ile stajı birlikte yürüttüm üzerimde çok büyük bir yüktü benim için
staj bittikten sonra çalışmaya daha çok zamanım kaldı ve netlerim hızla yükseldi
bir hafta daha dayan canım sonra rahatlarsın
herkese günaydın..
sabahın koründe kalkıyorum
sanki ole bayıla ders çalışıyorum
dün tüm yaptığım tarihten 1 konu bitirmek ve rasyonel sayılardan 3 soru çozmek..
kendime çok sinirliyim
bu rahatlığıma çok sinirliyim
bugün telafi etmeye çalışacağım .
herkese günaydın..
sabahın koründe kalkıyorum
sanki ole bayıla ders çalışıyorum
dün tüm yaptığım tarihten 1 konu bitirmek ve rasyonel sayılardan 3 soru çozmek..
kendime çok sinirliyim
bu rahatlığıma çok sinirliyim
bugün telafi etmeye çalışacağım .
kitapseli canım hayır balyoz soru bankası henüz çıkmadı bende bekliyorum çıkmasını
Şimdi baktım XSMALL tarih soru kitapçığını çıkarmışlar sırada balyoz soru bankası var demiş herhalde birkaç güne kadar o da hazır olur
Bu arada günaydın kızlarkalkın artık çok çalışmamız lazım çoo...k
arkadaşlar günaydın herkese balyoz soru bankası hangi dersler için. kitapla ilgili bilgi verirmisiniz.ayrıca genel kürtürden soru bankası tavsiyelerinizi paylaşırmısınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?