2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar hepinize kolay gelsin

ben bir türlü ö.y.t. de ki öğretim ilkelerini kafamda oturtamıyorum.
tam anladım derken kafam da hepsi karışıyor.
hele soruya geçince e bu da olur e bu da olur diye diye takılıyorm.
bana pratik şekilde kodlanacak türde bir anlatımla açıklayabilecek olan var mı?:18:

ben geldim kızlar geldim ama sinir küpü olarak geldim sevdicek denen öküzün ağzının üstüne bir tane yapıştırmadığımın siniriyle geldim annemle pazara da gitmicem oturup dersime bakacağım

Temizlik yapıcam üşeniyorum. Neyse başlıyım daha da ağırlık çekmeden görüşürüz kızlar

kızçelerim son günlerimin raporunu vereyim dedim. stajdan geldim şimdi
salı günü etüt vardı türkçe ve coğrafyadan derste baya soru çözdük eve gelince saat 10 oldu başka da çözmedim.
dün deneme yaptım, gy-gk ve eğitim, bu akşam cevapları kontrol edicem :18: bi de matematikten problemlerle ilgili 50 küsür soru çözdüm
bugün vatandaşlık çalışıcam akşama vat. etütü var çünkü hiçbişey bilmeden gitmiyeyim

Lokumumm hoşgeldin. Ben de eğitimden baya soru çözdüm,genel kültüre bakacağım. Akşama da matematik dersim var.

canım ben yaptıklarımdan örnek vereyim sana.. ama kargoyla her şey gönderilebilir mi bilmiyorum. ya bi de sevgilin nasıl bi yapıya sahip o da önemli
bi kere kırmızı kalp şeklinde bi kutu almıştım. onun içine, tek tek renkli not kağıtlarına seni seviyorum çünkü ile başlayan cümleler yazıp katlayıp içine koymuştum. bi de kalpli jelibonlar koymuştum. o notları okurken ben de jelyleri yiyeyim diye
neyse bi kere bi çift bebek papisi almıştım. ileride doğucak kızımızın ağzından bi mektup yazmıştım, hani sanki babasına yazar gibi, o papilerin bi tanesini ona vermiştim mektupla birlikte, (istersen mektubu paylaşabilirim) diğeri bende kalmıştı, saklıyoruz, doğduğunda falan birini o birini ben takarız gibilerinden..
sonracığıma benimki gs manyağı, gs li cüzdan ve tişört almıştım.
bi de ben günlük tutarım neler yaşadığımız falan orada yazıyor, o günlükle duygularımı birleştirip kitap gibi bişey yazmıştım, onu dosyalayıp ona vermiştim. saatlerce okumuştu bitirene kadar, bitirdiğinde ağlıyordu, onda çok duygulanmıştı..
bi de bunun masal versiyonunu yapmıştım. bi de hayalimizde kızımızın adını masal koymak var, çok şeker bi minik boy defter almıştım, oraya yaşadıklarımızı masal şeklinde yazmıştım, bir varmış bir yokmuş diye başlayıp, gökten 3 elma düştü biri onura biri sedefe biri de masala diye bitirmiştim. ben gece uyuyamadığımda okuyodu bana onu aahh ahh sonra yoruldu tabii kendi ağzından masallar okuyup ses kaydına almış bi kere, o da bana onu vermişti, benim masal defteri out onun masal dinletisi in oldu
bi kere sevgililer gününde karne yapmıştım ona üzerine ilişkiyle ilgili ders tarzı şeyler yazıp karşısına notlarını vermiştim, çok eğlenmiştim yaparken bak koyuyorum fikir olsun sana

bi anahtarlık yaptırmıştım. bi tarafına adlarımızı diğer tarafına başladığımız tarihi yazmıştım.
hmm şimdilik aklıma bu kadar geldi, aramız biraz limoni de.. aklıma gelirse gene yazarım canım benim

Lokumumm hoşgeldin. Ben de eğitimden baya soru çözdüm,genel kültüre bakacağım. Akşama da matematik dersim var.

tatlışım hoşbulduk aman genel kültürü bırakmaya gelmiyo valla, o kadar sözelin üstüne de matematik iyi gider süpersin bugün :128:

canım bence çok soru çözmekle aşılabilcek bişey bu, daha çok yaprak testlere bak bence, onlar daha pekiştirici oluyor

Kızlaar temizlik yaptım geldim ama bittim resmeenn :s
Biraz dinlenip dersanemin verdiği testleri çözcem inşallah..

ben geldim kızlar geldim ama sinir küpü olarak geldim sevdicek denen öküzün ağzının üstüne bir tane yapıştırmadığımın siniriyle geldim annemle pazara da gitmicem oturup dersime bakacağım

sakin ol canım ne oldu neden kızdın

noldu canım hayırdır
erkekdir nerde ne öküzlük yapacağını kestiremezsin

meraba arkadaşlar bu gn 100 tane soru çözdüm tarih coğrafya karışık iki sorum var cevaplarsanız sevinirim.offff yeter diyeceksiniz artık...

soru 1-erozyonu oluşturan fiziki faktörler arasında
1-arazinin engebeli olması
2-bitki ört.seyrek olması
3-iklimin kurak ve yarı kurak olması
4-arazinin eğimli olması
5-aşırı otlama
gibi etmenlerden hangisi gösterilemez.

soru 2- 1-türk dil kurumu nun açılması
2-okul prog.dan arapça ve farsça derslerinin çıkarılması
3-türk tarihi ile ilgili çalış.yapılması
yukarıdaki durumlardan hangileri türkçeye önem verildiğinin göstergesidir

arkadaşlar 2. soru 1 ve 2 olmuyacak mı yanılıyormuyum ben...

