kızçelerim son günlerimin raporunu vereyim dedim. stajdan geldim şimdi
salı günü etüt vardı türkçe ve coğrafyadan derste baya soru çözdük eve gelince saat 10 oldu başka da çözmedim.
dün deneme yaptım, gy-gk ve eğitim, bu akşam cevapları kontrol edicem :18: bi de matematikten problemlerle ilgili 50 küsür soru çözdüm
bugün vatandaşlık çalışıcam akşama vat. etütü var çünkü hiçbişey bilmeden gitmiyeyim
kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var
sevdiceğin doğum günü geliyor,ne alsam bilemedim kargoyla iş yerine gönderebileceğim bir şey olmalı sıkıntılı bu ara azcık yüzü güler belki bide daha hiç hediye almışlığım yok kendisine şok olur çocuk
tarih çalıştım azcık işlerim vardı
Lokumumm hoşgeldin.Ben de eğitimden baya soru çözdüm,genel kültüre bakacağım. Akşama da matematik dersim var.
kızlar hepinize kolay gelsin
ben bir türlü ö.y.t. de ki öğretim ilkelerini kafamda oturtamıyorum.
tam anladım derken kafam da hepsi karışıyor.
hele soruya geçince e bu da olur e bu da olur diye diye takılıyorm.
bana pratik şekilde kodlanacak türde bir anlatımla açıklayabilecek olan var mı?:18:
tatlışım hoşbuldukaman genel kültürü bırakmaya gelmiyo valla, o kadar sözelin üstüne de matematik iyi gider süpersin bugün :128:
Daha sık gel e mi ?Özlüyorum seni.
ben geldim kızlargeldim ama sinir küpü olarak geldim sevdicek denen öküzün ağzının üstüne bir tane yapıştırmadığımın siniriyle geldim annemle pazara da gitmicem oturup dersime bakacağım
ben geldim kızlargeldim ama sinir küpü olarak geldim sevdicek denen öküzün ağzının üstüne bir tane yapıştırmadığımın siniriyle geldim annemle pazara da gitmicem oturup dersime bakacağım
meraba arkadaşlar bu gn 100 tane soru çözdüm tarih coğrafya karışık iki sorum var cevaplarsanız sevinirim.offff yeter diyeceksiniz artık...
soru 1-erozyonu oluşturan fiziki faktörler arasında
1-arazinin engebeli olması
2-bitki ört.seyrek olması
3-iklimin kurak ve yarı kurak olması
4-arazinin eğimli olması
5-aşırı otlama
gibi etmenlerden hangisi gösterilemez.
soru 2- 1-türk dil kurumu nun açılması
2-okul prog.dan arapça ve farsça derslerinin çıkarılması
3-türk tarihi ile ilgili çalış.yapılması
yukarıdaki durumlardan hangileri türkçeye önem verildiğinin göstergesidir
arkadaşlar 2. soru 1 ve 2 olmuyacak mı yanılıyormuyum ben...
canım 1.sorun 5 gibi geldi çünkü beşeri faktör,2.sorun 1,2 ve 3 tarihten sabahki sorularınıda yarın açıklayacam tatlımmeraba arkadaşlar bu gn 100 tane soru çözdüm tarih coğrafya karışık iki sorum var cevaplarsanız sevinirim.offff yeter diyeceksiniz artık...
soru 1-erozyonu oluşturan fiziki faktörler arasında
1-arazinin engebeli olması
2-bitki ört.seyrek olması
3-iklimin kurak ve yarı kurak olması
4-arazinin eğimli olması
5-aşırı otlama
gibi etmenlerden hangisi gösterilemez.
soru 2- 1-türk dil kurumu nun açılması
2-okul prog.dan arapça ve farsça derslerinin çıkarılması
3-türk tarihi ile ilgili çalış.yapılması
yukarıdaki durumlardan hangileri türkçeye önem verildiğinin göstergesidir
arkadaşlar 2. soru 1 ve 2 olmuyacak mı yanılıyormuyum ben...
sakin ol canım ne oldu neden kızdın
noldu canım hayırdır
erkekdir nerde ne öküzlük yapacağını kestiremezsin
nur tuba nooldu kuzu?
canım ben yaptıklarımdan örnek vereyim sana.. ama kargoyla her şey gönderilebilir mi bilmiyorum. ya bi de sevgilin nasıl bi yapıya sahip o da önemli
bi kere kırmızı kalp şeklinde bi kutu almıştım. onun içine, tek tek renkli not kağıtlarına seni seviyorum çünkü ile başlayan cümleler yazıp katlayıp içine koymuştum. bi de kalpli jelibonlar koymuştum. o notları okurken ben de jelyleri yiyeyim diye
neyse bi kere bi çift bebek papisi almıştım. ileride doğucak kızımızın ağzından bi mektup yazmıştım, hani sanki babasına yazar gibi, o papilerin bi tanesini ona vermiştim mektupla birlikte, (istersen mektubu paylaşabilirim) diğeri bende kalmıştı, saklıyoruz, doğduğunda falan birini o birini ben takarız gibilerinden..
sonracığıma benimki gs manyağı, gs li cüzdan ve tişört almıştım.
bi de ben günlük tutarım neler yaşadığımız falan orada yazıyor, o günlükle duygularımı birleştirip kitap gibi bişey yazmıştım, onu dosyalayıp ona vermiştim. saatlerce okumuştu bitirene kadar, bitirdiğinde ağlıyordu, onda çok duygulanmıştı..
bi de bunun masal versiyonunu yapmıştım. bi de hayalimizde kızımızın adını masal koymak var, çok şeker bi minik boy defter almıştım, oraya yaşadıklarımızı masal şeklinde yazmıştım, bir varmış bir yokmuş diye başlayıp, gökten 3 elma düştü biri onura biri sedefe biri de masala diye bitirmiştim.ben gece uyuyamadığımda okuyodu bana onu aahh ahh sonra yoruldu tabii kendi ağzından masallar okuyup ses kaydına almış bi kere, o da bana onu vermişti, benim masal defteri out onun masal dinletisi in oldu
bi kere sevgililer gününde karne yapmıştım ona üzerine ilişkiyle ilgili ders tarzı şeyler yazıp karşısına notlarını vermiştim, çok eğlenmiştim yaparken bak koyuyorum fikir olsun sana
Eki Görüntüle 664178
bi anahtarlık yaptırmıştım. bi tarafına adlarımızı diğer tarafına başladığımız tarihi yazmıştım.
hmm şimdilik aklıma bu kadar geldi, aramız biraz limoni de..aklıma gelirse gene yazarım canım benim
bacım kitap işlerini clementine sorcan
biz daha okadar gelişemedik ki
o da muhtemelen görmemiştir
yada başkalarına yaptığı yorumlardan çıkar
küsmece-darılmaca yok sayfada
taammmı güzel hatunlar
kız kpss kitabı sormuyor sevgilisine hediye alcak fikir soruyo
Maafcım dün msjını gördüm ama meşgul hatun olunca cevap yazamadım kitap alcaksan nazan bekiroğlunun yusuf ile zülayhayı şiddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?