• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

cloş çok kötüsün nerden çıktı şimdi bu ben yazsam destan olur :9:
benim düzen takıntım var mesela ha bire çamaşır katlar ev toplarım
yamuk toblolra dayanamam ya ev sahibine söyler yada o çıkınca ben düzeltirim
yolda aynı renk kaldırım taşlarınaa basar ya da sayarak yürürüm
uzun yolculuklarda bütün bilmediğim plakalara ajanfdadan bakar ögrenirim
hiç bi işi yarım bırakamam.
ha bi de soru çözerken 250 350 300 vs gibi yuvarlak rakamlara gelip bırakırım
şimdilik bu kadar

aklınıza gelen herşeye limon sıkarım buna makarna kurufasulye vs dahil..limonu koymadığım tek şey çaydır.
evde en çok aldığım şey çamaşır suyudur mutfağı ve banyoyu günde iki kez çamaşır suyuyla yıkarım
saat gibi hiç şaşmaz.
en son dedem oldünde ağladım hiç gozyaşı dokmem uzülünce domuz gibi otururum.
herşeye en fazla bir gün üzülebilirim dünya başıma yıkılsa kalanlarla yeniden yapmaya çalışırım.
ıslak saçım sırtımına değince çileden çıkarım
yatarken abdest almadan yatmam
hiç şeffaf parlatıcı sürmem sebebi ise olurda olürsem yatırnağımdaki ojeyi farketmezlerse :)

ben yazdım siz yazmazsanız kıyamet koparırım ona gore :)

ay gerçekten çok hoşsun yaaa..:9:

ben de çok ayrıntıcıyımdır. mesala bi ara şuraya gidelim dense. hangi gün gideleceğinden tut da hangi yoldan gideleğine, arabada kimin nereye oturacağına, ne giyileğine kadar daha gitmeden 2 ay öncesinden düşünürüm.

bide saman alevi gibi sinirim var. bi anda patlar alev alırım. göz gözü görmez ama sonrasında da geriye bişi kalmaz :19:
sonrada oturur günlerce ağlayabilirim bi konu için. 3 gün hiç durmadan ağladığımı biliyorum.:30:

heh sabah sabah iyi konu açmışsın cloş
uykumu alamazsam başım ağrır kendime gelemem
ve o yüzden de gelemedim zaten
dün sabah 7 de kalktım ya gece 1 e kadar uyumadım
hemde kahvesiz
üstüne bide sporda yoruldum
ama dizilerimi izlemem gerkeiyordu ondan
ve gece yattığımda uyku saatimi geçirdiğim için zor uyudum
uykumu alamadım sabah zor kalktı
aklıma gelmişken bikaç takıntımı yazim madem
tek sayılardan hiç hoşlanmam
sırf bunun için 2012 evlenelim diye kocişimi ikna ettim
niloşun dediği gibi herşey yuvarlak sayılar olmalı
simetri takıntım var
özellikle yamuk perdelere dayanamam
çok düzenli olacak herşey
düzen takıntım çok fazla
ve sessizlik gibi herşeyi önceden organize ederim
birşeyi araştırmadan o işin başına yada o yola çıkmam
illa araştırcam
şimdilik bukadar
arkadaşım geliyor
hoop ben kaçtım :52:

sağol canım.

arkdaslar baska yardımcı olan yokmu

anladığım kadarıyla tarih vatandaşlığa yeni başlicaksın
ihtiyacın yayınlarını öneririm
e x yayıncılık olmazsa olmaz zaten
bide yazarak çalışırsan daha iyi olur
ve yazdıklarını her hafta tekrar ederek çalışmalısın

kızlar aşırı özledim burayı:16:şu kpss sürecinde beni ve yaşadığım duyguları anlayan tek yer burası çünkü aynılarını sizlerde yaşıyorsunuz, tüm kötü şeylere rağmen çalışmaya devam öpüyorum sizleri:3:

slm kızlar tarih cografya vat dan soru çözdüm akşamada türkçe ve mat.kaldı
bi sorum var cogafyadan bana hatalı gibi geldi

aş.hangisinde bir bölüm içinde bulunduğu bölgenin ekonomisine katkısı fazla olan bir etkinlikle birlikte verilmiştir ?
a)orta fırat bölümü -sanayi
b)dicle bölümü-madencilik
c)orta kızılırmak böl.-turizm
d)hakkari böl.-tarım
e)erzurum kars böl.-hayvancılık

cevap d şıkkı

slm kızlar tarih cografya vat dan soru çözdüm akşamada türkçe ve mat.kaldı
bi sorum var cogafyadan bana hatalı gibi geldi

aş.hangisinde bir bölüm içinde bulunduğu bölgenin ekonomisine katkısı fazla olan bir etkinlikle birlikte verilmiştir ?
a)orta fırat bölümü -sanayi
b)dicle bölümü-madencilik
c)orta kızılırmak böl.-turizm
d)hakkari böl.-tarım
e)erzurum kars böl.-hayvancılık

cevap d şıkkı
canım bence soru hatalı
hakkaride tarım yok hayvancılık var zaten..

