kızlaarr hepinize çok teşekkür ederim :) inşallah hepiniz seneye istediğiniz puanları alıp atanırsınız. şu an sizin psikolojinizi o kadar iyi anlıyorum kii..
benim branşım ilköğretim matematik, iyi bi yere atanmak için 90 üstü almam şarttı çok şükür oldu :)
netlerimi istemişsiniz yazayım
türkçe 25 d 5y
mat 30d
tarih 25 d 5y
coğrafya 16d 2y
vat 10d 1y 1boş
eğitim bilimleri 101d 18y 1boş
benim doğrularım yanlışlarım bu şekildeydi bu puan geldi :)

benim branşım ilköğretim matematik, iyi bi yere atanmak için 90 üstü almam şarttı çok şükür oldu :)
netlerimi istemişsiniz yazayım
türkçe 25 d 5y
mat 30d
tarih 25 d 5y
coğrafya 16d 2y
vat 10d 1y 1boş
eğitim bilimleri 101d 18y 1boş
benim doğrularım yanlışlarım bu şekildeydi bu puan geldi :)

inşallah çok güzel yerlere atanırsın
 inşallah çok güzel yerlere atanırsın  yargı zor mu oluyoki denemelerinden düşük alıyodun canım yaa
 yargı zor mu oluyoki denemelerinden düşük alıyodun canım yaa  kitap önerilerin için çok çok teşekkür ederim tatlım mutlaka göz önünde bulunduracağım. önceki iki senede kaç puan almıştın canım yazarmısın merak ettimde
 kitap önerilerin için çok çok teşekkür ederim tatlım mutlaka göz önünde bulunduracağım. önceki iki senede kaç puan almıştın canım yazarmısın merak ettimde
		 yani bnm ölçüm hep yargı denemeleri oldu hep ona daha çok önem verdim :)
 yani bnm ölçüm hep yargı denemeleri oldu hep ona daha çok önem verdim :)

bu ara hiç çalışamıyorum canım yaa çok soğdum gelişimi bitridim öğrenmede bi konu sonra bitcekti sence çok mu yavaşım sen yazları nasıl çalışırdın eğitime günde kaç saat çalışmalıyım mesela bi konuyu yada bi gelişim öğrenme falan gibi bi kitabı nekadar sürede çalışmalıyım çalıştıktıktan sonra kaç soru çözmeliyim eğitime sorular ağırlıklı mı yoksa tekrar ağırlıklı mı çalışmalıyım
 bu ara hiç çalışamıyorum canım yaa çok soğdum gelişimi bitridim öğrenmede bi konu sonra bitcekti sence çok mu yavaşım sen yazları nasıl çalışırdın eğitime günde kaç saat çalışmalıyım mesela bi konuyu yada bi gelişim öğrenme falan gibi bi kitabı nekadar sürede çalışmalıyım çalıştıktıktan sonra kaç soru çözmeliyim eğitime sorular ağırlıklı mı yoksa tekrar ağırlıklı mı çalışmalıyım

+ 210 soru da üstüne yağ bal
 + 210 soru da üstüne yağ bal 
 uyumaya çalışcam
 uyumaya çalışcam