2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

O anda susumak en iyisi çirkinleşmemiş olay en asilini yapmışsın bence hocamabartı değil bence ne olursa olsun dört duvar arasında kalmalı bu evliliktede flörtede böyle olmalı.Çok sinirlendim bu durumda yorum yapmayım pek ama yerden göğe kadar haklısın sen hocam

ayy benimkide tutturmuş hasta oluyorum ben sen bana bakmıyorsun
ateşim mi var benim
ilaçta yokki evde hayatım ne yapsak ki
ben doktor raporu olmadan ilaç kullanırmıyım
eee napim ozaman karabiberle gazeteyle yağlıyım mi
ayyy çok iğrençsin

buda benim öküzcükden alıntıdır kızlar
ama nurtubacım çok haklı
hayırdır ne o öyle yok pasta bilmem ne
bence susma olayı sıcağı sıcağına tartış
ortalığı başı boş bırakma
çünkü erkekler okadar odun ki neye küstüğümüzü bile kestiremiyorlar
bende bir adet var ondan biliyorum
bu yazdıklarımı görmesin öldürür beni :18:

ayyy sinirlerim bozuldu kızlar sıcağı sıcağına tartışacaktım ama adamın teli kapalı
bugünü 100 soruyla kapatacak gibiyim kızlar kendimi zorlayıp biraz daha soru çözersem süper olur

nurtubacım ben de sinirlendim vallahi, pasta olayı nedir yahu? senin niye bundan haberin yok Allah Allah, sen aynısını ona yapsaydın nolurdu acaba?
bi çift arasında kesinlikle gizli saklı şeylerin olmamasından yanayım. bi de küslükle olmaz. susma da zaten sen haklısın. al karşına konuş olayın özünü öğren kırgınlıklarını anlat, bi daha da böyle şeyler olmamasını söyle.
kız da niye gülüyosa? komik bişey var sanki..

maafçım ahh daha neler var bizde de.. inş mazi olmazlar

yarın konuşmayı düşünüyorum sedefim birazda sakinleşmem lazım sinirlendiğimde dilim tutuluyor sanki kelimeler ağzımdan çıkmaz oluyor

ayyy sinirlerim bozuldu kızlar sıcağı sıcağına tartışacaktım ama adamın teli kapalı
bugünü 100 soruyla kapatacak gibiyim kızlar kendimi zorlayıp biraz daha soru çözersem süper olur

ayy valla sen yine iyi çalışıyorsun
ben aynı evin içindeki adama trip yapınca tüm moralim gidiyor
canım bişey istemiyor, sorsan incir çekirdeği kadar bile olmayan bir meseledir
ama kafam takılır
maşallah tuba
bu arada teli niye kapalı

sedefcim sizin sorun senden kaynaklı değil sanırım
ne desem bilemedim ki arkadaşım
inş. bir an önce feraha kavuşursun

canım bence çok soru çözmekle aşılabilcek bişey bu, daha çok yaprak testlere bak bence, onlar daha pekiştirici oluyor

fem, ihtiyaç, başarı hepsine baktım.
tamam bazılarında iyi ama ben örnekle oturtuyorum ve şu an kafam karıştı.
bir tanesine tamam oldu diyorum başka soruda hepsi gidiyo bu sefer.

yarın konuşmayı düşünüyorum sedefim birazda sakinleşmem lazım sinirlendiğimde dilim tutuluyor sanki kelimeler ağzımdan çıkmaz oluyor
anladım nurum tubam bende de tam tersi sinirlenince car car öterim hiç susmam. yani öyle kavga eder gibi sert çıkma ama sakin sakin anlat içindekileri bilsin
kuzucum özelden anlatıyorum

Merhaba kızlar ben eski bir üyeyim fakat burayı birkaç gün önce gördüm.Sizlere bir şey danışmak istiyorum.Ben şubat ayından beri hızlandırılmış kursa gidiyorum.Yani yeni başladım sayılır.İlk defa Murat Yayınlarının denemesini yaptım evde.Sadece tarih ve matematiğini çözdüm.Tarih 11 yanlış matematik 3 netim var.Sizce benden ümit var mı?? Sınava kadar yükselir mi netlerim.Tavsiyeleriniz neler??:18:

Kollarım ağrıyo temizlikte çok yormuşum sanırım fazla soru çözemedim o yüzden. Bugünü 135 tarih ve 100 türkçe sorusu ile kapatıyorum. Umarım yarın daha iyi çalışabilirim.. Şimdilik iyi geceler kızlar hepinize. Yarın görüşürüz

iyi gcler kızlar yatıyom ben bol verimsiz bi güne daha elveda
sedefim msj kutunu boşaltırmısın msj attım almadı
nurtubam üzülme nazarımız degdi sana çalış takma kimseyi

tarih özeti ve test çözdüm, mat 25. güne takıldım, mutlak değer videosu izledim.Yorgunum uykum var anlamıyorum zaten bu günlük yeter.
Nur_tuba sinirlenmekte haklısın ben bile sinirlendim, ben olsam o sözleri söyleyince orada kafasına indirirdim testleri ne oluyor sana diye , hem ne pastasıymış o Bende konuşmam sinirlenince Neyse sen bana bakma canım ,sen alırsın ifadesini üzülme canım derslerine etkilemesine izin verme

Son düzenleme:
günaydıınnnn
oleeee niloşdan önce geldim
kesin kocası işe gitmicektir uyuyordur fosur fosur
az sonra clementine gelir ozaman hesap versin bakalım niloş
ben dün yaptıklarımı yazmayı unuttum bugün söyleyim
60 tarih 60 coğrafya ve 20 pg çözdüm arkadaşlar
darısı bugüne
erken kalktım kocişime kahvaltı hazırladım
onu gönderdim öğleye kadar işlerim var
onları halleder, uykuya yenik düşmezsem şayet
ders çalışcam elbette

günaydın kızlar günaydın ebuşum ikidir ben yazıyom net gidiyo ya offff çok sinir oldum ha

Son düzenleme:

ayyyyy sinir krizi geçirecem ya her yazdıgım msjı siliyo yazmıyom arkadaş ya

cloştan öncede ben geldim heyooo nerdeki acep gelince kızayım ona
kocama kazak giy baskısı yaparken geç kaldım canım ama dinlemedi gitti pis gıcık sinir şey işte şuan bi de nöbetçi üstelik akşamada burdayım anlıcan.bende akşama kadar soru akşam alan diyorum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…