2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

benimde program geliştirme bittiiiiiiii oleyyyy
yarın sabah da ölçmeye başlicam
ya kızlar bu pg de şu konuları ben hiç bir zaman anlamadım
pek üstünde de durmadım açıkcası, sizin aranız nasıl?

stake in uygunluk olasılık modeli
provus un farklar yaklaşımı
metfesel-michael değerlendirme modeli gibi
bu garip isimli arkadaşlardan pek bişey anlamıyorum
bu yıllardır bende böyle gidiyor, soruları da bazen atmasyon yöntemiyle tutturuyorum :)

leylascım ben gk-gy için data almıştım, henüz çözmedim ama hoşuma gitti
başka bir önerim yok şekerim

Kızlar kitap siparişi vericm uzman tarih ogreten cografya ogreten artı bır de pegem ezberbozan alıcam sızın onerılerınızı de yazarmısınız
tarih öğreteni bitirdim bende güzel kitap çözümlü olması tekrar açısından da iyiydi.
bende şimdi anayasa öğeten ve yedi iklimin soru yağmuru serilerini sipariş ettim onlar bekliyorum bakalım:26:

Kızlar kitap siparişi vericm uzman tarih ogreten cografya ogreten artı bır de pegem ezberbozan alıcam sızın onerılerınızı de yazarmısınız

canım öncelikle tebrikler
bende uzmanın tarih ve coğrafya öğreteni var memnunum gayet güzel, içinde kavram haritaları da var

bunlar pg nin son konusu, ben de üstünkörü bakmıştım fingercim yalnız değilsin son ay bakarım dedim ezberlencek gibi de değil anlancak gibi de değil.. çok çıkıyo mu ki bu konulardan?

Fıstıklar nasılsınız?
Çalışmalarınız bol ve bereketli geçsin inşallah
Ben yine size bir şey danışacağım.
Sevdiceğe Yargının Tarih 50 deneme kitabını almıştım.
Bir iki soruda aklı karışmıştı ama beğenmişti. Arkadaşla konuşurken dersanedeki tarihçilerinin yargıyı önermediğini söyledi.
Bildiklerinizi bile karıştırıyor sakın çözmeyin demiş.
Aklım karıştı doğrusu ben geçen yıl yargıda çözmüştüm.:44::44:
Hocalarınız ne öneriyor tarihten, coğrafyadan?

selam kızçelerimmm... dersaneye başladımmm bu hafta.. öyyle yoruluyorum kiii anlatamam.. sabah 8.30 evden çıkıyorum akşam 5de evde oluyorum. ama bu kadar yorgunluğa değecek inş. kızlar...hocalar çok iyi, hatta dedim k,: iyi ki başlamışım, iyi ki bu dersaneye gelmişim dedim.. murat dersanesine başladım.. hocaların verdiği tüyolar olursa da burada sizinle paylaşacağım inş. arkadaşlar. . yarın deneme sınavı var. hayatımın ilk denemesi olacak, inş. kötü geçmez...

Son düzenleme:

Sedefimm ben de seni özledim inannArtık ugrayacagım çok boş bıraktım kafemiziSağlık konusuna gelince de geçmiyor sedefim ya illet valla yapıştı yakama doktorlar stres yapmayacaksın diyor başka da bir şey demiyor amannn alan gelmiş belli değil şurda sınava kaç ay kaldı her şey muammaa gel de yapma yaniSen nasılsın canım her şey yolunda dimi?

Hayırlı olsun öncelikle canım,yorulmaya değecek,temmuzdan sonra rahat nefesler alacağız hepimiz,murat yayınlarını begeniyorum ben kaliteli,soru bankalarını da verirler size ne güzel

aşkı nihanım bizim tarihçi bize bilgi eğitim in tarih sorularını aldırdı ve ben dün ve bugün ondan çözdüm, çok beğendim.
bunun dışında başka kaynak söylemedi, ben bi de sevdiceğine uzman kariyerin tarih öğreten soru bankasını öneririm
tssunadem hayırlısı olsun, hocaların iyi olmasına çok sevindim, çünkü genelde kendi şehrime göre konuşmak gerekirse eğitim hocaları iyiyse ilk bölüm kötü oluyo, ilk bölüm hocaları iyiyse eğitim hocaları kötü oluyo. asıl iş sende bitiyo aslında ama hocaların tüyoları da bizi doğru cevaba götürüyo, sınavında başarılar

tubişimm kalplerimiz birmiş :13: bugün aklımdaydın biliyo musun? benim meret şey bugün ilk defa acıdı. yarın dr a o kremden yazdırcam. bulamadım evde. biliyosun dr da büyümeden alamayız demişti, şu anda da çok küçük olduğundan yapacak bişey yok. her şeyin temelinde stres var zaten, hep öyle diyolar ama stressiz hayat olur mu yav. stres hiç gitmez ancak onunla barışık yaşamayı öğren yeter kuzum ben de pek giremiyorum cafeciğimize, malum okul başladı ama sık sık gelelim buraya

kızlar tarihten 95 soru çözdüm. öyt den öğretim modellerini çalıştım, ama bi kaç öğretim modelini daha dershanede görmedik o yüzden yarısını çalıştım gibi bişey, tam bitmeden de test çözmedim. haftasonu konuyu bitiririz herhalde, ondan sonra çözerim.
birazdan dışarı çıkıcam. gelince matematikten hız problemlerini çalışmak istiyorum

iyi akşamlar kızlar matematikten 1 gün daha bitti şuan yöntemden 1 cd daha çalışıyorum çünkü sabah işim vra akşamdan çalışarak yarın çok kaybım olmasını engelliyorum gr kolay gelsin hala çalışıyosanız tusunadem arada ugra dersane var diye ihmal etme bizi tamam mı

