tarih öğreteni bitirdim bende güzel kitap çözümlü olması tekrar açısından da iyiydi.Kızlar kitap siparişi vericm uzman tarih ogreten cografya ogreten artı bır de pegem ezberbozan alıcam sızın onerılerınızı de yazarmısınız
Kızlar kitap siparişi vericm uzman tarih ogreten cografya ogreten artı bır de pegem ezberbozan alıcam sızın onerılerınızı de yazarmısınız
bunlar pg nin son konusu, ben de üstünkörü bakmıştım fingercim yalnız değilsinbenimde program geliştirme bittiiiiiiii oleyyyy
yarın sabah da ölçmeye başlicam
ya kızlar bu pg de şu konuları ben hiç bir zaman anlamadım
pek üstünde de durmadım açıkcası, sizin aranız nasıl?
stake in uygunluk olasılık modeli
provus un farklar yaklaşımı
metfesel-michael değerlendirme modeli gibi
bu garip isimli arkadaşlardan pek bişey anlamıyorum
bu yıllardır bende böyle gidiyor, soruları da bazen atmasyon yöntemiyle tutturuyorum :)
leylascım ben gk-gy için data almıştım, henüz çözmedim ama hoşuma gitti
başka bir önerim yok şekerim
tubişimmm nerelerdesin sen yahuu? özledim seni, ama iyi iyi çalışmışsın o halde sorun yok
eğer konularını bitirdiysen başla bence de denemelere kuzum, hiçbir şey kaybetmezsin. hem denemelerden çok şey öğreniliyor, sık sık uğra tamam mı?
bu arada sağlık konusunda iyisin dimi? bi sıkıntın yoktur inş tamamen geçmiştir.
selam kızçelerimmm... dersaneye başladımmm bu hafta.. öyyle yoruluyorum kiii anlatamam.. sabah 8.30 evden çıkıyorum akşam 5de evde oluyorum. ama bu kadar yorgunluğa değecek inş. kızlar...hocalar çok iyi, hatta dedim k,: iyi ki başlamışım, iyi ki bu dersaneye gelmişim dedim.. murat dersanesine başladım.. hocaların verdiği tüyolar olursa da burada sizinle paylaşacağım inş. arkadaşlar. . yarın deneme sınavı var. hayatımın ilk denemesi olacak, inş. kötü geçmez...
aşkı nihanımFıstıklar nasılsınız?
Çalışmalarınız bol ve bereketli geçsin inşallah
Ben yine size bir şey danışacağım.
Sevdiceğe Yargının Tarih 50 deneme kitabını almıştım.
Bir iki soruda aklı karışmıştı ama beğenmişti. Arkadaşla konuşurken dersanedeki tarihçilerinin yargıyı önermediğini söyledi.
Bildiklerinizi bile karıştırıyor sakın çözmeyin demiş.
Aklım karıştı doğrusu ben geçen yıl yargıda çözmüştüm.:44::44:
Hocalarınız ne öneriyor tarihten, coğrafyadan?
tssunadem hayırlısı olsun, hocaların iyi olmasına çok sevindim, çünkü genelde kendi şehrime göre konuşmak gerekirse eğitim hocaları iyiyse ilk bölüm kötü oluyo, ilk bölüm hocaları iyiyse eğitim hocaları kötü oluyo. asıl iş sende bitiyo aslında ama hocaların tüyoları da bizi doğru cevaba götürüyo, sınavında başarılarselam kızçelerimmm... dersaneye başladımmm bu hafta.. öyyle yoruluyorum kiii anlatamam.. sabah 8.30 evden çıkıyorum akşam 5de evde oluyorum. ama bu kadar yorgunluğa değecek inş. kızlar...hocalar çok iyi, hatta dedim k,: iyi ki başlamışım, iyi ki bu dersaneye gelmişim dedim.. murat dersanesine başladım.. hocaların verdiği tüyolar olursa da burada sizinle paylaşacağım inş. arkadaşlar. . yarın deneme sınavı var. hayatımın ilk denemesi olacak, inş. kötü geçmez...
Sedefimm ben de seni özledim inannArtık ugrayacagım çok boş bıraktım kafemizi Sağlık konusuna gelince de geçmiyor sedefim ya illet valla yapıştı yakama doktorlar stres yapmayacaksın diyor başka da bir şey demiyor amannn alan gelmiş belli değil şurda sınava kaç ay kaldı her şey muammaa gel de yapma yani Sen nasılsın canım her şey yolunda dimi?
aşkı nihanımbizim tarihçi bize bilgi eğitim in tarih sorularını aldırdı ve ben dün ve bugün ondan çözdüm, çok beğendim.
bunun dışında başka kaynak söylemedi, ben bi de sevdiceğine uzman kariyerin tarih öğreten soru bankasını öneririm
bunlar pg nin son konusu, ben de üstünkörü bakmıştım fingercim yalnız değilsinson ay bakarım dedim ezberlencek gibi de değil anlancak gibi de değil.. çok çıkıyo mu ki bu konulardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?