2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlarrrrrr yarın eşimin dogum günü evi nası süslesen napsam netsem bilemedim bana fikir verirmisiniz pasta ve hediye işi tamam başka ne süpris yapabilirim

435 gelişim sorusuyla pazar günü biter

nilcim takılma bazen oluyor öyle insanın canı istemiyor
yalnız bu kadar soru çözmek beni sarstı biraz, sanırım bu kadar hızlı gitmemeliyim
neyse bide hafta içi olsunda ona göre bakayım

eşine süpriz olarak ne yapabilirsin, aklıma şuan bişey gelmedi
sedefe sor sen, onlar daha sevgili her daim fikir vardır onda

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yöntemi bugün itibari ile bitirmiş bulunmaktayım yuppppiiiii

gündüz boyu mantı yapan ben gece birden hızlandım ve akşam yemegi bilem yemeden bitirdim son dersimide

daha eşimin pastasını yapamadım ama ya neyse yapar öyle yatarım canım kocişime

fingercim sedefim yok ki buralarda sorayım bizi bıraktı :26:

bu arada afferim sana baya soru çözmüşsün bende yarından itibaren uzman kariyer çözümlü sb yöntem ve ölçmeye başlıyorum bol bol soru çözecem mart boyunca ve sonrasında inşaallah

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar okuduğum kadarıyla harikasıniz
Bende yoğun bir tempoyla çalışmaya başlayacağım haftasonum verimsiz geçti matematikte ilerlemek istiyorum
Nilcim eşin icin romantik bir masa hazırlayabilirsin odayı mumlarla susleyebilirsin aklıma bunlar geldi klasik şeyler

GÜNAYDIN KIZLAR GÜNAYDIN NURTUBA eşim fazla romantik deil zaten bu tarz şeyler yapmayı düşünüyorum ne de olsa günümü romantiklik yaparak deilde çok soru çözerek geçirdim desem daha çok sevinecek adam .bugün yöntem ve ölçmeden uzman kariyerden başlıyorum.kolay gelsin hepimize.bu arada kızlar günde en fazla kaç soru çözüyosunuz konu çalışmıyoken yazarmısınız konularım bitti ona göre planım için bi hedef belirlemek istiyorum

mrb bende kpss ye hazırlanıyorum ama tam bir program yapamadım ve de çalışmaya yeni başlıcam gibi yetiştirebilirmiyim bu programı biraz umutsuzum kpss konusunda branşım tarih yardımcı olursanız sevinirim.

selam canlar
sabah 9 da kalktım, derse oturdum ama buraya gelemedim
vakit kaybı olmasın dedim
140 tane öğrenme sorusu çözdüm bugün 500 küsür soru bitirebilirsem süper olcak
hadi hayırlısı

mesuman hoşgeldin, benim branşımda tarih
kaçıncı girişin, formasyonun varmı
şuan napıyorsun, dersane mi ev mi
kendini anlat sen biz yorum yaparız.

Slm kızlar tarih bitince matematiğe geçtim Antrenmanlarla matematik kitabı sipariş ettim bende Maksimum kitaptan sipariş ediyorum güvenli ve hızlı hemde clup kart veriyorlar siparişin fiyatına göre indirim yapıyorlar aklınızda bulunsun

ben şu öğrenmeyi bitireyimde sanırım eğitime bu hafta ara vercem
çünkü deniz kuvvetlerinin sınavına gircem
biraz tarih anayasa vs. çalışayım
harp okulu öğretmenliği için
ah kızlar dua edin, hakkımda hayırlısı olsun.
çok istiyorum inşallah olur

Son düzenleme:
ben bugünü 350 öğrenme sorusu çözerek bitirdim
ama arada dışarı çıktım,komşuya çıktım, spora gittim
200 sorum daha vardı kaldı artık
ama eğitimi bırakayım ben
yarın tarih ve anayasaya bakayım artık
malum sınava girecek
dua edin bana lütfen
çok istiyorum ama hayırlısı tabi

Son düzenleme:

Hocam nasıl oluyor bu Türkçe öğretmenliği için de var mı ? :44:

50 PROGRAM Sorusu ile günü kapatıyorum bugün anladım ki 3 ay yogun temponun ardından yorulmuşum bir yada 2 gün ara vericem sonra tam gaz devam

50 PROGRAM Sorusu ile günü kapatıyorum bugün anladım ki 3 ay yogun temponun ardından yorulmuşum bir yada 2 gün ara vericem sonra tam gaz devam

bazen ara vermek iyi oluyor canım
sen tatile gittiğinde bile soru çözdün hatırlıyorum
orda kafa dağıtmalıydın
neyse bir iki gün başka şeylerle ilgilen kafa bi temizlensin,açılsın

bazen ara vermek iyi oluyor canım
sen tatile gittiğinde bile soru çözdün hatırlıyorum
orda kafa dağıtmalıydın
neyse bir iki gün başka şeylerle ilgilen kafa bi temizlensin,açılsın

KENDİMİ DURDURAMIYORUM FİNGERİM YA SORU ÇÖZESİM GELİYO AMA 1 GÜNDE OLSA DURMALIYIM .aynen kaynanasınıda soru banlkası bitiren ilk gelin olarak tarihje geçmişliğim var bi iki gün pasta börek yapıp buzluga atayım diyorum evle örgüyle falan ugraşayım ha bide mihrimahla mimar sinanın aşkını okuyorum onu bitireyim bugün oh be dinlenmek gibisi yokkkkk bu arada bildiğin ve buzluga attıgınız pasta börek varmı bacılarım varsa yazın bana

nilcim böreklerini mümkünse pişir öyle at canım
yoğurdunun içine soda koyduğun tepsi börekleri var, sonradan çıkarıp ısıtınca çok güzel oluyor
ben annem geldiğinde tavada D börek yapmıştık, onları attım. kol böreği de deniliyor sanırım
çözme artık 1-2 gün kitabını bitir, bişeyler izle börek yaparken
kafan bir açılsın

nurtubacım hadi hayırlısı inşallah anadolu lisesine geçiş soruları gibi zor olmaz sorular
hakkımızda hayırlısı

HIM Bİ ARA DENEYEYİM SODALI BÖREGİ BEN MARGARİNLE BUZLUK BÖREGİ VAR ONU YAPIP ATIYRM PİŞİRMEDEN KURABİYE VE POAÇALARIMI YAPTIM AKŞAM YEMEGİNİ PİŞİRDİM ŞİMDİ OKUCAM ROMANIMI DAAA İÇİM İÇİMİ YEDİ SORU ÇÖZMEYİNCE Bİ GARİP OLDUM YARIN BAŞLICAM GİBİ GELİYO DAYANAMICAM

NURTUBACIM İNŞAALLAH YAYINLAYIP KURTARIRLAR BİZİ BU DERTTEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…