sağol canım.

arkdaslar baska yardımcı olan yokmu

gülüm tarih için mutlaka ama mutlaka hakan dedenin videolarını izle nette var bir tanesi eksik onun haricindekiler tam
anayasa herhangi bi yayından 2013 yada 2012 olmak şartıyla her gece Allahın emri gibi hiç şaşmadan oku okumadan yatma.
tarih için soru cevap kartları var eşin sorsun sen bileme o sorsun sen bileme ama sonunda mutlaka kafana giriyor
ne kadar yanlışın çıkarsa çıksın bol bol soru çoz yanlışlarından ders çıkar ve soru çozmeye devam et
günlük ve haftalık tekrarlar yap
ancak tekrarlarını kendi oluşturduğun ozetlerden olsun..
başka başka kaynak ismine gerek yok bence çünkü konular aynı bende murat yayınlarınkini çok beğenmiştim anayasa tarih coğrafya biraradaydı ama çok ayrıntılıydı o yüzden çok hoşuma gitmişti..

az daha unutuyordum evde iş yaparken
ihtiyacın video konu anlatımı var herdersten..aç onları hem işini yap hemde dinle kulak dolgunluğu olsun
yalnız acele et zaman daralıyor.

Son düzenleme:
kızlar bugün öğlende kalktım
tarihten ilke ve inkılapları çalıştım
bu arada ben de yazayım özelliklerimi :1:
ben de ota b.ka ağlarım, recep ivedikte bile ağlamıştım
bi şeyi kafama çok fazla takmakta üstüme yok
ojesiz asla duramam, ojesiz artık tırnaklarım çıplak gibi geliyo :30: bi de illa ayak tırnaklarımla el tırnaklarım aynı renk olcak
pijamalarım olmadan asla uyuyamam, ne biliim bi eşofman bile yerini tutamaz. illa ki pijama olucak
çoraplarımla uyurum :23: yazın bile.. ayaklarım buz gibi
gece yatmadan önce yüzüm illa ki sabunla yıkanıp kremlencek, öbür türlü pütürlü hissediyorum elim hep yüzüme gidiyo gene uyuyamıyorum
polo nane şekeri favorimdir, çantamda mutlaka olucak. olmazsa olmazım kremim. çok kuru bi cilde sahip olduğumdan gene böyle kremsiz yazı yazamam, hep o aklımı dürter.
son 5 yıldır her akşam yemeğinden sonra ocağa çayımı koyarım, o gece o çay içilmezse gene hep aklımda bi şey dürter beni illa ki içilcek, o çayı içerken tüm dertlerimi unutmuş gibi olurum
bi ortamda evde insanda kötü kokuya dayanamam. eskimiş eşyalar kıyafetler olabilir ama kötü kokan bişeye dayanamam.

Bugün mat videolarına baktım antrenmanlarla mat son gündeyim az kaldı :52:
ne güzel konu olmuş bende yazayım :9:
Ben pek evden dışarı çıkmam, odamı çok severim bütün gün odamda olurum, uzak bir yere gideceğim zaman dönemeyeceğim hissine kapılırım :1: ( Geçen yıl bir ay evden çıkmayarak kendi rekorumu kırdım :50: )
Dışarı çıkarken 10 kez çantama bakarım bir şey unuttum mu diye :44: Almam gereken şeyleri telefona kaydederim çıkmadan tekrar bakarım aldım mı diye(öss sınavında kalem kutumu evde unutmuştum ondan olabilir )
Her yere geç giderim ( koca otobüsün otogardan çıkıp yolda beni beklemesi , sınava geç gidip müdürden imzalı kağıt almam gibi :18: 1,2 dk daha geç gitseydim sınava giremeyip sınıfta kalacaktım :27: )
Bu yüzden saatim hep öndedir.
Bende domestos manyağıyım:1: banyoyu ve mutfağı sürekli onla silerim(Annem ne yapıyorsun içiyor musun der :52: )
Sürekli ellerim kirli hissine kapılır elimi yıkarım.
Bende çok sulu gözlüyüm reklamlarda bile ağlarım :43:
Yatmadan önce yatağın altından dolabın içene bakarım biri var mı diye :50: önceden daha kötüydüm dışarıdan eve geldiğimde bütün evi arardım :1:
Birde herkes hapşırmama çok güler art arda 8 ,10 kez hapşırırım :2:

kızlar matematiğin 23.günü bitti 87 soru gelişim ögrenmedende 75 soru çözdüm alan çalışıyorum
tubish maaşşallah sana sadece ders çalıştıgın için mi gelmiyosun yoksa okul ya iş ekstra engelin mi var bu arada branş neydi

