canlarım çok mu abartıyorum bilmiyorum ama içimde ona karşı bir sinir var dindiremedim...
bugün buluştuk dedimki benim alan sınavı için test almam lazım bir yerlere oturmadan onu halletsem
bizimkinin de neredeyse hiç çıkmadığı bir kırtasiye var arkadaşı orda çalışıyor
oraya gidelim orda vardır dedi gittik arkadaşı yoktu çalışan bayanlar vardı sadece
neyse yaprak testlerin olduğu yere geçtik kızın biri de geldi bizimle
hangisini alsam lys olsun ygs olsun falan böyle seçmeye çalışıyorum bizimkide onu al bunu al bunu yap bir havalanmalar haline girdi
onun seçtiği testlerin bazısını geri koydum istemedim hepsi ygs napcam lys de lazım diye
bizimki iyice bir efelendi bıraktığımı görünce al şunları Allahın cezası niye bırakıyorsun falan dedi
kız da orda güldü sinirlerim bozuldu ben de orda tepki gösterdim
aldım kasaya geldim kasadaki kız buna sırıtarak pasta sözünü unuttun mu dedi orada da bir kaynar su boşalması yaşadım
aldıklarımızın parasını bana ödetmedi çıktık neyse sinirden elim ayağım titriyordu
bir de ben çok sinirlendiğim zaman konuşamam kızlar susarım hep
sinirli olduğumu anladı naptım niye böylesin diye üstüme geldi bende
eve gitmek istediğimi söyledim eve bıraktı konuşamdım yani
şu saat oldu ne arama ne sorma var kızlar
iyi akşamlar kızlar nabersiniz annemlerdeyim bende bugün hiççç çalışmadımbu arada herkesin erkeklerle sorunumu var ne döyerim bak sizi üzenleri benim kocada grip olmuş huysuz huysuz oturuyor bana bulaştırmasa barim :26:
nurtubacım ben de sinirlendim vallahi, pasta olayı nedir yahu? senin niye bundan haberin yok Allah Allah, sen aynısını ona yapsaydın nolurdu acaba?
bi çift arasında kesinlikle gizli saklı şeylerin olmamasından yanayım. bi de küslükle olmaz. susma da zaten sen haklısın. al karşına konuş olayın özünü öğren kırgınlıklarını anlat, bi daha da böyle şeyler olmamasını söyle.
kız da niye gülüyosa? komik bişey var sanki..
maafçım ahh daha neler var bizde de.. inş mazi olmazlar
ayyy sinirlerim bozuldu kızlarsıcağı sıcağına tartışacaktım ama adamın teli kapalı
bugünü 100 soruyla kapatacak gibiyim kızlar kendimi zorlayıp biraz daha soru çözersem süper olur
canım bence çok soru çözmekle aşılabilcek bişey bu, daha çok yaprak testlere bak bence, onlar daha pekiştirici oluyor
anladım nurum tubam bende de tam tersi sinirlenince car car öterim hiç susmam. yani öyle kavga eder gibi sert çıkma ama sakin sakin anlat içindekileri bilsin
yarın konuşmayı düşünüyorum sedefim birazda sakinleşmem lazım sinirlendiğimde dilim tutuluyor sanki kelimeler ağzımdan çıkmaz oluyor
kuzucum özelden anlatıyorumayy valla sen yine iyi çalışıyorsun
ben aynı evin içindeki adama trip yapınca tüm moralim gidiyor
canım bişey istemiyor, sorsan incir çekirdeği kadar bile olmayan bir meseledir
ama kafam takılır
maşallah tuba
bu arada teli niye kapalı
sedefcim sizin sorun senden kaynaklı değil sanırım
ne desem bilemedim ki arkadaşım
inş. bir an önce feraha kavuşursun
günaydın kızlar günaydın ebuşumikidir ben yazıyom net gidiyo ya offff çok sinir oldum ha
günaydıınnnn
oleeee niloşdan önce geldim
kesin kocası işe gitmicektir uyuyordur fosur fosur
az sonra clementine gelir ozaman hesap versin bakalım niloş
ben dün yaptıklarımı yazmayı unuttum bugün söyleyim
60 tarih 60 coğrafya ve 20 pg çözdüm arkadaşlar
darısı bugüne
erken kalktım kocişime kahvaltı hazırladım
onu gönderdim öğleye kadar işlerim var
onları halleder, uykuya yenik düşmezsem şayet
ders çalışcam elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?