Sedefciiim sağ ol canım, not edeyim bunları, çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Kolay gelsin tatlım, güzel,keyifli çalışmalar...

bunlar pg nin son konusu, ben de üstünkörü bakmıştım fingercim yalnız değilsin son ay bakarım dedim ezberlencek gibi de değil anlancak gibi de değil.. çok çıkıyo mu ki bu konulardan?

sedefcim bende çok çıkmıyor diye biliyorum
hatta bu yıl mı ilk kez çıktı ne tam hatırlamıyorum.

pgyi bitirdikten sonra kitap okudum 80 sayfa kadar
ilk defa da matematiği açtım, bakim nedir ne değildir diye
henüz destekçi olmayınca yanımda çok da ilerleyemedim
ama bir iki soru çözdüm ya yeter başlangıç için

günaydın canlarım, yarım saat sonra hazırlanıp çıkacağım inş. kafemize bi uğrayayım da öyle gideyim dedim. ama kimse açmamış bugün kafeyi, çay da demlenmemiş. hadi açılış da çaylarınız da benden olsun

sedefim sağ ol, inş. hayırlı olur kuzum...evet dediğin gibi iş bende bitiyor. şimdilik tekrarlarımı ediyorum eve gelince sorularımı çözüyorum inş. birkaç hafta sonra sıkılıp güme gitmem bu arada öyt ve program geliştirmeyi bitirmiştim şekerim ben , söyledim mi sana bilmiyorum; ama söylemediysem tabloya yaz beni hayatım..

tubishh, inş. temmuz sonu geldiğinde buradaki herkes sevinçten göbek atıyor olur ve ağustos atamaları geldiğinde hepimiz hangi okullara atandığımızı yazıyor oluruz inş.

Nil'immmm, canım benim tabii ki uğrayacağım buradan kopamam ki.. dersaneye gittiğimde eğitimden , gk-gy 'den çoğu şeye çalışıp gitmişim. hocaların anlattıkları bana özet geliyor, eğer ilk dönem çalışabildiysem bunda kafe'nin payı çok çok büyük..kolay gelsin sana da canım, öpüyorum hepinizi. akşama gelirim inş..

günaydın kızlar cafemizi açmış bulunmaktayım sadece yöntemden çoklu zeka ve yapılandırmacılıgı çalışıp uçacagım evden
annem doktora gitcekmiş yegenime bakıcagım.o çizgi filme dalıncada boş durmak yok tabi soru çözecegim inşaallah

hadi hepinize kolay gelsin ben kaçar

günaydın kızlar bugün misafir hazırlığımız olduğu için fazla çalışamayacağım ama fırsat buldukça soru çözmek istiyorum akşamda geç yatabilirsem daha iyi olur haftalık programımın ancak yarısını halletmişim hiç verimli geçmemiş bu hafta yahuuu şu misafirler gelsin gitsin tam konsantre olup devam ederim inşallah iyi çalışmalar canlarım zamanınızı iyi değerlendirin boş durmak yok

9 da oturdum bende derse ancak
ölçmeyi aldım elime ona başlayacağım şimdi
5 ünite görünüyor, umarım yarın biter bu ders
hadi bakalım herkese kolay gelsin

nerelerdesiniz kızlar niye hiç ugrayıp rapor vermiyosunuzzzz :26:
yöntem çalıştım 50 gelişim sorusu çözdüm şimdi sırada matematikten 1 günüm yani 87 sorum var

nilcim bende tam kimse yok en son ben yazmışım
yazmayım bari derken, sen girmişsin yazmşsın
bende ölçmeden 2 ünite bitirdim
şimdi bir ünite daha bitirmeyi hedefliyorum
sonra işlerim var zaten, üzerine yarım saat kitap okuyabilirsem ne mutlu bana

buarada kızlar, eşim bana araba kullanmayı öğretiyordu
çarşamba günü spora giderken
hadi kendin git gel dedi
ilk defa yanımda o olmadan, yani usta bir şoför olmadan kendim götürdüm getirdim
nasıl mutlu oldum anlatamam, kendime güvenim geldi
yani kullanıyordum ama hiç tek başıma almamıştım

maaşallah caanım ya baya hızlısın konu çalışma olayında ben konu denince kaplumbaga hızında ilerliyorum yöntem bitiyo bu hafta bi bitsede soru çözsem diyorum sıkıldım 3 aydır konudan.
bu arada afferim sana cesaretinden dolayı tebrik ederim ben hiç kullanamam heralde çok cesaretsizim o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…