Sağol arkadasımmm:16:Hayır çalışmıyorum hiçbir yerde sadece dersaneye gidiyorum canım biraz hızlanmak zorundaydım bu aralar o yüzden koptum sadece,branşım Türkçe canım.

vee permütasyon kombinasyon olasılık biter :ssz:
çok da basitmiş yaa.. küçük bi not defterine kalıp soruları yazdım, yarın ordan tekrar edip soru çözerim

tubişimmm seni çok özledim :70: canım benim maşallah çok iyi gidiyosun o zaman Allah güç kuvvet versin :nazar: nasılsın iyi misin? sağlık durumları nasıl? ben biraz zor günler geçiriyorum, ama adı üstünde geçiriyorum, geçicek ve biticek inş, güzel günler yakında inanıyorum. bugün uzun zamandan beri ilk kez böyle verimli çalıştım :nazar: inş hep böyle olur. konularını bitirmen süper olmuş artık bol bol tekrar edersin, aman haa tarihi bırakma. ben de tarihte baya ilerledim bi en başa dönüp tekrar yapma vakti geldi de geçiyor bile. ölçmenin istatistiklerine de bak, onların da çabuk unutulduğunu fark ettim, denemeler sağolsun.. dinlenme molası verdiğinde uğramaya çalış bi merhaba desen yeter kuzum seni burda görmek istiyorum

kusursuz deliiiiiii :52: seni de çok özledim canımmmm tamam o zaman yorma şimdi kendini yarın özletme ama mutlaka gel. doğru söylüyosun valla hepsi öküz :47: ben de onu dedim pirayeye maşallah çok şanslı :nazar: başından atmak isteyen çok vardır, gene iyi kadıncağız düşünceliymiş

Canım arkadaşım benim:16:Sıkıntılı olmana üzüldüm hele ki şu arefede..Umarım atlatmışsındır ya da atlatırsın..Tam olarak konuya hakim degilim ama yorum yapamıyorum o yüzden..Sağlık konusuna gelince iyi olmaya çalışıyorum kuzum ya bir iyi bir kötü stresle paralel gidiyor mübarek:1:Sedef bu dersanemizin sevgili denemeleri beni benden alıyor ya bu kadar lanet soru bir yerde toplanabilir mi:47:

selam kzılar ben geldim :ssz: vatandaşlık cografya ve bol tarihten sonra matematik 26 günde bitti daha 70 soru türkçe çözmem lazım ve ben çok yoruldum :14: eşimde biraz kızar gibi oldu gömlekleri iyice buruşmuş her yer dagınık bi de maça gidecekti eşofmanını bulamadı bende bi kaç gündür çok savsakladım uzman kariyerin soru bankalarını bitirebilmek için ay sonuna kadar :43: adamda haklı ama ben napayım bu lanet kpss ye çokmu meraklıyım mecburiyetim olmasa diplomalı ev hanımı olmak koymasa :47:
offffffffff ki offffffffffffffffff:25:

selam kzılar ben geldim :ssz: vatandaşlık cografya ve bol tarihten sonra matematik 26 günde bitti daha 70 soru türkçe çözmem lazım ve ben çok yoruldum :14: eşimde biraz kızar gibi oldu gömlekleri iyice buruşmuş her yer dagınık bi de maça gidecekti eşofmanını bulamadı bende bi kaç gündür çok savsakladım uzman kariyerin soru bankalarını bitirebilmek için ay sonuna kadar :43: adamda haklı ama ben napayım bu lanet kpss ye çokmu meraklıyım mecburiyetim olmasa diplomalı ev hanımı olmak koymasa :47:
offffffffff ki offffffffffffffffff:25:

kıyamam nilim yaa, o ütülesin dicem ama eşin de çalışıyo, çalışma şartları nasıl bilmiyorum ama genelde nöbetçi kalıyo diye yazıyosun buraya..yoruluyodur o da napalım sıkıcaz dişimizi
annem de bana geçen gün diyo ki ''sediş son günlerde hiç görüşemiyoruz'' :53:
aynı ev içindeyiz, evden bi okula bi dershaneye bi de sevdiceğe giderken çıkıyorum, onun dışında hep evdeyim, görüşemiyomuşuz :52:

antrenmanlarla matematik 1. kitabı bitti :62::62::62::62::62::62::62::62:
kahve alıp film bakacağım :46: yarın eğitim bilimlerine geçiş yaparım artık :10:

Back
X