1. soru 1ve 5 mi?
2. soru yalnız 1 mi? arapça ve farsça derslerinin çıkarılması türkçeye önem verilmesiyle ilgili değil de pozitif bilimlerin artması dini derslerin kaldrılmasıyla ilgili sanki?

canım 1.sorun 5 gibi geldi çünkü beşeri faktör,2.sorun 1,2 ve 3 tarihten sabahki sorularınıda yarın açıklayacam tatlım

iyi akşamlar kızlar nabersiniz annemlerdeyim bende bugün hiççç çalışmadımbu arada herkesin erkeklerle sorunumu var ne döyerim bak sizi üzenleri benim kocada grip olmuş huysuz huysuz oturuyor bana bulaştırmasa barim :26:

sakin ol canım ne oldu neden kızdın

noldu canım hayırdır
erkekdir nerde ne öküzlük yapacağını kestiremezsin

nur tuba nooldu kuzu?

canlarım çok mu abartıyorum bilmiyorum ama içimde ona karşı bir sinir var dindiremedim...
bugün buluştuk dedimki benim alan sınavı için test almam lazım bir yerlere oturmadan onu halletsem
bizimkinin de neredeyse hiç çıkmadığı bir kırtasiye var arkadaşı orda çalışıyor
oraya gidelim orda vardır dedi gittik arkadaşı yoktu çalışan bayanlar vardı sadece
neyse yaprak testlerin olduğu yere geçtik kızın biri de geldi bizimle
hangisini alsam lys olsun ygs olsun falan böyle seçmeye çalışıyorum bizimkide onu al bunu al bunu yap bir havalanmalar haline girdi
onun seçtiği testlerin bazısını geri koydum istemedim hepsi ygs napcam lys de lazım diye
bizimki iyice bir efelendi bıraktığımı görünce al şunları Allahın cezası niye bırakıyorsun falan dedi
kız da orda güldü sinirlerim bozuldu ben de orda tepki gösterdim
aldım kasaya geldim kasadaki kız buna sırıtarak pasta sözünü unuttun mu dedi orada da bir kaynar su boşalması yaşadım
aldıklarımızın parasını bana ödetmedi çıktık neyse sinirden elim ayağım titriyordu
bir de ben çok sinirlendiğim zaman konuşamam kızlar susarım hep
sinirli olduğumu anladı naptım niye böylesin diye üstüme geldi bende
eve gitmek istediğimi söyledim eve bıraktı konuşamdım yani
şu saat oldu ne arama ne sorma var kızlar

canımmmm kuzum ne güzel şeyler çoğunuda kendin düşünmüşsün şanslı enişteben böyle romantık olsam ooo neler olur neler

bacım kitap işlerini clementine sorcan
biz daha okadar gelişemedik ki
o da muhtemelen görmemiştir
yada başkalarına yaptığı yorumlardan çıkar
küsmece-darılmaca yok sayfada
taammmı güzel hatunlar

ebon hocam çok tatlısınnn tabi alınmadım herkes yoğun iş güç uğraşıyor.İnsanların içinden gelip yazması kadar içinden gelmeyip yazmamasıda normal hocam kırılmam asla

nil hocam dediğin kitabı duymuştum gittim aldım hemen yolda yarısını okudum nerdeyse

La romanını okuyordum içimden geldi

Dünya dediğin bir kaza ertesi.
Aç kapılarını.
Elinle koymuş gibi bıraktığın yerde bul beni.
Gel neredeysen.
Cennet olsun yeniden...

Oduna şu sözleri mesaj attım

odun:güzelmiş...nerden
ben:la sonsuzluk hecesi kitabından
odun:la sonsuzluk hecesi miymiş
ben:adı işte
odun:=))))) angaralılar ondan la yı çok kullanyormuş vay bee=)))) (Ankaralı kendi)
ben:tlf pat diye kapattım

adamın kitaba yaklaşımı bu. yazar kim neyi anltyor sormadı bile

avondan bi set istetmiştim o gelcek, Yusuf ile Züleyha kitabı, bir de osmanlıya çok hayran ama hiiiç okumamış Fatih Sultan Mehmeti anlatan bir kita daha bunları göndercem

en son ortaokulda bi polisiye roman okumuş bi yerden başltcağım napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…