ben en çok eğitimden korkuyordum çünkü doğru düzgün pek eğitim dersi almadıkeğitimde yediiklimin kitaplarını tavsiye ediyor gnelde hocalar ben de yedi iklim, yargı var dershane olarak da ihtiyaç a yazıldım zaten eylül de başlayacak. Genel kültür genel yetenekde de elimde fem var şu an. Bugünlerde önlisanların sınavı yaklaştığı için onların dersine gittim fakat bir de ne göreyim gk ve gy de de bildiğim çoğu konuyu unutmuşum
şu an gk ve gy ağırlık vermeyi eğitimde de gelişim psikolojisinden başlamayı düşünüyorum
eğitimden ihtiyaç çok güzel canım başlangıç için çok uygun ben eğitime ihtiyaçtan çalışıyorum şuan. bnce ders karışımı yapma bi tanesi hedefle ona yoğunlaş derim ben

sen de çok çalıştın ve inşallah çalışmalarının karşılığını alıcaksın canım
 sen de çok çalıştın ve inşallah çalışmalarının karşılığını alıcaksın canım 
 hakan dedenin videolarını izledim, dediğin gibi harikalar, tarihten nefret edene tarihi sevdirmek için birebir
 hakan dedenin videolarını izledim, dediğin gibi harikalar, tarihten nefret edene tarihi sevdirmek için birebir 

gece sonunda bölgeler bitmiş olcak, kendime güveniyorum
 gece sonunda bölgeler bitmiş olcak, kendime güveniyorum 

canım merak etme yaparsın ölçmede konular kısa fakat tek dezavantajı çok formül var. ama sen bunca sözel dersten sonra buna başlayınca bu sana ilaç gibi gelicek, ders gibi değil de kafanı dağıtacak sanki. bizim okulda tek iyi hocamız ölçmeciydi, o sırada finale çalışırken ihtiyacın ölçme kitabından çalışıyodum. çok güzel anlatmış. o formüller hiç karışmıyo birbirine. sadece çabuk unutulabiliyo. onun için de arkası yapışkanlı küçük not kağıtlarından al. onların her birine 1 formülü yaz, başına da formülün adını yaz. sonra onları çalışma masana yapıştır. ilk başlarda soru çözerken formüllere bakarak çöz ki hem formüller kafana yerleşsin hem de soruların mantığını anla. zaten bu 2 si zamanla olucak, olduktan sonra da çözemiceğin soru kalmaz ölçmeden. ben çok eğlenmiştim ölçmeye çalışırken.
 canım merak etme yaparsın ölçmede konular kısa fakat tek dezavantajı çok formül var. ama sen bunca sözel dersten sonra buna başlayınca bu sana ilaç gibi gelicek, ders gibi değil de kafanı dağıtacak sanki. bizim okulda tek iyi hocamız ölçmeciydi, o sırada finale çalışırken ihtiyacın ölçme kitabından çalışıyodum. çok güzel anlatmış. o formüller hiç karışmıyo birbirine. sadece çabuk unutulabiliyo. onun için de arkası yapışkanlı küçük not kağıtlarından al. onların her birine 1 formülü yaz, başına da formülün adını yaz. sonra onları çalışma masana yapıştır. ilk başlarda soru çözerken formüllere bakarak çöz ki hem formüller kafana yerleşsin hem de soruların mantığını anla. zaten bu 2 si zamanla olucak, olduktan sonra da çözemiceğin soru kalmaz ölçmeden. ben çok eğlenmiştim ölçmeye çalışırken.